Πραγματική μόνιμη μεγέθυνση πέους με συνδεσμοτομή

Συνδεσμοτομή – χειρουργική επέμβαση για τη μεγέθυνση του πέους

Το ανδρικό πέος σταματά να μεγαλώνει περίπου στην ηλικία των 20 ετών. Οι περισσότεροι άντρες είναι ικανοποιημένοι με τις διαστάσεις που τους έχει προικίσει η φύση, ενώ το υπόλοιπο ανδρικό φύλο ψάχνει τρόπους να μεγαλώσει τα γεννητικά τους όργανα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα φάρμακα (το κύριο μειονέκτημά τους είναι πολλές παρενέργειες), νέες τεχνολογίες (extenders, αντλίες κ. λπ. ), χειροκίνητα μασάζ, διατάσεις κ. λπ. Όμως μόνο ένα μέρος των ανδρών καταφεύγει στη βοήθεια ενός πλαστικού χειρουργού, ο οποίος προσφέρει στον ασθενή συνδεσμοτομή - μια επέμβαση μεγέθυνσης του πέους.


Χειρουργική μεγέθυνση πέους: όλα τα υπέρ και τα κατά

Για να κατανοήσετε την αρχή της χειρουργικής επέμβασης για τη μεγέθυνση του ανδρικού πέους, θα πρέπει να ανατρέξετε σε πληροφορίες σχετικά με την ανατομική δομή αυτού του οργάνου. Έτσι, το πέος στηρίζεται από την περιοχή της πυέλου και συνδέεται με αυτήν με έναν ειδικό σύνδεσμο που ονομάζεται σύνδεσμος. Το θέμα της χειρουργικής επέμβασης είναι να αλλάξετε το μέγεθος αυτού του συνδέσμου, το οποίο σας επιτρέπει να αυξήσετε το μέγεθος του πέους.

Φαίνεται ότι αυτή η τεχνική μας επιτρέπει να λύσουμε πολλαπλά προβλήματα που προκύπτουν λόγω του μικρού μεγέθους του ανδρισμού (σωματικό και ψυχολογικό). Ωστόσο, ορισμένοι παράγοντες κινδύνου για τέτοιους χειρισμούς θα πρέπει να ληφθούν υπόψη:

 1. Η πιθανότητα τραυματισμού του ασθενούς ή μόλυνσης στο σώμα του κατά την επέμβαση.
 2. Εάν ο σύνδεσμος είναι πολύ κοντός, η παρέμβαση δεν θα φέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
 3. Ένα πέος που δεν υποστηρίζεται από έναν σύνδεσμο είναι υπερκινητικό. Επιπλέον, η καταστολή του συνδέσμου οδηγεί στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια μιας στύσης το πέος θα κατευθύνεται προς τα κάτω, και όχι προς τα εμπρός ή προς τα πάνω, όπως συμβαίνει συνήθως.
 4. Ένας ειδικός δεν είναι σε θέση να προβλέψει πλήρως τα αποτελέσματα της χειραγώγησης, καθώς πολλά εξαρτώνται από το σώμα του ασθενούς και τη συμμόρφωσή του με τους κανόνες της περιόδου αποκατάστασης.

Ενδείξεις για συνδεσμοτομή

Δεδομένου ότι η επέμβαση μεγέθυνσης πέους είναι μια πλαστική επέμβαση, δεν υπάρχουν αυστηρές και κατηγορηματικές ενδείξεις για την εφαρμογή της. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απλώς απαραίτητο να γίνει διεύρυνση των γεννητικών οργάνων και οι ενδείξεις μπορούν να χωριστούν σε δύο υποομάδες: ιατρική και αισθητική.

Ιατρικές ενδείξεις:

 1. Μικροπενίς (το λεγόμενο κρυφό πέος).
 2. Σπηλαιώδης ίνωση.
 3. Νόσος Peyronie. Με αυτή την παθολογία, παρατηρείται παραμόρφωση του φαλλού, μειώνοντας το μέγεθός του.

Αισθητικές ενδείξεις:

 1. Η επιθυμία ενός άνδρα να αυξήσει την αυτοεκτίμηση.
 2. Η επιθυμία να ενισχύσει τη δική του ελκυστικότητα.
 3. Δυσμορφοφοβία πέους. Αυτή η κατάσταση συνίσταται σε δυσαρέσκεια με την εμφάνισή του, συμπεριλαμβανομένου του πέους.

