Πώς να αυξήσετε το πάχος του πέους: ασκήσεις, προέκταση, χειρουργική επέμβαση

Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, γιατί ένα μακρύ, αλλά λεπτό, πέος δεν δίνει σε μια γυναίκα ένα αίσθημα πληρότητας. Η αύξηση του πάχους του πέους βοηθά επίσης έναν άνδρα να αποκτήσει πιο ζωντανές αισθήσεις και να αποφύγει το εφέ «μολύβι σε ποτήρι». Η πάχυνση του πέους θεωρείται πολύ πιο δημοφιλής διαδικασία από την αύξηση του μήκους του, αν και πραγματοποιείται με πιο περίπλοκο τρόπο.

Ενδείξεις για τη διαδικασία

Αργά ή γρήγορα, κάθε άντρας αναρωτιέται πώς να αυξήσει το πάχος του πέους. Αλλά στην πραγματικότητα, μια τέτοια διαδικασία απαιτείται από ένα πολύ μικρό ποσοστό αρσενικών. Σε άλλες περιπτώσεις, η πάχυνση του πέους είναι αποκλειστικά επιθυμία του ίδιου του άνδρα.

Υπάρχει ένα πρότυπο μεγέθους που θεωρείται φυσιολογικό. Ένα κανονικό πέος έχει μήκος περίπου 16 εκατοστά και περίμετρο 8. Τα σφάλματα επιτρέπονται τόσο πάνω όσο και προς τα κάτω. Ένα μικροπέος θεωρείται ότι έχει μήκος 8 cm ή λιγότερο σε όρθια κατάσταση. Αυτό το μέγεθος ανδρισμού απαιτεί ήδη παρέμβαση και διόρθωση.

μικροσκοπικό πρόβλημα πέους

Η πάχυνση του πέους είναι συνήθως πιο δύσκολη από την χειρουργική αλλαγή του μήκους. Αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι για την αύξηση της διαμέτρου του πέους. Η χρήση τους θα βοηθήσει στην αύξηση του όγκου του πέους, τόσο στο σπίτι όσο και υπό την επίβλεψη ειδικών.

Η αύξηση του πάχους του πέους πραγματοποιείται με διάφορες μεθόδους. Ενδείκνυται για εκείνους τους άνδρες που έχουν μικρό μέγεθος ανδρισμού και θέλουν να καταλάβουν πώς να αυξήσουν το πάχος του πέους. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι με τη μακροχρόνια αυτοϊκανοποίηση χρησιμοποιώντας μικρές διαμέτρους, μπορείτε να κάνετε το πέος μικρότερο.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τρόποι για να αυξήσετε το πάχος του πέους.

Τρόποι αλλαγής πάχους

Υπάρχουν πολλές πιο δημοφιλείς μέθοδοι για την αύξηση του πλάτους του πέους. Ορισμένα από αυτά απαιτούν ιατρική παρακολούθηση, ενώ άλλα, αντίθετα, πραγματοποιούνται ανεξάρτητα στο σπίτι. Κατά τη χειρουργική επέμβαση, υπάρχουν αρκετές βασικές επεμβάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την περίμετρο του πέους:

 • Lipofilling?
 • μεταμόσχευση μυϊκού ιστού?
 • Επιχείρηση Perovik;
 • εμφύτευση μπάλες.

Υπάρχουν επίσης διάφοροι τρόποι για να αυξήσετε τη διάμετρο του πέους χωρίς να καταφύγετε σε χειρουργική επέμβαση:

 • μασάζ;
 • τέντωμα του πέους χρησιμοποιώντας μια επέκταση?
 • χρήση αντλίας κενού.
 • χρήση δισκίων?
 • τη χρήση διαφόρων τύπων αλοιφών και τζελ.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνικές, μπορείτε να επιλέξετε τη βέλτιστη μέθοδο και να αυξήσετε το πέος σε όγκο, καθώς και να αυξήσετε την ευαισθησία του.

