Εάν εμπιστεύεστε μια αντλία κενού για μεγέθυνση πέους - κριτικές από γιατρούς και άνδρες

Αντλία κενού για αύξηση του μήκους και της διαμέτρου του πέους

Το ενδιαφέρον για το μέγεθος του δικού του πέους στους άνδρες υπερισχύει των πάντων: ακόμη και το ποδόσφαιρο και το ψάρεμα. Το τεράστιο μέγεθος της αυτοεκτίμησης κάποιου προκαλεί τεράστια συμπλέγματα, τα οποία, εκτός από την ψυχολογική αρνητικότητα, επηρεάζουν στην πραγματικότητα τη σεξουαλική ζωή. Επομένως, τόσο οι παραδοσιακοί θεραπευτές όσο και η ιατρική έχουν καταλήξει σε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για την ανάπτυξη του γεννητικού οργάνου.

Η θεραπεία LOD, η φαλλοαποσυμπίεση, ο υπεραιμισμός είναι γνωστοί ιατρικοί όροι. Αλλά δεν θα σας βαρύνουμε και θα μιλήσουμε συγκεκριμένα για την άντληση σε απλή αλλά λογοκριμένη γλώσσα. Ταυτόχρονα, θα αποδείξουμε ότι λειτουργεί.


Μεγαλώνει το πέος σου;

Η τεχνική εφαρμόζεται με βάση αγγειακές τεχνικές.

Για να γίνει πιο σαφές, ακολουθεί πώς λειτουργεί:

 • Ο φαλλός τοποθετείται σε φιάλη όπου εφαρμόζεται αρνητική πίεση.
 • η πίεση προκαλεί ροή αίματος στο πέος, εμφανίζεται στύση.
 • μια αναγκαστική ροή αίματος ενεργοποιεί τα ανενεργά τριχοειδή αγγεία. Αυξάνει την κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος.
 • Ως μπόνους, οι υποδοχείς των νεύρων ερεθίζονται, από αυτούς οι ώσεις πηγαίνουν στον νωτιαίο μυελό και τον εγκέφαλο.
 • το κεντρικό νευρικό σύστημα αντιδρά σε αυτό που συμβαίνει με μια ισχυρή στύση και έντονες αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι NUPers έχουν προσαρμόσει τη χρήση αντλίας για μεγέθυνση πέους.

Η αρχή λειτουργίας μιας αντλίας κενού που μπορεί να μεγεθύνει το πέος

Η διαφορά είναι:

 • τύπους διαφορετικών φιαλών– αυτό ισχύει για τη διάμετρο και το μήκος του κυλίνδρου. Μια καλή φιάλη είναι 5 mm μεγαλύτερη από το μήκος του οργάνου σε όρθια θέση. Μη διστάσετε να προσθέσετε 2 cm σε αυτό εάν είστε υπέρβαροι. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε το μέγεθος πιέζοντας το στρώμα λίπους στην ηβική περιοχή.
 • διάρκεια άσκησης– Ας εξηγήσουμε ότι 10-15 λεπτά είναι αρκετά για να εμφανιστεί στύση. Η ανάπτυξη του πέους επιτυγχάνεται με συνεδρίες πολλών ωρών με μικρά διαλείμματα ανάπαυσης.

Ολόκληρο το κυκλοφορικό σύστημα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων δέχεται ένα φορτίο και ταυτόχρονα, παρατηρείται έντονη διάταση της μεμβράνης και σπογγώδους σώματος του οργάνου. Οι συστηματικές διαδικασίες αυξάνουν τον φαλλό κατά 2 cm σε μήκος.

Επιλέξτε τις σωστές διαστάσεις της φιάλης ανάλογα με το μέγεθός σας. Η συσκευή πρέπει να είναι σχεδιασμένη για μακροχρόνια εκπαίδευση. Διατίθεται σε συστήματα άντλησης αέρα.

Λίγα λόγια για τη διάμετρο

Η διάμετρος της φιάλης επηρεάζει έντονα την ανάπτυξη του φαλλού.

