Πώς να αυξήσετε το μέγεθος του πέους

Η εξέλιξη ενός άνδρα, όπως και η εθνικότητά του, δεν επηρεάζει το μέγεθος του πέους

Σε μια προσπάθεια να απαλλάξουν τον κόσμο από τις καταστροφές που συνδέονται με το σύνδρομο μικρού πέους, οι γιατροί έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά από μελέτες και ακαδημαϊκές εργασίες. Μάζεψαν δύο ντουζίνες άντρες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων μαύροι, Ασιάτες, και μέτρησαν το πέος τους. Ως αποτέλεσμα, το μήκος του 90% των υποκειμένων έπεσε στο εύρος των 12-16 εκ. Οι τυχεροί με όργανο μεγαλύτερο από 20 εκ. αντιστοιχούσαν στο 1%.

Για να μπείτε σε αυτό το ποσοστό, πρέπει να σκεφτείτε μεθόδους μεγέθυνσης του φαλλού. Θα σας πούμε πώς να πετύχετε σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι και θα δώσουμε μερικές μέτριες συστάσεις.


Είναι δυνατή η αλλαγή των παραμέτρων του πέους

Ένα μέλος είναι ένα λεπτό πράγμα. Το μέγεθός του δεν συσχετίζεται σε καμία περίπτωση με όλες τις άλλες παραμέτρους του σώματος όπως το μέγεθος της μύτης, τα πόδια, τα χέρια, το ύψος, το βάρος.Δεν εξαρτάται από την εθνικότητα, τη φυλή, αλλά μπορεί να αυξηθεί με επιτυχία. Μια σειρά από ειδικές συσκευές, τεχνικές, σωστή διατροφή και πρόσθετη υποστήριξη λειτουργούν για αυτό. Η ανάπτυξη εμφανίζεται σε μήκος και περίμετρο.

Πώς είναι η διαδικασία διόρθωσης των ιστών οργάνων

Μια στοχευμένη πρόσκρουση στον φαλλό οδηγεί σε αύξηση της μάζας του πέους. Στη διαδικασία εμπλέκεται σπογγώδης ιστός, το κέλυφος (χιτώνας) σταδιακά τεντώνεται. Ως αποτέλεσμα, μετατρέπεται σε ένα όμορφο, πολύ ελκυστικό αντικείμενο για τις γυναίκες.

Η διόρθωση βασίζεται:

  • αγγειακές τεχνικές- η εκπαίδευση οδηγεί σε πρήξιμο του κορμού, την επίδραση στα αγγεία. Τα φορτία καθορίζονται με βάση τον τύπο του εξοπλισμού, τους στόχους που έχουν τεθεί. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει jelq, αντλία, σφιγκτήρα.
  • τεχνικές έλξης- δώστε επέκταση σε μήκος. Αυτό επιτυγχάνεται φορώντας ένα πρώην, φορείο, χειροκίνητο τέντωμα, ανάρτηση.
  • βοηθητικό αποτέλεσμα στο σώμα- μασάζ, βοτανοθεραπεία, βιταμίνες, τζελ, κρέμες, λουτρά.

Ας αναφέρουμε τον ριζοσπαστικό χειρουργικό τρόπο. Το όνομά του είναι συνδεσμοτομή. Η επέμβαση γίνεται από όλους με το κατάλληλο επίπεδο υγείας.

Πώς να ενεργήσετε στο σπίτι

Εξοικειωθείτε με τις βέλτιστες πρακτικές που λειτουργούν για την ανάπτυξη. Είναι αυτοί που θα σε κάνουν να ουρλιάξεις από ευτυχία μετά από μερικούς μήνες προπόνησης.

jelqing

jelqing τεχνική μεγέθυνσης πέους στο σπίτι

Αυτή είναι η καλύτερη χειροκίνητη τεχνική. Το Jelq είναι στεγνό και υγρό, το οποίο διακρίνεται από την παρουσία λίπανσης. Η προπόνηση αντλεί μεγάλη ποσότητα αίματος στον κορμό. Η ελεγχόμενη ζημιά οδηγεί σε αύξηση του πάχους και του μήκους ή και των δύο επιπτώσεων μαζί. Μετά από μερικούς μήνες άσκησης, θα πετύχετε + 0, 5 cm σε μήκος, + 2-3 mm στην περίμετρο.

τέντωμα

Το χειροκίνητο τέντωμα θα επιτρέψει σε έναν άνδρα να αυξήσει το μέγεθος του πέους σε μήκος

Ένας άλλος τρόπος για να το κάνετε χειροκίνητα. Αυτή είναι μια εξαιρετική βάση για ανάπτυξη, προετοιμασία για τέντωμα μυών και συνδέσμων. Μετά από χειροκίνητη προπόνηση, είναι εύκολο να φέρετε το πέος σε πρόοδο με φορτία σοκ. Η κύρια αύξηση είναι κατά μήκος. Υπάρχουν A, V, απλές, αντίστροφες διατάσεις, BTS. Μετά από έξι μήνες άσκησης, θα έχετε αυτοπεποίθηση συν από 2 έως 4 cm.

