Πώς η μαγειρική σόδα βοηθά στην αύξηση της αξιοπρέπειας στους άνδρες;

μαγειρική σόδα για μεγέθυνση πέους

Πολλοί άντρες δεν είναι κατηγορηματικά ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους τους και γι' αυτό αναζητούν διάφορους τρόπους για να το αυξήσουν. Στο δίκτυο μπορείτε να βρείτε έναν τεράστιο αριθμό τεχνικών και συνταγών με ποικιλία συστατικών που υπόσχονται να αυξήσουν τον φαλλό.

Πολλά από αυτά είναι απλά άχρηστα και μερικά μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και ανεπανόρθωτη βλάβη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να εμπιστεύεστε άνευ όρων τέτοιες πληροφορίες, πρέπει να τις ελέγξετε προσεκτικά και να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Συχνά στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες ότι με τη βοήθεια της σόδας μπορείτε να αυξήσετε το σώμα. Είναι όντως έτσι και η σόδα βοηθά στην αύξηση του φαλλού έστω και κατά μερικά εκατοστά;

Λειτουργεί η μέθοδος;

Η μεγέθυνση του πέους με σόδα είναι μια συνηθισμένη μέθοδος. Μπορείτε να βρείτε πολλές συνταγές και μεθόδους στο Διαδίκτυο, να διαβάσετε τις κριτικές των ανδρών - αλλά αξίζει να εμπιστευτείτε όλα αυτά; Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να καταλάβουμε πώς η σόδα επηρεάζει το σώμα.

Θα πρέπει να ειπωθεί αμέσως ότι η επίδραση της σόδας στην ανάπτυξη των κυττάρων δεν έχει μελετηθεί με κανέναν τρόπο, επομένως είναι απλά αδύνατο να πούμε με 100% βεβαιότητα ότι αυτή η ουσία είναι ικανή να αυξήσει την αξιοπρέπεια των ανδρών αρκετές φορές.

Σύμφωνα με το Διαδίκτυο, η σόδα είναι μια μοναδική θεραπεία που μπορεί να θεραπεύσει σχεδόν όλες τις ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της για αύξηση του μεγέθους. Στην πραγματικότητα, η σόδα έχει ορισμένες θετικές ιδιότητες, αλλά δεν θα επηρεάσει την ανάπτυξη του φαλλού με κανέναν τρόπο, η επίδρασή της θα είναι εντελώς διαφορετική.

Το διάλυμα σόδας βοηθά στη γαστρίτιδα, αντιμετωπίζει τη φλεγμονή του λαιμού και χρησιμοποιείται για το ξέπλυμα του στόματος. Τι γίνεται με το μέγεθος του πέους;

Δεν υπάρχει τρόπος να αυξήσετε πραγματικά ένα πέος με μαγειρική σόδα - ούτε μια μέθοδος που βρίσκεται στο Διαδίκτυο ή σε οποιαδήποτε άλλη πηγή δεν θα λειτουργήσει. Η σόδα απλά δεν είναι ικανή να επιμηκύνει ή να αυξήσει τη διάμετρο του πέους.

Παρ 'όλα αυτά, αυτή η ουσία είναι πολύ χρήσιμη για το ανδρικό σώμα, αλλά πρέπει να ξέρετε πώς και πότε να τη χρησιμοποιήσετε, σε ποιες δόσεις.

Η σόδα αυξάνει οπτικά το μέγεθος λόγω του γεγονότος ότι είναι σε θέση να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος και να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία. Υπάρχουν επίσης συνταγές με σόδα που θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα και λόγω αυτού, η ισχύς αυξάνεται. Και για τους δύο συντρόφους, μπορεί να έχετε την εντύπωση ότι αυτό το εργαλείο βοήθησε πραγματικά στην αύξηση του οργάνου κατά μερικά εκατοστά, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι βραχύβιο ακριβώς λόγω της απαλλαγής από τις τοξίνες και της αύξησης της ροής του αίματος.

Εάν χρησιμοποιείτε συνταγές με σόδα μαζί με άλλες μεθόδους που βοηθούν επίσης στη βελτίωση της ροής του αίματος και έχουν ευεργετική επίδραση στην υγεία των ανδρών, τότε σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε πραγματικά να επιτύχετε αξιοπρεπή αποτελέσματα.