Ένα μέλος σε μια αντλία κενού που αυξάνει το μέγεθος του οργάνου

Με βάση αυτό, ας πούμε:

 • αν θέλετε να τροποποιήσετε το μήκος, πάρτε έναν στενό κύλινδρο (+2-4 cm στη δική σας περιφέρεια). Αυτό θα κατευθύνει τη δύναμη έλξης.
 • εάν χρειάζεστε μια εντυπωσιακή περιφέρεια, πάρτε ένα φαρδύ δείγμα (+4-6 cm). Έτσι ο φαλλός θα μπορεί να διογκωθεί.

Στο θέμα της μεγέθυνσης, τα συστήματα στα οποία το πέος κρέμεται σαν μολύβι είναι ανίσχυρα.

Πραγματικές κριτικές πελατών

Μιλήσαμε με ιδιοκτήτες αντλιών. Είπαν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

 • «Αρχικά πίστευα στη λογική της άντλησης και πήρα ένα μοντέλο για να υπολογίσω το μήκος του πέους. Σε 3 μήνες, έχοντας πέος 14, 5 cm, το έφτασα στα 19. Άρχισα να προπονούμαι σταδιακά, αντλώντας μεγαλύτερο κενό κάθε εβδομάδα. Ήταν δυνατό να αποφευχθεί η εισροή λέμφου και η απώλεια στύσης. Δεν τεμπέλησα να εξασκήσω άλλες τεχνικές. Ασκήθηκε ο Γιούλι, ο Τζελκ.

  Για όσους θέλουν πραγματικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να μην τα παρατάτε και να εργαστείτε σκληρά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η εμπειρία μου δείχνει ότι αυτό είναι τουλάχιστον 2 ώρες την ημέρα για έξι μήνες. Μπορείτε να χωρίσετε τις προπονήσεις σας σε σετ των 5-10 λεπτών. Μόνο έτσι η προσωρινή ανάπτυξη θα γίνει μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Για να αποφύγετε την απώλεια της στύσης σας, χρησιμοποιήστε τα χέρια σας. Οι χειροκίνητες τεχνικές κάνουν θαύματα. »

 • «Έχω αντλήσει για πολύ καιρό και έχω αποκτήσει αξιοπρεπή εμπειρία. Οι ασκήσεις με αντλία αύξησαν το πέος μου από 14 σε 18 εκ. Δούλευα μόνο σε μήκος· ποτέ δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα ο όγκος. Έχω την τελευταία μου φιάλη για δύο μήνες. Αυτός είναι ένας αεραγωγός που είμαι έτοιμος να συστήσω σε όλους.

  Στην αρχή δοκίμασα το ανάλογο του νερού, αλλά μετά από 40 λεπτά πέτυχα 0, 5 εκατοστά από κάτω. Αυτό συνεχίστηκε για τρεις εβδομάδες. Έπειτα ξεκούρασε το μέλος και άρχισε σετ με δείγμα αέρα. Σήμερα προπονούμαι 3 φορές την εβδομάδα και συνεχίζω να βλέπω καθαρά κέρδη. Σε μερικούς μήνες θα χρησιμοποιήσω τη συσκευή μόνο για πρόληψη».

 • «Σας συμβουλεύω να αγοράσετε πρώτα την απλούστερη επιλογή. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για εσάς ή όχι. Μου άρεσε αμέσως· τις πρώτες μέρες ένιωσα ένα ασυνήθιστο φορτίο. Χωρίς χάπια είχα δυνατή στύση και βελτιωμένη λίμπιντο. Το μόνο ήταν ότι κατά τις πρώτες επεμβάσεις η λέμφος ανάβλυζε σοβαρά, αλλά ένα απλό προφυλακτικό έλυσε αυτό το πρόβλημα.

  Τώρα συνδυάζω την άντληση με χειροκίνητες τεχνικές. Κυρίως ασκώ το Jelq. Στην πραγματικότητα, μου έδωσε γρήγορη ανάπτυξη και ισχυρή ώθηση στις διατάσεις. Τα 12, 5 εκατοστά μου μετά από 5 μήνες έγιναν 14, 7. Μια άξια εναλλακτική για τις ενέσεις υαλουρονικού οξέος, φορεία, προέκταση. »

Κριτικές από ουρολόγους

Έχουμε συλλέξει αρκετές ενδιαφέρουσες ιατρικές απόψεις για αυτό το θέμα.

