Η αποτελεσματικότητα και οι αρχές του μασάζ για τη μεγέθυνση του πέους

Μεταξύ της ποικιλίας των μεθόδων για τη μεγέθυνση του πέους, η φυσική επέκταση των σπηλαιωδών σωμάτων του οργάνου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Έχει στοχευμένη δράση χωρίς να επηρεάζει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων. Θετικά αποτελέσματα λαμβάνονται από το μασάζ μεγέθυνσης πέους που γίνεται με ειδική τεχνική. Εξαλείφει τη στασιμότητα του αίματος στη λεκάνη, η οποία βελτιώνει την ελαστικότητα των ιστών και βοηθά στην αποκατάσταση της στύσης. Οι τακτικές διαδικασίες βοηθούν στην αύξηση του όγκου του πέους, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της οικειότητας. Το θεραπευτικό μασάζ πραγματοποιείται τόσο στο γραφείο ειδικού όσο και στο σπίτι.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με μασάζ

Η διεύρυνση του γεννητικού οργάνου με τη βοήθεια μασάζ συμβαίνει σταδιακά. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε την τεχνική και να εκτελείτε τη διαδικασία τακτικά. Το αποτέλεσμα θα είναι η παρατεταμένη σεξουαλική επαφή με πλήρη στύση και εκσπερμάτιση.

Το μασάζ θα είναι χρήσιμο όχι μόνο για όσους έχουν συμπλέγματα σχετικά με ένα ανεπαρκώς μεγάλο πέος, αλλά και για όσους υποφέρουν από ανικανότητα και άλλες δυσάρεστες ασθένειες.

Το ανδρικό πέος αποτελείται από δύο κύριους μύες - τον ισχιοσπήλαιο και τον βολβοσπογγώδη. Κατά τη διέγερση, οι κοιλότητες μεταξύ τους γεμίζουν με αίμα. Ως αποτέλεσμα αυτού, το πέος αυξάνεται σε μέγεθος και γίνεται σκληρότερο.

Εάν η κυκλοφορία του αίματος είναι εξασθενημένη, η στύση είναι ατελής ή απουσιάζει εντελώς. Το μασάζ για τη μεγέθυνση του πέους επηρεάζει την ικανότητα των κοιλοτήτων και προκαλεί τη ροή του αίματος. Επομένως, η σκλήρυνση του πέους συμβαίνει πολύ πιο γρήγορα και η στύση γίνεται πιο μακροχρόνια.

Αποτελεσματικότητα της μεθόδου

Η αποτελεσματικότητα της τεχνικής επηρεάζεται από παράγοντες όπως η κανονικότητα των διαδικασιών και η σωστή τεχνική. Το αποτέλεσμα θα είναι αισθητό ακόμα κι αν δεν διατίθενται περισσότερα από 5 λεπτά την ημέρα για μασάζ.

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, ο άνδρας παρατηρεί τις ακόλουθες αλλαγές:

 • Η πρόωρη εκσπερμάτωση εξαλείφεται.
 • η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων ομαλοποιείται.
 • Η λίμπιντο βελτιώνεται.
 • η σεξουαλική επαφή γίνεται μεγαλύτερη λόγω αυξημένης αντοχής.
 • εμφανίζεται έλεγχος της στυτικής λειτουργίας.

Τα πρώτα αισθητά αποτελέσματα παρατηρούνται 3-4 εβδομάδες μετά την έναρξη των διαδικασιών.

Είναι δυνατή η μεγέθυνση του πέους με μασάζ;

Η αύξηση της στύσης ως αποτέλεσμα του μασάζ στο πέος δεν εμφανίζεται αμέσως. Οι τεχνικές μασάζ για την αύξηση της ισχύος περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Οι γιατροί συνιστούν να εγκαταλείψετε τις κακές συνήθειες, τα στενά εσώρουχα και τα ζεστά μπάνια. Αυτό θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα του μασάζ.