Το κατώτερο όριο των διαστάσεων του ανδρικού αναπαραγωγικού οργάνου είναι 12 cm (συμπεριλαμβανομένης της στύσης). Μια μικρότερη τιμή μπορεί να θεωρηθεί ως λόγος για συνδεσμοτομή.

Αντενδείξεις

Υπάρχουν αρκετές αντενδείξεις για τη διαδικασία μεγέθυνσης των γεννητικών οργάνων, όπως:

 • ψυχική ασθένεια;
 • Διαβήτης;
 • εξασθενημένη πήξη του αίματος.

Τα συμπτώματα αυτών των παθολογιών μπορεί να επιδεινωθούν μετά από χειρουργική επέμβαση για τη μεγέθυνση του ανδρικού πέους.

Προετοιμασία για την επέμβαση

Πριν από τη διεξαγωγή συνδεσμοτομής, ο ασθενής πρέπει να υποβληθεί σε εξέταση που αποτελείται από τα ακόλουθα:

 • διαβούλευση με έναν ουρολόγο ·
 • εξετάσεις αίματος (κλινικές και βιοχημικές, για σύφιλη, ηπατίτιδα και HIV).
 • ΗΚΓ;
 • διαβούλευση με αναισθησιολόγο.

Πριν από την επέμβαση συνδεσμοτομής, θα πρέπει να σταματήσετε να τρώτε και να πίνετε για περίπου 8-10 ώρες και να αφαιρέσετε τη βλάστηση από τη βουβωνική χώρα.

Πρόοδος της επέμβασης

Υπάρχουν δύο τύποι χειρουργικής επέμβασης μεγέθυνσης πέους. Ένα από αυτά χαρακτηρίζεται από κλασική εφαρμογή, το άλλο περιλαμβάνει την προσθήκη στοιχείων λιπώδους ιστού. Ωστόσο, σύμφωνα με κριτικές ειδικών, η επιμήκυνση του δεύτερου τύπου πραγματοποιείται πολύ λιγότερο συχνά από τον πρώτο. Συχνά, η ροή του αίματος στους ιστούς είναι αργή, γεγονός που οδηγεί σε διάφορες μολυσματικές επιπλοκές.

Επιπλέον, η συνδεσμοτομή χωρίζεται ανάλογα με τον τύπο πρόσβασης. Από αυτή την άποψη, είναι πολύ πιο εύκολο για έναν πλαστικό χειρουργό να εκτομή τον σύνδεσμο πάνω από το ηβικό οστό. Ωστόσο, η παρέμβαση που γίνεται μέσω του οσχέου θεωρείται πολύ πιο ανώδυνη και λιγότερο επικίνδυνη. Η χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους χρησιμοποιώντας αυτή την προσέγγιση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο, περιλαμβάνει μια πολύ μεγαλύτερη τομή και αφήνει μια αξιοσημείωτη ουλή στην ηβική περιοχή. Επιπλέον, μια τέτοια παρέμβαση τραυματίζει ιστούς και λιπώδη ιστό, καθιστώντας δύσκολη τη συνέχιση της χρήσης της βοηθητικής συσκευής. Το κόστος της επέμβασης που γίνεται μέσω του οσχέου είναι υψηλότερο, αλλά ο κίνδυνος επιπλοκών είναι ελάχιστος, όπως και η εμφάνιση μετεγχειρητικών ουλών.

Η συνδεσμοτομή γίνεται με αναισθησία (γενική ή επισκληρίδιο). Ο συνολικός χρόνος από την έναρξη των χειρισμών του χειρουργού μέχρι την έξοδο του ασθενούς από την αναισθησία είναι 40-50 λεπτά. Εφαρμόζεται επίδεσμος στην περιοχή όπου έγινε η τομή.

Πιστεύεται ότι η εξάλειψη του συνδέσμου που στερεώνει το κρυμμένο εσωτερικό μέρος του πέους δεν οδηγεί άμεσα σε αύξηση του ίδιου του αναπαραγωγικού οργάνου. Το πέος παραμένει στη θέση του και ο κομμένος σύνδεσμος είναι απαραίτητος μόνο για την επακόλουθη βελτίωση του αποτελέσματος με τη βοήθεια ειδικής συσκευής - επέκτασης. Έτσι, η συνδεσμοτομή είναι αποκλειστικά βοηθητικής φύσης και απαιτεί την απαραίτητη χρήση επιμήκυνσης στο μέλλον. Αξίζει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από το άμεσο αρχικό μήκος του πέους. Με άλλα λόγια, η συνδεσμοτομή βοηθά στην αύξηση του μεγέθους του φαλλού, το οποίο προσαρμόζεται από την επέκταση, επιτρέποντάς του να δράσει στο εσωτερικό του πέους.