Ποια χάπια να χρησιμοποιήσετε

Η φαρμακευτική αναφέρεται σε βοηθητικές μεθόδους αύξησης. Η υποστήριξη δίνει τόνο, αποκαθιστά γρήγορα το σώμα, αυξάνει τη ροή του αίματος. Στην εφηβεία, δρουν πιο σοβαροί ορμονικοί παράγοντες.

Προσοχή στα φυτικά σκευάσματα που αυξάνουν τη λίμπιντο, την αντοχή στη συνουσία, τον βαθμό στύσης. Λόγω της πλήρους παροχής αίματος, αυξάνουν οπτικά το πέος.

Τα χάπια θα βοηθήσουν στην περίπτωση διαφόρων ερωτικών χουλιγκανισμών. Το κύριο πράγμα είναι να πάρετε το χάπι εγκαίρως.

Ασκήσεις και μασάζ στο σπίτι

Το μασάζ διεγείρει τέλεια την κυκλοφορία του αίματος. Θα πρέπει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν νωρίτερα, ενώ οι ιστοί είναι ελαστικοί και τα κύτταρα του φαλλού είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμα για αναγέννηση.Το σετ διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Η τεχνική είναι φιλική με άλλες μεθόδους επιρροής.

Πρόσθετες ασκήσεις τεντώνουν δυναμικά τα σπηλαιώδη σώματα, τις διαγώνιες ίνες του χιτώνα. Αυτό δίνει υψηλή απόδοση. Το μήκος, το κεφάλι, η περίμετρος μεγαλώνει. Προσοχή στην τεχνική σχοινιού, συμπίεση ώθησης, σφουγγάρι.

Βότανα, αφεψήματα και αφεψήματα με βάση αυτά

Τα θεραπευτικά βότανα θα κάνουν τις προπονήσεις μεγέθυνσης πέους πιο αποτελεσματικές

Τα βότανα και τα φάρμακα που βασίζονται σε αυτά δρουν με τον πιο φυσικό τρόπο. Ξέρουν πώς να εξαλείψουν τις αιτίες της ανικανότητας, να βελτιώσουν την απόδοση της προπόνησης, να αυξήσουν την αντοχή. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναιδράση στο μεταβολισμό και τη χοληστερόλη. Είναι απαραίτητο για τη σωστή παραγωγή τεστοστερόνης.. Τα καλύτερα βότανα: epimedium, ginseng, Eurycoma longifolia.

Βοήθεια σόδα

Η συνηθισμένη σόδα μπορεί να λευκάνει τα πράγματα, τα δόντια, να αφαιρέσει λεκέδες και να μεγεθύνει το πέος. Αυτή η υπερδύναμη βασίζεται στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Αρκεί να προσελκύσετε λευκή πούδρα για μπάνια ή μασάζ. Το μέτρο είναι προσωρινό, αλλά θα βοηθήσει σε μια πικάντικη στιγμή.

Επέκταση ή φορείο

Φορείο για οικιακό τέντωμα μήκους πέους

Το κενό και οι μηχανικές προεκτάσεις λειτουργούν με βάση την αρχή της έλξης των ράβδων. Η συσκευή συμπίεσης-απόσπασης της προσοχής λειτουργεί ακριβώς το ίδιο όταν τεντώνει τα σπασμένα άκρα. Εάν τα σπηλαιώδη σώματα και ο χιτώνας αλβουγκίνια τεντωθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό θα διεγείρει την ανάπτυξη των ιστών.Φοράτε τη συσκευή 6-8 ώρες καθημερινά.Μετά από ένα χρόνο προπόνησης, θα δείτε αύξηση του μήκους κατά 30% από την αρχική.

Βασικά, παράγονται φορεία κενού. Αυτό είναι ένα ισχυρό σύστημα ζώνης που πρέπει να τυλιχτεί γύρω από τους γοφούς με μια ζώνη, στερεώνοντας τους συνδετήρες στο κεφάλι. Πιέζοντας το μήκος της ζώνης, θα πετύχετε την επιθυμητή δύναμη τάνυσης. Το άμεσο ανάλογο του προέκτασης δίνει ένα συν σε μήκος.