Το μασάζ πέους πρέπει να γίνεται σύμφωνα με όλες τις αποχρώσεις του ανδρικού σώματος

Σύμφωνα με στατιστικές, το πέος αυξάνεται σε όγκο έως 3 εκ. και σε μήκος έως 7 εκ. Τον πρώτο μήνα το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο αισθητό. Είναι σημαντικό να μην εγκαταλείψετε αυτό που ξεκινήσατε και τότε το αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να έρθει. Η χειρωνακτική θεραπεία, σε σύγκριση με τα φάρμακα, θεωρείται πιο παραγωγική.

Στάδιο προετοιμασίας

Τα προπαρασκευαστικά μέτρα δεν πρέπει να παραμελούνται. Σας επιτρέπουν να ζεστάνετε τους μύες σας χωρίς να προκαλέσετε τραυματισμό. Οι διαδικασίες καθαρισμού εκτελούνται εκ των προτέρων.

Συνιστάται να κάνετε ένα ζεστό ντους, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή των όρχεων και στην επιφάνεια του πέους. Ένα ρεύμα νερού θα βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και θα μαλακώσει τους ιστούς του γεννητικού οργάνου.

Το επόμενο βήμα είναι οι ασκήσεις προθέρμανσης χρησιμοποιώντας μια υγρή πετσέτα. Βρέχεται με ζεστό νερό και στη συνέχεια τυλίγεται γύρω από τον φαλλό αρκετές φορές στη σειρά. Μπορείτε να κάνετε κινήσεις τριβής ή χτυπήματος.

Εάν εμφανιστεί πόνος, είναι απαραίτητο να αλλάξετε την τακτική επηρεασμού του πέους.

Κύριοι τύποι και τεχνικές

Για να κάνετε μόνοι σας χειροκίνητο χειρισμό, πρέπει να εξοικειωθείτε με το πώς να κάνετε μασάζ για να μεγεθύνετε το πέος. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι, καθεμία από τις οποίες έχει τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα. Οι λανθασμένες ενέργειες μπορούν να βλάψουν τη σεξουαλική υγεία, επιδεινώνοντας την υπάρχουσα κατάσταση.

Τεχνική Jelqing

Το τακτικό και σωστά εκτελούμενο Jelqing θα αυξήσει το μέγεθος του πέους και θα αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία ενός άνδρα. Για να αυξηθεί το πάχος του πέους, εφαρμόζονται μέθοδοι στεγνού και υγρού μασάζ.

Η τεχνική κάθε τύπου μασάζ έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 1. Το ξηρό μασάζ πραγματοποιείται το πρωί, αμέσως μετά το ξύπνημα. Περιλαμβάνει τα πέντε δάχτυλα του κυρίαρχου χεριού. Θα πρέπει να τυλίγονται σφιχτά γύρω από το πέος και να κινούνται προς την κατεύθυνση από το κεφάλι προς τη βάση του πέους.
 2. Το Wet Jelqing γίνεται στο ντους χρησιμοποιώντας πετσέτα ή πετσέτα. Η προετοιμασία πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα ρεύμα ζεστού νερού.
 3. Η υγρή μέθοδος με χρήση λιπαντικών εφαρμόζεται εάν η στύση δεν υπερβαίνει το ένα τρίτο. Οποιοδήποτε λιπαντικό πρέπει να εφαρμόζεται στο πέος με ελαφριές κινήσεις. Τα δάχτυλα πρέπει να σχηματίζουν έναν δακτύλιο στη βάση του πέους. Σε μία συνεδρία, θα πρέπει να κάνετε έως και 200 κινήσεις πάνω-κάτω, χωρίς να πιέζετε το γεννητικό όργανο.