 • «Η βάση για την αύξηση του μήκους του πέους είναι η έλξη. Αυτό είναι που διεγείρει την ανάπτυξη των ιστών. Συνιστώ τη χρήση άντλησης με τη βοήθεια ναρκωτικών. Έτσι, ο ρυθμός ανάπτυξης των σπηλαιωδών σωμάτων θα είναι συγκρίσιμος με τον ρυθμό τάνυσης του tunica albuginea, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει πραγματική αύξηση.

  Για να επιλέξετε ένα πρόγραμμα προπόνησης και ένα φάρμακο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Δεν θα βρείτε φάρμακα στην αγορά· διανέμονται μόνο σε ιατρικά ιδρύματα όπως συνταγογραφείται από έναν ουρολόγο. Επίσης, δεν πρέπει να βιαστείτε να επιλέξετε αντλία. Στην πρακτική μου, οι κινεζικοί κύλινδροι στέρησαν εύκολα από τους άνδρες την ισχύ. Οι συνέπειες της εξοικονόμησης θα πρέπει να αντιμετωπιστούν επί μακρόν και σκληρά».

 • «Η πραγματική ανάπτυξη του φαλλού χωρίς χειρουργική επέμβαση παρέχεται μόνο από μηχανικές συσκευές. Συνιστώ να εξετάσετε αυτήν την κατεύθυνση. Η σωστή αντλία λειτουργεί για έντονη αύξηση χωρίς πόνο, με την προϋπόθεση ότι ο άνδρας είναι υγιής. Η τεχνική δεν απαιτεί δραστικές προσαρμογές στον συνηθισμένο τρόπο ζωής σας και μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία στο σπίτι, σε παντόφλες και ρόμπα.

  Ο μόνος σημαντικός ανταγωνισμός για φιάλες και αντλίες είναι οι προεκτατήρες και τα φορεία. Μπορώ να πω ότι η επίδραση της άντλησης είναι λιγότερο επίμονη, αλλά σε αντάλλαγμα υπάρχει μια πιο γρήγορη αύξηση στη διάμετρο του οργάνου, δηλαδή στο πάχος. Στους ασθενείς μου παρατηρώ έντονη διεύρυνση της κεφαλής. Ιδιαίτερη επιτυχία επιτυγχάνεται με έναν συνδυασμό προπόνησης με αντλία και επέκτασης».

 • «Η μέθοδος κενού της μεγέθυνσης του πέους είναι μια ασφαλής, μη χειρουργική μέθοδος. Η υπεραιμοποίηση (θεραπεία με τοπική αρνητική πίεση) τεντώνει σταδιακά τον ιστό και επιτρέπει την επίτευξη μέσης αύξησης 2-3 εκ. Το τυπικό πρόγραμμα διαρκεί για ένα χρόνο.

  Τους πρώτους 3 μήνες, η προπόνηση πραγματοποιείται καθημερινά, στη συνέχεια αρκεί η εξάσκηση της τεχνικής μία φορά κάθε 3 ημέρες, σε σετ των 30 λεπτών. Επιλέξτε μόνο γνήσιες αντλίες, είναι εγκεκριμένες από ειδικούς γιατρούς, ελεγμένες και δεν προκαλούν παρενέργειες. »

Γιατί πρέπει να αγοράσετε μια αντλία αέρα;

Ο ίδιος ο μηχανισμός είναι μια απλή αντλία και σύστημα κυλίνδρων. ΕμείςΣυνιστούμε να αγοράσετε αυτό το πράγμα για κάθε ασκούμενο NUPer. Λειτουργεί εξαιρετικά σόλο και αυξάνει την αποτελεσματικότητα των τεχνικών (σφίξιμο, jelqing).

Υπάρχει ένα ισχυρό συνεργιστικό αποτέλεσμα, η ελάχιστη αύξηση είναι 2 cm σε μήκος, 0, 5 cm στην περίμετρο. Οι έμπειροι σύντροφοι επιτυγχάνουν πιο εντυπωσιακά επιτεύγματα και χαίρονται στα 4-5 εκατοστά συν.

συμπέρασμα

Εάν επιλέξετε μια αντλία που ταιριάζει στις δικές σας παραμέτρους, θα λειτουργήσει αποτελεσματικά στο όργανο και θα αυξήσει το μέγεθός του. Σας συμβουλεύουμε να μην εξοικονομήσετε χρήματα - σε οικεία θέματα αυτό έχει μπούμερανγκ. Αγοράστε τη συσκευή μόνο από αξιόπιστους κατασκευαστές.