Πώς να αυξήσετε τον όγκο ενός μέλους. Μόνο πραγματικοί και αποτελεσματικοί τρόποι

Ένα μεγάλο πουλί είναι το αποτέλεσμα τεχνικών πύκνωσης

Πολλοί άνδρες ενδιαφέρονται για τη μεγέθυνση του πέους.Η πρακτική επιβεβαιώνει ότι είναι δυνατόκαι υπάρχουν κάποιες μέθοδοι που δεν απαιτούν καν από τον άντρα να φύγει από το σπίτι και να πληρώσει για αυτό.

Κάθε μία από τις μεθόδους πύκνωσης πρέπει να εξεταστεί με περισσότερες λεπτομέρειες. Λαμβάνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματά τους, ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας ή άλλης επιλογής και λάβετε μια τελική απόφαση.Πότε να το κάνετε

Πριν μιλήσουμε για το πώς να αυξήσετε το πέος σε διάμετρο, αξίζει να προσδιορίσετε τις ενδείξεις για τέτοιους χειρισμούς.

 • Πρώτη ένδειξη- ανεπαρκής διάμετρος, η οποία δεν επιτρέπει την απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ και την παρεμβολή στη σεξουαλική επαφή.
 • Δεύτερος- συναισθηματική και ψυχολογική δυσαρέσκεια με τη διάμετρο, που προκάλεσε απομόνωση και προβλήματα στη σεξουαλική σφαίρα της καθημερινής ζωής.

Και οι δύο ενδείξεις ισχύουν για όλες τις παραλλαγές πάχυνσης του πέους.

Αν και ο λόγος για την αλλαγή του πλάτους του πέους δεν περιορίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί το αποτέλεσμα, υπάρχει ένας περιορισμός που σίγουρα δεν θα επιτρέψει την πραγματοποίηση της επέμβασης.
Αυτός ο περιορισμός είναι η ψυχολογική συμβουλευτική. Εάν ένας ιατρός παρατηρήσει ότι το πρόβλημα είναι στην αντίληψη των λεπτομερειών του ίδιου του σώματος. Ένας άντρας δεν θα είναι ικανοποιημένος ούτε με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, ούτε ένας χειρουργός δεν θα αναλάβει την επέμβαση. ΑΛΛΑμια τέτοια διαβούλευση είναι υποχρεωτική.πριν συζητηθεί η χειρουργική επέμβαση.

Πώς να αυξήσετε το πέος σε διάμετρο: πραγματικοί τρόποι

Μια γυναίκα θα εκπλαγεί από το μέγεθος του πέους σας

Παραθέτουμε πολλές επιλογές για μεγέθυνση πέους σε διάμετρο:

 • Οι κρέμες - όπως αλοιφές, τζελ και σπρέι, αντιπροσωπεύονται από ένα φυσικό σύνολο συστατικών, τις περισσότερες φορές αυτές είναι σχεδόν διαφανείς ή υπόλευκες ουσίες.
 • Οι αλοιφές είναι άχρωμες ή υπόλευκες θεραπείες που στοχεύουν όχι μόνο στην πάχυνση, αλλά και σε πρόσθετα αποτελέσματα όπως η αυξημένη ευαισθησία.
 • Τα τζελ είναι διαφανείς ή ελαφρώς θολές ουσίες, ως επί το πλείστον άοσμες ή με ελαφρύ άρωμα των συστατικών.
 • Τα σπρέι είναι άχρωμες, κυρίως άοσμες ουσίες.
 • Οι ασκήσεις γίνονται εύκολα στο σπίτι. Εκτελούνται απλά, με το χέρι.
 • Οι αντλίες είναι μια εύκολα διαθέσιμη συσκευή, που αγοράζεται τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο κατάστημα οικείων αγαθών της πόλης.
 • Εξαρτήματα - όπως και οι αντλίες είναι εύκολο να βρεθούν στα σεξ. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις αντλίες, δεν δίνουν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, αλλά σας επιτρέπουν μόνο να αποκτήσετε πάχυνση και επιμήκυνση του οργάνου κατά τη διάρκεια του σεξ.
 • Η επέμβαση είναι η πιο δοκιμασμένη μέθοδος που απαιτεί χρήματα και σοβαρή ηθική προετοιμασία.