Τεχνική Tao

Τα χαρακτηριστικά της τεχνικής Tao περιλαμβάνουν το αποτέλεσμα αποκλειστικά στο κεφάλι του πέους. Έχοντας σχηματίσει ένα δαχτυλίδι από δάχτυλα, θα πρέπει να κάνετε αργές κινήσεις προς τα πάνω, στερεώνοντάς τις στο κεφάλι για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα. Το μασάζ στοχεύει στη ροή του αίματος στην πιο ερωτογενή ζώνη του γεννητικού οργάνου.

Τεχνική Uli

Η άσκηση στοχεύει στην πάχυνση του πέους. Συνιστάται να το εκτελείτε σε διεγερμένη ή ημιδιεγερμένη κατάσταση. Το πέος πιέζεται σφιχτά και σφιχτά με ένα δαχτυλίδι από τα δάχτυλα κάπου στη μέση.

Η πίεση εφαρμόζεται για 40 δευτερόλεπτα. Ο αριθμός των επαναλήψεων της άσκησης είναι 5 φορές. Συνιστάται ιδιαίτερα να μην κάνετε απότομες κινήσεις.

Είναι καλύτερα να αναθέσετε ένα μασάζ για τη μεγέθυνση πέους σε έναν έμπειρο ειδικό.

Καθώς οι μύες εκπαιδεύονται, προστίθενται επιπλέον ασκήσεις σε αυτή την τεχνική. Εάν είναι δυνατό να επιτευχθεί καλή στύση, το πέος τραβιέται εναλλάξ προς κάθε κατεύθυνση και διατηρείται σε αυτή τη θέση για αρκετά δευτερόλεπτα.

Απαγορεύεται η εξάσκηση της τεχνικής Uli εάν έχετε τις ακόλουθες ασθένειες:

 • λοιμώξεις του ουρογεννητικού συστήματος?
 • αγγειακές παθολογίες?
 • καρδιακή δυσλειτουργία?
 • μικροτραυματισμοί και εκδορές στα γεννητικά όργανα.

Διπλό Ούλι

Το μασάζ με την τεχνική Uli χρησιμοποιεί και τα δύο χέρια. Το ένα τοποθετείται στη βάση του πέους και το άλλο στο πάνω μέρος του. Είναι απαραίτητο να γίνονται ταυτόχρονες συμπιέσεις. Στην αρχή η διάρκειά τους είναι 10 δευτερόλεπτα. Με την πάροδο του χρόνου, οι προσεγγίσεις αυξάνονται σταδιακά στα 50 δευτερόλεπτα.

Αντίστροφη Uli-Jelqing

Η αρχική θέση είναι η ίδια όπως στην προηγούμενη άσκηση. Μετά από ελαφριά συμπίεση με τα δάχτυλά σας, ο επάνω δακτύλιος κατευθύνεται προς τη βάση. Το επόμενο βήμα είναι να επιστρέψετε το χέρι που βρίσκεται πάνω στην αρχική του θέση - στο κεφάλι. Ο αριθμός των επαναλήψεων είναι 30 φορές.

Άλλες τεχνικές

Είναι σημαντικό να εκτελείτε σωστά τις ασκήσεις· το μηχανικό μασάζ στο πέος δεν αρκεί. Το βίντεο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο σωστά εκτελούνται οι κινήσεις. Μπορούν να είναι λείες, αιχμηρές, μονότονες ή μεταβαλλόμενες. Οι ειδικοί συμβουλεύουν τον συνδυασμό πολλών τεχνικών.