Χειρουργικές μέθοδοι

Η μεγέθυνση του πέους με χειρουργικές τεχνικές είναι μια από τις πιο επικίνδυνες, αλλά αποτελεσματικές μεθόδους. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να αυξήσετε το πάχος του πέους και να εδραιώσετε το αποτέλεσμα που προκύπτει. Τα κύρια μειονεκτήματα της χειρουργικής μεγέθυνσης του πέους σε διάμετρο:

χειρουργική μέθοδος μεγέθυνσης πέους
 • μακρά περίοδος αποκατάστασης?
 • Υψηλός κίνδυνος παρενεργειών.
 • μεγάλος αριθμός αναλύσεων πριν από την εκτέλεση.
 • σχετικά πιο δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Ας σας πούμε με περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς να αυξήσετε το πλάτος του πέους σας χειρουργικά. Διαφέρουν ως προς το χρησιμοποιούμενο υλικό, την τεχνική που χρησιμοποιείται και τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης. Τέτοιες διαδικασίες καλύπτονται συχνά σε βίντεο από κλινικές πλαστικής χειρουργικής.

Lipofilling

Μια μέθοδος αύξησης του πάχους του πέους, η οποία βασίζεται στη μεταμόσχευση του δικού του λιπώδους ιστού. Ο ιστός συλλέγεται από προβληματικές περιοχές και διανέμεται με ένεση κάτω από το δέρμα του πέους. Αυτή η μέθοδος είναι βολική επειδή χρησιμοποιεί το απόθεμα του ίδιου του σώματος και επομένως η πιθανότητα απόρριψης με μια τέτοια παρέμβαση είναι ελάχιστη.

εσωτερική δομή του πέους

Η επέμβαση πάχυνσης του πέους με τη χρήση λιποπλήρωσης έχει και τα μειονεκτήματά της. Το υποδόριο λίπος τείνει να διαλύεται αυθόρμητα με την πάροδο του χρόνου. Το αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση φυματιών και ανωμαλιών κάτω από το δέρμα του γεννητικού οργάνου. Επιπλέον, μετά την πάχυνση το πέος είναι σε κατάσταση πρήξιμο για κάποιο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου αξίζει να απέχετε από τη σεξουαλική επαφή.

Αυτή η παρέμβαση παρέχει ελάχιστες ουλές και ουλές και επομένως είναι η πιο αποδεκτή από αισθητική άποψη. Οι γιατροί προτιμούν να δείχνουν το αποτέλεσμα της πάχυνσης του πέους σε μια φωτογραφία· από τη φωτογραφία είναι αξιοσημείωτο ότι το μέγεθος μπορεί να αυξηθεί έως και 1, 5 εκατοστό σε πλάτος.

Μεταμόσχευση μυϊκού ιστού

Αυτή η τεχνική βοηθά στην αύξηση του πλάτους του πέους έως και 3 εκατοστά. Διαφέρει από το lipofilling στο ότι έχει μεγάλη περίοδο ανάρρωσης και για 6-8 μήνες μετά τη διαδικασία, παραμένει μια ουλή στο σημείο όπου ελήφθη το μεταμοσχευμένο υλικό.

Αυτή η χειρουργική επέμβαση πάχυνσης του πέους περιλαμβάνει τη λήψη μιας λωρίδας μυϊκού ιστού και την περιτύλιξή της κάτω από το δέρμα γύρω από τον άξονα του πέους. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας παρέμβασης διαρκεί εφ' όρου ζωής, γι' αυτό και συγκρίνεται ευνοϊκά με το λιπογέμισμα. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία για αυτή την επέμβαση και η περίοδος πλήρους αποκατάστασης διαρκεί έως και ένα χρόνο.

Ο ιστός συλλέγεται από τον λείο μυ της κοιλιάς ή χρησιμοποιούνται ίνες της μασχαλιαίας περιτονίας. Η αύξηση της διαμέτρου του πέους επιτυγχάνεται με το «τύλιγμα» αυτών των ινών γύρω από τα σπηλαιώδη σώματα. Αυτή η επέμβαση έχει μακρά περίοδο αποκατάστασης έως και 9 μήνες.