Ο πραγματικός αντίκτυπος της αντλίας

Η αντλία κενού θα παρέχει σε έναν άνδρα ανάπτυξη πέους σε μήκος και πλάτος

Η άντληση είναι η καλύτερη τεχνική. Λειτουργεί τόσο για την πρόληψη της συμφόρησης, της στυτικής δυσλειτουργίας. Οι φιάλες νερού και αέρα παρέχουν ένα φορτίο στο κυκλοφορικό σύστημα του κορμού. Το τέντωμα περιλαμβάνει τον χιτώνα και το σπογγώδες σώμα. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια σταθερή αύξηση σε όλα τα μέτωπα.

Στο θέμα της ανάπτυξης τα δείγματα αέρα δίνουν το μέγιστο αποτέλεσμα. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε το σωστό μέγεθος, διαφορετικά θα πρέπει να λυπηθείτε από την απογοήτευση.

Κρέμες, τζελ και σπρέι

Υπάρχουν σπρέι που βελτιώνουν τη ροή του αίματος στο πέος κατά τη διάρκεια της άσκησης

Αυτός είναι ένας βοηθητικός τρόπος. Τα τζελ, τα σπρέι και οι κρέμες βελτιώνουν την παροχή αίματος, παρέχουν πλήρη προθέρμανση, προστατεύουν τα αιμοφόρα αγγεία, τα τριχοειδή αγγεία από θρόμβους αίματος και τραυματισμούς. Υπάρχουν φάρμακα που επιταχύνουν την επούλωση των πληγών, διεγείρουν το μεταβολισμό, την αναγέννηση των κυττάρων. Όλα αυτά λειτουργούν, αλλάχωρίς εκπαίδευση, τέτοια υποστήριξη δεν λειτουργεί.

Ο πιο γρήγορος και ευκολότερος τρόπος - ακροφύσια

Διάφορα ακροφύσια θα βοηθήσουν στην προσωρινή αύξηση του μεγέθους του πέους

Τα παιχνίδια - ακροφύσια δίνουν μια στιγμιαία αύξηση από 2 έως 10 εκ. Επιπλέον, αραιώνουν τέλεια τον συνηθισμένο κύκλο των χαριτωμένων αισθήσεων. Τα μοντέλα είναι διαφορετικά - ρεαλιστικά ή φανταστικά, με διέγερση του εαυτού του, ενός συντρόφου, με ή χωρίς δόνηση. Ωστόσο, αυτό είναι ένα προσωρινό μέτρο που θα λειτουργήσει μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ.

Κριτικές για άνδρες

Δείτε τις κριτικές των τυχερών που κατάφεραν να ακολουθήσουν αυτό το μαγευτικό μονοπάτι.

  • «Στα πρώτα νιάτα μου, ανησυχούσα πολύ για το μέγεθός μου, ντρεπόμουν να πάω όπου μπορούσα να είμαι γυμνή. Στην αρχή δοκίμασα ειδικές τεχνικές γιόγκα, wu-shu. Μάταια. Ένα χρόνο αργότερα, αγόρασα έναν πρώην. Παραδόξως, ο παππούς μου με οδήγησε σε αυτό. Στη Σοβιετική Ένωση, στάθηκε στις απαρχές της σεξολογίας και ασχολήθηκε σοβαρά, επιστημονικά με αυτό το θέμα.

    Μετά από ένα μήνα χρήσης, η διαδικασία συνεχίζει. Τον τρίτο μήνα πρόσθεσα μια αντλία, ασκήσεις και αγόρασα μια κρέμα για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Τις προάλλες πέρασα το εξάμηνο ορόσημο. Αποτέλεσμα: σίγουρη ανάπτυξη σε μήκος +4, 1 cm, ανάπτυξη στην περιφέρεια +1, 3 cm.

  • «Κοίταζα με λύπη τα 12 εκατοστά μου μέχρι τα 25 μου. Καθώς η επέτειος χτύπησε, άρχισα να δουλεύω για το αποτέλεσμα. Ξεκίνησα φυσικά με το jelq. Τα παιδιά από τα φόρουμ βοήθησαν στην κατάρτιση ενός προγράμματος για έναν νεαρό μαχητή. Μετά από 6 εβδομάδες, άρχισα να προσθέτω διατάσεις, κρεμάστρα.

    Χρησιμοποιώ τακτικά τζελ και κρέμες. Μέχρι στιγμής έχω πάρει 2 εκατοστά σε 4 μήνες χτίσιμο πέους. Δεν σκοπεύω να σταματήσω, θέλω να μεγαλώσω μέχρι τα 16 εκατοστά.

συμπέρασμα

Σας προειδοποιούμε ότι δεν υπάρχουν μαγικοί τρόποι για να αυξήσετε το πέος. Όλες οι τεχνικές, οι προσομοιωτές απαιτούν σκληρή και συστηματική δουλειά. Κάντε υπομονή, ξεκινήστε με προγράμματα για αρχάριους, αυξήστε σταδιακά το φορτίο, θα μεγαλώνετε μέρα με τη μέρα.