Οδηγίες ζουμ

Το να πειραματιστείτε με σόδα σε απεριόριστες ποσότητες σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε. Η σόδα αυξάνει την ισχύ στους άνδρες εάν λαμβάνεται από το στόμα. Το διάλυμα σόδας είναι σε θέση να απομακρύνει τοξικές ουσίες και να έχει ευεργετική επίδραση στην υγεία των ανδρών. Η προετοιμασία της λύσης είναι απλή - χρειάζεστε μια κουταλιά τσαγιού σόδα και ένα ποτήρι ζεστό νερό.

Διαλύστε τη σκόνη σε νερό και πιείτε ένα ποτήρι καθημερινά για 14 ημέρες με άδειο στομάχι. Μετά από μια τέτοια πορεία, υπάρχει αύξηση της στύσης, η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αυξάνεται. Δεν πρέπει να πίνετε το διάλυμα για περισσότερο από δύο εβδομάδες, πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα. Διαφορετικά, μπορεί να πάθετε δυσπεψία ή απλά να κάψετε το γαστρεντερικό σωλήνα.

Μια άλλη συνταγή για τη μεγέθυνση του πέους με σόδα, που είναι δημοφιλής στο διαδίκτυο, αλλά είναι άχρηστη, είναι το τρίψιμο της πάστας σόδας. Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται το πρωί και το βράδυ. Πρώτα πρέπει να προετοιμάσετε τα ίδια τα ζυμαρικά - για να το κάνετε αυτό, ανακατέψτε τη σκόνη και λίγο νερό για να πάρετε ένα μείγμα παρόμοιο σε συνοχή με την ξινή κρέμα. Μια πάστα εφαρμόζεται σε ένα καθαρό γεννητικό όργανο και τρίβεται σε αυτό με απαλές κινήσεις. Η διαδικασία πρέπει να εκτελείται προσεκτικά ώστε να μην βλάψει το ευαίσθητο δέρμα του πέους.

Αυτό το μάθημα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μήνα. Σημειώνεται ότι το μασάζ με πάστα σόδας βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και, κατά συνέπεια, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος. Δεν συνιστάται να κάνετε ένα τέτοιο μασάζ για όσους είναι αλλεργικοί στο διττανθρακικό νάτριο, επίσης εάν υπάρχουν πληγές και δερματικές βλάβες στο πέος.

Εάν ασχολείστε με ειδικές ασκήσεις για τη μεγέθυνση του πέους και υπάρχει επίσης ένας τεράστιος αριθμός από αυτές, τότε σε αυτήν την περίπτωση, πριν από τα μαθήματα, μπορείτε να κάνετε ένα μπάνιο με σόδα. Τέτοια λουτρά είναι επίσης αποτελεσματικά για την αύξηση της παρατεταμένης σεξουαλικής επαφής, αλλά πρέπει να γίνονται αμέσως πριν από το σεξ - περίπου μισή ώρα. Το να κάνετε ένα μπάνιο είναι επίσης απλό - χρειάζεστε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα για ένα ποτήρι ζεστό νερό, το οποίο αναμιγνύεται καλά με το υγρό. Το πέος βυθίζεται στο διάλυμα και διατηρείται για 10 λεπτά. Η σόδα επηρεάζει τη δύναμη και τη στύση, δίνει στον φαλλό ελαστικότητα.

λουτρό σόδας για μεγέθυνση πέους

Μια άλλη μέθοδος μεγέθυνσης του πέους είναι η συμπίεση. Και πάλι, πρέπει να προετοιμάσετε ένα διάλυμα - μια κουταλιά διττανθρακικών σε ένα ποτήρι νερό. Ένας επίδεσμος ή μια γάζα υγραίνεται με διάλυμα και τυλίγεται γύρω από το πέος σε όλο το μήκος του, συμπεριλαμβανομένου του κεφαλιού. Μια τέτοια συμπίεση διατηρείται για 15 λεπτά, ο άνδρας αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι εντελώς χαλαρός.