Η κύρια ταλαιπωρία προκαλείται από την ουλή στο σημείο όπου λαμβάνεται ο μυς από τον ασθενή· επιμένει για έως και έξι μήνες, μετά τον οποίο γίνεται αόρατος. Το βίντεο μιας τέτοιας επέμβασης φαίνεται αρκετά ανατριχιαστικό και επομένως δεν πρέπει να το παρακολουθήσουν ιδιαίτερα εντυπωσιακοί άνθρωποι.

Τεχνική Perovik

Η μεγέθυνση και πάχυνση του πέους με την τεχνική Perovik είναι η πιο δύσκολη επέμβαση. Περιλαμβάνει τη διαίρεση όλων των ιστών του πέους και την εμφύτευση τμημάτων χόνδρινου ιστού μεταξύ τους. Αυτή η μέθοδος πάχυνσης και επιμήκυνσης του πέους βοηθά στη διόρθωση του σχήματός του και στην προσθήκη όγκου. Το κύριο μειονέκτημα της χρήσης αυτής της τεχνικής είναι η πολυπλοκότητά της, η οποία σε περίπτωση επιπλοκών μπορεί να οδηγήσει στις ακόλουθες αλλαγές:

 • απώλεια της αίσθησης?
 • έλλειψη στύσης?
 • φλεγμονή;
 • απόρριψη ιστού?
 • γάγγραινα;
 • ακατάλληλη σύντηξη ιστών.
 • σχηματισμός ουλής.

Επίσης, ένα από τα μειονεκτήματα είναι η μεγάλη περίοδος ανάρρωσης, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 12 μήνες. Εάν η επέμβαση γίνει σωστά και τηρηθούν όλες οι συστάσεις του γιατρού, μια τέτοια αύξηση της διαμέτρου του πέους δίνει ένα διαρκές αποτέλεσμα που διαρκεί εφ' όρου ζωής. Στη συνέχεια, αν κοιτάξετε τη φωτογραφία, τα σημάδια είναι εντελώς αόρατα. Είναι καλύτερα να μην παρακολουθήσετε το βίντεο πάχυνσης του πέους χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική για πολίτες με ασταθή ψυχισμό.

Εμφύτευση μπάλες

Μία από τις μεθόδους αύξησης της διαμέτρου του πέους, η οποία κερδίζει όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα. Η ουσία της μεθόδου είναι η εμφύτευση ειδικών σφαιρών από υποαλλεργικό υλικό κάτω από το δέρμα του ανδρικού γεννητικού οργάνου. Αυτή η διαδικασία εκτελείται όχι μόνο από έναν χειρουργό, αλλά και από έναν ειδικό τροποποίησης σώματος.

εμφυτεύματα κάτω από το δέρμα του πέους

Η χρήση ειδικών μπάλων βοηθά στο να γίνει το πέος ευρύτερο σε ορισμένες περιοχές. Αυτό καθιστά δυνατή την παροχή πρόσθετης διέγερσης για τον σύντροφο λόγω συμπίεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτή τη μέθοδο μπορείτε να κάνετε σεξ μόνο σε ορισμένες στάσεις. Η υπερβολικά παρατεταμένη σεξουαλική επαφή μπορεί να προκαλέσει τριβή και τραυματισμό στους ιστούς του πέους.

Μη χειρουργικές μέθοδοι

Η αύξηση του όγκου του πέους χρησιμοποιώντας μη χειρουργικές μεθόδους βοηθά στην αλλαγή του μεγέθους του ανδρισμού χωρίς να βλάψει την υγεία. Η χρήση αυτών των μεθόδων καθιστά δυνατή την ανεξάρτητη χρήση των προϊόντων στο σπίτι, χωρίς ιατρική επίβλεψη και χωρίς να δεσμεύονται σε ένα συγκεκριμένο μέρος.

Μασάζ και άσκηση

Η εκτέλεση ενός μασάζ βοηθά στην αύξηση της περιφέρειας του πέους διεγείροντας τη ροή του αίματος στο πέος. Το αποτέλεσμα αυτού του μασάζ είναι η ενίσχυση της στύσης και η διάταση των σπηλαιωδών σωμάτων. Καθώς το μέγεθος των σηραγγωδών σωμάτων αυξάνεται, ο όγκος του αίματος που γεμίζει το πέος κατά τη διάρκεια της στύσης αυξάνεται, γεγονός που προκαλεί την αλλαγή στο μέγεθος.