Αναμόρφωση

Την επόμενη μέρα μετά τη συνδεσμοτομή εφαρμόζεται στο χειρουργημένο όργανο μια ειδική συσκευή που ονομάζεται φορείο. Σε αντίθεση με το extender, χρησιμοποιείται συνεχώς μέχρι να αφαιρεθούν πλήρως τα ράμματα μετά από 12-14 ημέρες.

Για τις πρώτες τρεις εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους, ένας άνδρας πρέπει να ακολουθεί τις ακόλουθες συστάσεις:

 1. Άρνηση σεξ, αθλητισμό και έντονη σωματική δραστηριότητα.
 2. Φορώντας πάντα φορείο ή ειδικό βάρος - αυτή η μέθοδος δεν επιτρέπει στο πέος να επιστρέψει στην αρχική του θέση.
 3. Αφού σχηματιστεί η ουλή (μετά από περίπου 1-2 μήνες), η διάταση του φαλλού συνεχίζεται με τη βοήθεια ενός διατάτη και διαρκεί έως και έξι μήνες.
Μετά τη συνδεσμοτομή, είναι απαραίτητο να φορέσετε προέκταση

Η διάρκεια χρήσης του προέκτασης αυξάνεται σταδιακά. Τα πρώτα απτά και οπτικά ανιχνεύσιμα αποτελέσματα μπορούν να παρατηρηθούν έξι μήνες μετά την επέμβαση.

Συστάσεις για τη χρήση της επέκτασης

Μετά τη συνδεσμοτομή, η επέκταση τοποθετείται στο πέος για να αποφευχθεί ο πόνος και η ενόχληση. Μια επιπλέον λειτουργία αυτής της συσκευής είναι να εξασφαλίζει την απαραίτητη τάση των μυών και των συνδέσμων του πέους. Στη θέση του κομμένου συνδέσμου, σχηματίζονται νέες περιοχές που αποτελούνται από συνδετικό ιστό. Το μελλοντικό τους μέγεθος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη συμμόρφωση με τις συστάσεις για τη μετεγχειρητική περίοδο, συμπεριλαμβανομένης της συστηματικής χρήσης ενός προέκτασης.

Προκειμένου η συσκευή να λειτουργεί σωστά και να έχει το μέγιστο αποτέλεσμα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη μερικές συμβουλές για τη χρήση της:

 1. Η προέκταση τοποθετείται στο πέος μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και πρέπει να αφαιρείται τη νύχτα.
 2. Αρχικά, η συσκευή φοριέται για 1, 5-2 ώρες την ημέρα. Σταδιακά ο χρόνος αυξάνεται σε 5-6 ώρες.
 3. Η επέκταση φοριέται μέχρι να σχηματιστεί ένας νέος σύνδεσμος και να πάρει τη θέση του για να αντικαταστήσει τον κομμένο σύνδεσμο. Κατά κανόνα, αυτό διαρκεί από 3 έως 7 μήνες.
Extender – μια συσκευή για τάνυση των συνδέσμων και των μυών του πέους

Οι σύγχρονες προεκτάσεις είναι κατασκευασμένες από λατέξ ή υποαλλεργικό πλαστικό. Για το λόγο αυτό, είναι άνετα, πρακτικά και σχεδόν αόρατα στη χρήση.

Πιθανές επιπλοκές

Ένας εξειδικευμένος ειδικός που έχει κάνει επέμβαση μεγέθυνσης πέους, μέσα από τις επαγγελματικές του ενέργειες, ακυρώνει όλους τους κινδύνους πιθανών προβλημάτων μετά τη συνδεσμοτομή.

Σε εξαιρετικά σπάνιες μεμονωμένες περιπτώσεις, παρατηρούνται οι ακόλουθες επιπλοκές μετά από μια τέτοια παρέμβαση:

 • Αιμορραγία;
 • παραμόρφωση του πέους (μπορεί επίσης να ισιώσει σε άτυπη γωνία ή να ανέβει μερικώς).
 • εξόγκωση του ράμματος που τοποθετήθηκε μετά την επέμβαση.
 • μόλυνση των όρχεων?
 • Μια επιπλοκή της επέμβασης διεύρυνσης του πέους μπορεί να είναι η φλεγμονή των όρχεων.
 • ανάπτυξη ουλών και συμφύσεων.
 • ασταθής στύση?
 • μειωμένη ευαισθησία του οσχέου ή του πέους.