Συχνά χρησιμοποιείται σόδα με μέλι για τη μεγέθυνση του πέους. Μπορείτε να προετοιμάσετε ένα μείγμα για χορήγηση από το στόμα. Λαμβάνονται ένα μέρος σόδας και τρία μέρη μελιού, αναμειγνύονται. Λαμβάνετε από το στόμα δύο έως τρεις φορές την ημέρα με τα γεύματα. Ένα τέτοιο φάρμακο αυξάνει επίσης την ισχύ, αλλά πρέπει να λαμβάνεται τακτικά για ένα μήνα, αλλά με διακοπές - 7 ημέρες εισαγωγής, το ίδιο ποσό διαλείμματος και στη συνέχεια επαναλάβετε.

Για να επεκτείνετε τα αιμοφόρα αγγεία του πέους, μπορείτε να ετοιμάσετε μια αλοιφή που θα χρειαστεί να τρίψετε στο πέος. Για την παρασκευή του χρειάζεστε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και μια κουταλιά διττανθρακικό νάτριο.

Προσθέστε λίγο νερό για να γίνει μια πάστα. Τρίψτε ενώ κάνετε ντους, πρέπει να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στο κεφάλι του πέους.
Στην παρακάτω συνταγή, τα συστατικά είναι αρκετά ακραία - ένας αστερίσκος και η σόδα. Η χρήση ενός τέτοιου μείγματος μπορεί να προκαλέσει έντονο ερεθισμό και πόνο, οπότε μην το ρισκάρετε αδικαιολόγητα! Για να ετοιμάσετε την αλοιφή, χρειάζεστε μια κουταλιά σόδα και λίγο βάλσαμο - στο μέγεθος ενός κεφαλιού σπίρτου.

Τρίψτε πριν κάνετε ντους. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεπλύνετε καλά το πέος μετά από μια τέτοια αλοιφή και σε καμία περίπτωση να μην κάνετε σεξ αμέσως - θα δώσετε στον σύντροφό σας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία με τη μορφή καψίματος και πόνου. Αυτή η αλοιφή δρα επίσης στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της αγγειοδιαστολής.

Προληπτικά μέτρα

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό, αν και οποιοσδήποτε ειδικός δεν θα εγκρίνει τέτοιες μεθόδους μεγέθυνσης πέους. Δεν συνιστάται για εφήβους.

Παρατηρήστε προσεκτικά τη δοσολογία, μην χρησιμοποιείτε πολλή σκόνη ταυτόχρονα, τόσο για χορήγηση από το στόμα όσο και για παρασκευή αλοιφών. Εάν χρησιμοποιείτε αλοιφή με σόδα και άλλα συστατικά, μην το παρακάνετε, μην προκαλέσετε τραυματισμό.

Μετά την εφαρμογή κομπρέσων, αλοιφών, είναι απαραίτητο να ξεπλύνετε καλά το όργανο για να αποφύγετε τον ερεθισμό.

Παρενέργειες

Αν μιλάμε για τις παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν όταν χρησιμοποιείτε τέτοιες μεθόδους και συνταγές, τότε αυτές μπορεί να είναι αλλεργικές αντιδράσεις και ερεθισμοί, μικροτραύματα στο πέος. Με τη συνεχή κατάποση ενός συμπυκνωμένου διαλύματος διττανθρακικού νατρίου, μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα με το γαστρεντερικό σωλήνα. Μην παρασυρθείτε πολύ με συνταγές για αύξηση στο σπίτι, η σόδα εξακολουθεί να είναι μια χημική ουσία.

Άλλες τεχνικές

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλες μεθόδους παράλληλα με τέτοιες συνταγές, οι οποίες, αν δεν αυξήσουν το πέος, θα έχουν ευεργετική επίδραση στην ανδρική ισχύ. Τέτοιες μέθοδοι περιλαμβάνουν τη χρήση προέκτασης ή αντλίας κενού, ένα ειδικό μασάζ jelqing (αυνανισμός). Αξίζει να δοθεί επαρκής προσοχή στη διατροφή - τα προϊόντα για την υγεία των ανδρών πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιεινά, να περιέχουν όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα.

Είτε είναι αλήθεια είτε όχι - η μεγέθυνση πέους με σόδα, εξαρτάται από εσάς. Από επιστημονική άποψη, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι το πέος μπορεί να αυξηθεί σε μήκος και διάμετρο με αυτόν τον τρόπο, αλλά η μαγειρική σόδα μπορεί να έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική απόδοση, αλλά μόνο εάν χρησιμοποιείται σωστά και σε συνιστώμενες ποσότητες.