Η ταλαιπωρία του μασάζ και της άσκησης είναι ότι το όργανο μπορεί να τραυματιστεί εύκολα. Το μασάζ πρέπει να γίνεται καθημερινά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τέτοιες ασκήσεις για την αύξηση του πάχους του πέους βοηθούν στην επίτευξη βιώσιμων αποτελεσμάτων με ελάχιστη βλάβη στην υγεία.

Επέκταση

Φορώντας ένα προέκταση βοηθά στην αύξηση του πλάτους του πέους και στην επίτευξη επιμήκυνσης. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται ως αποτέλεσμα της συνεχούς τάνυσης των ιστών του πέους, η οποία οδηγεί στην ανάπτυξή τους και, ως αποτέλεσμα, στην αλλαγή του όγκου.

προέκταση για μεγέθυνση πέους

Το να φοράτε ένα extension βοηθά στην αύξηση της περιφέρειας του πέους για μεγάλο χρονικό διάστημα και χωρίς καμία παρέμβαση στη φυσιολογική λειτουργία του οργάνου. Μεταξύ των μειονεκτημάτων αυτής της μεθόδου είναι οι μεγάλες περίοδοι χρήσης πριν εμφανιστούν οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ

Μια αντλία κενού είναι μια άλλη μέθοδος τόνωσης της ανάπτυξης και επιμήκυνσης του πέους, η οποία χρησιμοποιεί την αρχή της εναλλασσόμενης πίεσης. Όταν το πέος τοποθετηθεί στη φιάλη, δημιουργείται αρνητική πίεση σε αυτό. Αυτό οδηγεί σε διέγερση της ροής του αίματος στο πέος. Λόγω της διέγερσης της κυκλοφορίας, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου, γεγονός που βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού συμφόρησης.

αντλία μεγέθυνσης πέους

Μια αντλία μεγέθυνσης πέους συνταγογραφείται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • ανεπαρκείς αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ.
 • αδύναμη στύση?
 • στασιμότητα αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και της πυέλου.

Με την τακτική χρήση μιας αντλίας κενού, μπορείτε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα. Ιδιαίτερα έντονο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν συνδυάζεται η αντλία με τη δράση αλοιφών και τζελ.

Αλοιφές και κρέμες

Οι αλοιφές για πάχυνση του πέους βοηθούν στην αύξηση της παροχής αίματος στην περιοχή εφαρμογής. Έχουν τοπική ερεθιστική δράση και η επίδραση της χρήσης τους είναι αισθητή αμέσως μετά τη χρήση. Η χρήση αλοιφών και τζελ για τη μεγέθυνση του πέους βοηθά στην επίτευξη πιο έντονων αισθήσεων από τη σεξουαλική επαφή και στην ενίσχυση της στύσης.

κρέμες και αλοιφές για μεγέθυνση πέους

Οι αλοιφές και οι κρέμες μπορεί να περιέχουν ορμονικό συστατικό και επομένως καλό είναι να συμβουλευτείτε γιατρό πριν τις χρησιμοποιήσετε. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι αγοραστές τέτοιων προϊόντων μπορεί να γίνουν θύματα απομιμήσεων. Επομένως, κατά την αγορά, είναι σημαντικό να ελέγχετε την ακεραιότητα της συσκευασίας και τη σωστή ορθογραφία των ονομάτων.

Ορμονικά χάπια

Τα ορμονικά σκευάσματα περιέχουν μεγάλες ποσότητες τεστοστερόνης, η οποία διεγείρει την ανάπτυξη του πέους. Όμως η χρήση του πρέπει να είναι υπό συνεχή επίβλεψη για να αποφευχθούν παρενέργειες.

Η επιλογή μιας μεθόδου για την αύξηση του όγκου του ανδρικού γεννητικού οργάνου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κάθε άντρας μπορεί να επιλέξει ένα προϊόν σύμφωνα με την επιθυμία και τις δυνατότητές του. Η χρήση τέτοιων μέσων σας δίνει την ευκαιρία να είστε περήφανοι για το μέγεθος του πέους σας.