Οι περισσότεροι ειδικοί στον τομέα της ουρολογίας θεωρούν ότι η συνδεσμοτομή είναι μια απολύτως ασφαλής επέμβαση. Παράλληλα, σημειώνεται η απουσία πιθανών προβλημάτων τόσο κατά την επέμβαση όσο και κατά την περίοδο αποκατάστασης.

Οφέλη της χειρουργικής διόρθωσης πέους

Τα κύρια πλεονεκτήματα της χειρουργικής επέμβασης μεγέθυνσης πέους περιλαμβάνουν:

 1. Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.
 2. Σχετικά γρήγορη αποκατάσταση.
 3. Η δυνατότητα αύξησης του πέους όχι μόνο σε μήκος, αλλά και σε πάχος.
 4. Η δυνατότητα ταυτόχρονης εξάλειψης παθολογιών ή ελαττωμάτων του πέους (τόσο επίκτητες όσο και συγγενείς).
 5. Καμία αρνητική επίδραση στην αναπαραγωγική λειτουργία και την ποιότητα της ανδρικής ισχύος.
 6. Μικρή διάρκεια της επέμβασης.

Σε ποιες κλινικές πραγματοποιούνται επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους;

Η συνδεσμοτομή του πέους γίνεται τόσο σε ιδιωτικές κλινικές όσο και σε μεγάλα ουρολογικά κέντρα.

Πόσο κοστίζει η επέμβαση μεγέθυνσης πέους;

Το κόστος μιας διαδικασίας μεγέθυνσης πέους ξεκινά από 315 $. Το ποσό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από πολλές παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένων των προσόντων του ασκούμενου χειρουργού, της ποιότητας του εξοπλισμού που διατίθεται στην κλινική, της τιμής του προέκτασης κ. λπ.

Έτσι, ορισμένες ελίτ κλινικές είναι εξοπλισμένες με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και προσφέρουν στους ασθενείς άνετα δωμάτια. Σε τέτοιες εγκαταστάσεις, μπορείτε να επιμηκύνετε το πέος σας πληρώνοντας 1. 270 $ ή περισσότερο.

Όταν επιλέγετε μια κλινική όπου σκοπεύετε να κάνετε συνδεσμοτομή, θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά όχι μόνο την τιμολογιακή πολιτική, αλλά και την εργασιακή εμπειρία και τα προσόντα του γιατρού. Θα ήταν επίσης καλή ιδέα να βρείτε κριτικές από πραγματικούς ασθενείς σχετικά με τη δουλειά αυτού του ειδικού.

Κριτικές ανδρών που έχουν υποβληθεί σε διαδικασίες μεγέθυνσης πέους

Οι κριτικές από άνδρες που έχουν υποβληθεί στη διαδικασία συνδεσμοτομής είναι ως επί το πλείστον θετικές. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, επειδή μια τέτοια μεγέθυνση πέους δεν φέρνει μόνο αισθητικά αποτελέσματα. Ένα πέος του επιθυμητού μεγέθους βελτιώνει τη συναισθηματική άνεση του άνδρα, εξαλείφει τα ιδεοληπτικά συμπλέγματα και βελτιώνει την ποιότητα της οικείας ζωής γενικότερα.