Κάθε μία από αυτές τις επιλογές είναι ευεργετική με τον δικό της τρόπο.

Η ουσία των μεθόδων και τα πλεονεκτήματά τους

Κρέμες, αλοιφές και τζελ

Η πάχυνση του πέους με κρέμες, αλοιφές, τζελ, σπρέι και ταμπλέτες μπορεί να συνδυαστεί σε μια ομάδα προϊόντων που εφαρμόζονται επιφανειακά, δηλαδή στο δέρμα. Όλα αυτά χωρίζονται υπό όρους σε τρεις ομάδες:

 • Βραχυπρόθεσμα, η επίδρασή τους παρατηρείται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του σεξ και εφαρμόζονται μόνο πριν από την έναρξη της οικειότητας.
 • Μακρύς, που δίνουν αποτελέσματα για σημαντικό χρονικό διάστημα, χρησιμοποιούνται συχνά σε μαθήματα για τουλάχιστον ένα μήνα.
 • Βοηθητική, τέτοιες ουσίες σας επιτρέπουν να ενισχύσετε την επίδραση ασκήσεων, αντλιών ή μασάζ και χρησιμοποιούνται μόνο σε συνδυασμό με τέτοιες μεθόδους.

Η αρχή της δράσης για τέτοια φάρμακα είναι ακριβώς η ίδιαμε στόχο τη διαστολή των αγγείων του πέους.Η ροή του αίματος αυξάνεται και τα σπηλαιώδη σώματα επεκτείνονται. Αυτό δίνει ένα παχυντικό αποτέλεσμα.

Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα των gel, κρέμες, αλοιφές, σπρέι είναι ότι εφαρμόζονται στο δέρμα και απορροφώνται γρήγορα. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά λεπτά τρίψιμο στην εφαρμογή τους.Δεν αφήνουν κανένα σημάδι στο εξωτερικό.

Γυμνάσια

Οι ασκήσεις είναι ποικίλες και για εκείνους τους άνδρες που επιλέγουν αυτήν την απάντηση στην ερώτηση "πώς να αυξήσετε τον όγκο του πέους", ανοίγονται πολλές επιλογές για περαιτέρω δράση.

Για παράδειγμα, υπάρχει μια άσκηση ουσιαστικά παρόμοια με το άρμεγμα (jelqing). Για αυτόν, ένας άντρας αναζητάημι-όρθια κατάσταση του πέουςκαι το σφίγγει με τον αντίχειρα και το δείκτη, κλειστό σε μορφή δακτυλίου, γύρω από τη ρίζα.

Η τεχνική Jelqing θα βοηθήσει στην αύξηση του πέους

Σιγά-σιγά, κάνει μια κίνηση προς το κεφάλι, αυξάνοντας σταδιακά την πίεση των δακτύλων. Ήδη κοντά στο κεφάλι του χεριού αλλαγή. Τέτοιοςη διαδικασία είναι απλή και δεν διαρκεί περισσότερο από 10-15 λεπτά.

Υπάρχει μια άλλη, όχι λιγότερο απλή, άσκηση που διαρκεί μόνο 5 λεπτά. Αποσκοπεί στην πάχυνση της κεφαλής και του άξονα του πέους. Με το ένα χέρι, ο άντρας πιάνει το πέος στη ρίζα και με τον αντίχειρα και το δείκτη, επίσης κλειστά σε δακτύλιο, όπως στην πρώτη άσκηση, φτιάχνει την περιοχή κάτω από το κεφάλι. Στη συνέχεια, τραβάει το μέλος προς τα κάτω, προς τα δεξιά, προς τα αριστερά. Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν οδυνηρές αισθήσεις.