Οι ακόλουθες ασκήσεις δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικές:

 1. Το χαλαρό πέος πιάνεται από το χέρι και τραβιέται από το κεφάλι στη βάση. Αυτή τη στιγμή θα εμφανιστεί ένα δυσάρεστο αίσθημα έντασης. Θα πρέπει να κρατάτε το χέρι σας σε αυτή τη θέση για 30-40 δευτερόλεπτα. Μετά από ένα δεκάλεπτο διάλειμμα, η άσκηση επαναλαμβάνεται. Ο αριθμός των προσεγγίσεων αυξάνεται κάθε φορά.
 2. Η άσκηση πραγματοποιείται τόσο σε ξαπλωμένη όσο και σε καθιστή θέση. Το πέος πιέζεται σφιχτά με το χέρι σας και στη συνέχεια τραβιέται όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι να εμφανιστεί ενόχληση. Μετά από ένα λεπτό, θα πρέπει να τραβήξετε το πέος λίγο πιο πίσω και να το στερεώσετε σε αυτή τη θέση για 4 λεπτά. Μετά από αυτό, γίνονται κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλα γύρω από το όργανο. Στο τέλος της άσκησης εκτελούνται πολλές εναλλασσόμενες συμπιέσεις.
 3. Η βάση της άσκησης είναι η σωστή αναπνοή. Η εισπνοή πραγματοποιείται από τη μύτη, στη συνέχεια ο αέρας στερεώνεται στο λαιμό και καταπίνεται, πέφτοντας στο κάτω μέρος της κοιλιάς. Είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια διανοητική σύνδεση με τη ροή του εισπνεόμενου αέρα. Θα πρέπει να φανταστεί κανείς ότι κατευθύνεται προς το γεννητικό όργανο. Ο δακτύλιος, ο δείκτης και τα μεσαία δάχτυλα πρέπει να ασκούν πίεση στο σημείο μεταξύ του πέους και του πρωκτού. Με το δεύτερο χέρι σας πρέπει να τραβήξετε το πέος προς τα εμπρός. Μετά από αυτό, οι κινήσεις χαϊδεύματος θα πρέπει να διεγείρουν μια στύση.
 4. Ένα σύνολο ασκήσεων που περιλαμβάνει τον ηβοκοκκυγικό μυ ονομάζονται ασκήσεις Kegel. Είναι κατάλληλα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Το κύριο χαρακτηριστικό της άσκησης είναι η ικανότητα να την εκτελείς οπουδήποτε. Είναι απαραίτητο να τεντώσετε τους μύες που είναι υπεύθυνοι για την ούρηση για 5 δευτερόλεπτα. Μία προπόνηση περιλαμβάνει 20 προσεγγίσεις.

Εάν χρησιμοποιείτε ενυδατική κρέμα ή λιπαντικό, ο κίνδυνος τραυματισμού κατά τη διάρκεια του μασάζ μειώνεται.

Μέτρα ασφαλείας

Κατά την εκτέλεση ενός μασάζ για τη μεγέθυνση του πέους, πρέπει να τηρούνται προφυλάξεις ασφαλείας.

Είναι οι εξής:

 1. Δεν μπορείτε να αυξήσετε απότομα το φορτίο στο σώμα. Η αύξηση του αριθμού των προσεγγίσεων και της έντασης των ασκήσεων θα πρέπει να είναι σταδιακή.
 2. Δεν επιτρέπεται κάθε άσκηση να γίνεται με πλήρη στύση. Πριν ξεκινήσετε την προπόνηση, θα πρέπει να εξοικειωθείτε προσεκτικά με την τεχνική.
 3. Δεν πρέπει να αμελήσετε το ζέσταμα των μυών σας. Σας επιτρέπει να αποφύγετε τραυματισμούς.
 4. Εάν εμφανιστεί έντονος πόνος, πρέπει να σταματήσετε την άσκηση.

Το μασάζ είναι ένας ευχάριστος και αποτελεσματικός τρόπος βελτίωσης της λειτουργίας των αναπαραγωγικών οργάνων. Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόνο εάν τηρούνται οι βασικές αρχές της διαδικασίας. Οι γιατροί συνιστούν το συνδυασμό μασάζ με άλλες μεθόδους αποκατάστασης της ισχύος. Σε αυτή την περίπτωση, η αποτελεσματικότητα της θεραπείας αυξάνεται σημαντικά.