 • «Ο «μικρός μου αδερφός» ήταν πάντα μικρός, κάτι που μου δημιουργούσε τρομερά κόμπλεξ και δυσκόλευε την επικοινωνία με τα κορίτσια. Η πόλη μας είναι μικρή, μόνο μια κλινική κάνει διαδικασίες μεγέθυνσης πέους και εκεί πήγα. Πραγματοποιήθηκε συνδεσμοτομή μέσω της ηβικής κοιλότητας, αφήνοντας μια μικρή ουλή. Μετά την παρέμβαση, το κέρδος ήταν περίπου 2, 5 εκ. Το πρόβλημα εμφανίστηκε αφού ήμουν πολύ τεμπέλης για να φορέσω το extension για τον απαιτούμενο χρόνο - αντί για 3 εβδομάδες, άντεξα μόνο 2. Το αποτέλεσμα είναι + 1, 5 εκ. , αφού το πέος επανήλθε ελαφρώς στην αρχική του κατάσταση. Αν είχα φορέσει την επέκταση των γεννητικών οργάνων όσο μου είπαν, πιθανότατα θα ήταν περισσότερο».
 • «Για σχεδόν 25 χρόνια ήμουν πεπεισμένος ότι πρέπει να ζεις με αυτό που έδωσε ο Θεός (ή φύση, εξαρτάται από όποιον). Όσον αφορά το μέγεθος του πέους, μου δόθηκε, ειλικρινά μιλώντας, όχι πολλά. Με τη συμβουλή ενός φίλου, αποφάσισα να κάνω συνδεσμοτομή και δεν το μετάνιωσα ποτέ - «αύξησα» τον εαυτό μου επιπλέον 4 cm, είμαι απίστευτα χαρούμενος. Μεταξύ των μειονεκτημάτων, μπορώ να σημειώσω ότι η διαδικασία φορώντας ένα extension δεν είναι πολύ άνετη, αλλά για χάρη των «μεγάλων» στόχων, μπορείτε να είστε υπομονετικοί, ειδικά επειδή είναι προσωρινό. »
 • «Σαν έφηβος, κατά κάποιο τρόπο δεν ασχολιόμουν με το πρόβλημα του μικρού πέους, το θεωρούσα φυσιολογικό φαινόμενο, μέχρι που απέκτησα κοπέλα. Το σεξ ήταν τόσο πολύ, αλλά δεν ανησυχούσα - το κύριο πράγμα ήταν τα συναισθήματα και δεν είχα με τίποτα να το συγκρίνω. Αλλά μετά χωρίσαμε, όχι με πολύ πολιτισμένο τρόπο, και τα τελευταία λόγια του πάθους μου αφορούσαν τη μίζερη «φίλη» μου και το γεγονός ότι δεν ένιωθε καθόλου άνετα στο κρεβάτι μαζί μου. Πρέπει να ομολογήσω, αυτό με ενόχλησε. Και παρόλο που αυτό που ειπώθηκε θα μπορούσε να αποδοθεί σε συνηθισμένη γυναικεία σκύλα, για πρώτη φορά κοίταξα πραγματικά το μέγεθος του πέους μου. Και ήταν δυσαρεστημένος. Στο τέλος, αποφάσισα να κάνω χειρουργική διεύρυνση του πέους μου. Μου πήρε δύο εβδομάδες για να βρω έναν πλαστικό χειρουργό και τώρα, αντί για τα 12 εκατοστά μου, είμαι ήδη 15 και βλέπω κάποια πάχυνση του πέους! Βγαίνω ήδη με ένα άλλο κορίτσι, η σεξουαλική μου ζωή είναι υπέροχη! Η αυτοπεποίθησή μου έχει ανέβει στο 100%. Ωστόσο, η συνδεσμοτομή είναι ένα εξαιρετικό πράγμα όσον αφορά την επίλυση του προβλήματος ενός μικρού πέους. »
 • «Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να βρω μόνιμο σύντροφο - η σχέση δεν λειτούργησε λόγω, ειλικρινά, του μικρού ανδρισμού μου. Φυσικά, οι περισσότερες κυρίες δεν μου είπαν απευθείας για το πρόβλημά μου, αλλά υπήρξαν μερικές που μίλησαν για αυτό. Και λένε επίσης ότι για τις γυναίκες το μέγεθος δεν έχει σημασία, πραγματικά έχει! Στο τέλος, βρήκα μια κατάλληλη κλινική και έκλεισα ραντεβού με έναν γιατρό. Μικρός πόνος, ενόχληση και περίοδος αποθεραπείας (όχι πολύ μεγάλη όμως) - όλο αυτό αξίζει το αποτέλεσμα - τώρα έχω εντυπωσιακά 18 εκατοστά, συν το πάχος έχει αρχίσει να αυξάνεται! Οι σχέσεις με τα κορίτσια έχουν φτάσει πλέον σε ένα ποιοτικά διαφορετικό επίπεδο και τα προηγούμενα συμπλέγματά μου έχουν σταδιακά εξαφανιστεί. Η συνδεσμοτομή είναι μια σούπερ επέμβαση για όλους όσους έχουν κόμπλεξ με το «μικρό τους αδερφάκι» και στόχο έχουν την αύξηση της αυτοεκτίμησης και το υπέροχο σεξ! ».

Η συνδεσμοτομή είναι μια χειρουργική επέμβαση για τη μεγέθυνση του πέους.

Αυτή η χειραγώγηση γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής μεταξύ των ανδρών που επιδιώκουν να αυξήσουν το μέγεθος του ανδρισμού τους. Οι συνέπειες μιας τέτοιας επέμβασης είναι, κατά κανόνα, ελάχιστες· η μόνη προϋπόθεση είναι η χρήση μιας βοηθητικής συσκευής - μιας επέκτασης, η οποία αυξάνει την αποτελεσματικότητα της χειρουργικής μεθόδου διεύρυνσης του πέους.