Το πλεονέκτημα της άσκησης είναι ότι δεν απαιτεί καμία επένδυση χρημάτων.Και ο χρόνος που αφιερώνεται για την εφαρμογή τους είναι αρκετά μικρός και δεν θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη δημιουργία ενός ημερήσιου προγράμματος.

Η χρήση της αντλίας εγγυάται αύξηση του μεγέθους του πέους

Γοβάκια

Οι αντλίες είναι αντλίες, το αποτέλεσμα των οποίων επιτυγχάνεται με τη δημιουργία κενού γύρω από το πέος, το οποίο αυξάνει τη ροή του αίματος σε αυτό και προκαλεί την επέκταση των σπηλαιωδών σωμάτων λόγω της πληθώρας των αιμοφόρων αγγείων.

Αυτές οι συσκευές είναι αρκετά εύκολες στη χρήση. Η αντλία τοποθετείται στο πέος, στερεώνεται και στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός αχλαδιού, εγχέεται αρνητική πίεση σε αυτό. Ταυτόχρονα, το μανόμετρο δεν θα σας επιτρέψει να παρασυρθείτε και να προκαλέσετε πόνο, αφού με αυτό μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε το επίπεδο της απαιτούμενης πίεσης.

Το πλεονέκτημα των αντλιών είναι η σχετικά χαμηλή τιμή και η ευκολία χρήσης τους..


ακροφύσια

Τα ακροφύσια είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για όσους σκέφτονται πώς να αυξήσουν το μέγεθος του πέους επειγόντως. Αυτοί είναιχρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του σεξκαι δίνουν μόνο μια αίσθηση αυξημένου όγκου του πέους, που σας επιτρέπει να έχετε μια ζωντανή σεξουαλική επαφή.

Προσκόλληση κόκορα για αύξηση μεγέθους κατά τη διάρκεια του σεξ

Επιπλέον, μια μεγάλη ποικιλία υλικών, σχημάτων, χρωμάτων σας επιτρέπει να προσθέσετε όρεξη στη σεξουαλική επαφή και να τη βελτιώσετε. Τα ακροφύσια παχαίνουν ή επιμηκύνονται. Θα είναι χρήσιμο για έναν αρχάριο να εξοικειωθεί με τις δυνατότητες της εφαρμογής τους.

Η επέμβαση μεγέθυνσης πέους εγγυάται αποτελέσματα

Λειτουργία

Λειτουργία -το πιο ριζοσπαστικό, όμως, η μόνη μέθοδος που δίνει ακριβώς το αποτέλεσμα που σχεδιάζει ο άντρας.

Επιλογές για χειρουργική επέμβαση για πάχυνση πέους:

 • Μεταμόσχευση μυϊκού ιστού, που εκτελείται με τη συλλογή υλικού από τη μασχάλη ή από τους μύες της πρέσας.
 • Lipofilling, συνίσταται στη μετακίνηση του λιπώδους ιστού του ασθενούς από προβληματικές περιοχές κάτω από το δέρμα του πέους.
 • Εμφυτεύματα τζελ, μια αρκετά υποσχόμενη επιλογή για την οποία χρησιμοποιούνται υποαλλεργικά υλικά.

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της επέμβασης είναι ότι δίνει αμέσως το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς ασκήσεις, αλοιφές, κρέμες και αντλίες.

Τι να διαλέξετε τελικά

Επιλογές για πάχυνση του πέουςποικίλο, ένας άντρας έχει πολλές επιλογές. Μπορεί να καθοδηγείται κατά τη λήψη αποφάσεων από τις οικονομικές του δυνατότητες και την ταχύτητα επίτευξης του αποτελέσματος.

Εάν δεν υπάρχει βιασύνη να λάβετε μια απόφαση,μπορείτε να εκτιμήσετε πλήρως όλες τις θετικές και αρνητικές πλευρέςεκείνες οι μέθοδοι που έλκονταν περισσότερο από άλλες.