Όλα για την πάχυνση του πέους. 5 καλύτερες μέθοδοι για να κάνετε το πέος σας παχύ

Πολλοί άνδρες ενδιαφέρονται να απαντήσουν στο ερώτημα πώς να αυξήσετε το πάχος του πέους και αν είναι δυνατόν να το κάνετε καθόλου. Τώρα αυτό είναι εφικτό και για αυτό μπορείτε είτε να επενδύσετε κάποια χρήματα κάνοντας μια επέμβαση είτε να περιοριστείτε σε μικρά έξοδα για ειδικές συσκευές ή ουσίες. Ή μπορείτε να αποφύγετε εντελώς οικονομικές απώλειες επιτυγχάνοντας αύξηση βάρους στο σπίτι με τη βοήθεια ασκήσεων.

Είναι δυνατόν να αυξηθεί το πάχος του πέους

Το θέμα της αύξησης του πάχους του πέους έχει συζητηθεί αρκετές φορές και έχει λάβει αρκετές απαντήσεις που επιβεβαιώθηκαν στην πράξη.

Πιθανό αποτέλεσμα

Σε ερωτήσεις σχετικά με την πάχυνση του πέους, είναι σημαντικό ποια αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά ποικίλα και εξαρτώνται άμεσα από το αρχικό μέγεθος και τις επιλεγμένες μεθόδους για την αλλαγή της επιθυμητής παραμέτρου του πέους. Ωστόσο, μιλώντας για μέσους όρους, η μέγιστη πάχυνση είναι δυνατή έως και 3 cm.

5 καλύτεροι τρόποι

Κάθε μία από τις επιλογές αξίζει να συζητηθεί με περισσότερες λεπτομέρειες. Για να καταλάβετε ποιο είναι πιο κερδοφόρο και βολικό για έναν άντρα.

Ακροφύσια

Στη σύγχρονη εποχή, υπάρχουν πολλές συσκευές για την πάχυνση του ανδρικού πέους. Και μια από τις πολύ δημοφιλείς και γρήγορες επιλογές είναι τα προσαρτήματα για πάχυνση και επιμήκυνση του πέους. Αυτό το προϊόν δεν δίνει μόνιμα αποτελέσματα και χρησιμοποιείται απευθείας κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά διορθώνει γρήγορα και εύκολα το πάχος του πέους.

Λειτουργία

Λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές διαφωνίες στις συζητήσεις μεταξύ των ανδρών, η χειρουργική επέμβαση πάχυνσης πέους είναι η πιο αποτελεσματική επιλογή και πάντα θα δίνει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Υπάρχουν διάφορες χειρουργικές επιλογές:

 • Lipofilling;
 • Συνδεσμοτομή;
 • Μεταμόσχευση μυϊκού ιστού;
 • Επιλογή χειρουργικής επέμβασης με την τεχνική "Perovik".
 • Εισαγωγή μπάλες στο πέος.

αντλία νερού

Με τη βοήθεια μιας αντλίας κενού, ένας άνδρας μπορεί να αποκτήσει πάχυνση του πέους στο σπίτι χωρίς πολλά έξοδα ή προσπάθεια. Ο μηχανισμός δράσης της αντλίας είναι η δημιουργία κενού γύρω από το πέος. Αυξάνει τη ροή του αίματος στα σηραγγώδη σώματα και προάγει την επέκταση. Αυτό δίνει το αποτέλεσμα με τη μορφή αύξησης της διαμέτρου και του μήκους. Το αποτέλεσμα θα είναι βραχυπρόθεσμο και είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε την αντλία αμέσως πριν από το σεξ.

Γυμνάσια

Όταν μιλάμε για το πώς να αυξήσετε το πάχος του πέους στο σπίτι, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ασκήσεις. Μεταξύ αυτών, η πρώτη θέση θα είναι το jelqing, το οποίο είναι το πιο εύκολο στην εκτέλεση.

Αλοιφές, τζελ και σπρέι

Η χρήση κρεμών, τζελ, αλοιφών ή σπρέι είναι μια αρκετά αποτελεσματική επιλογή για την πάχυνση του πέους, αλλά αξιοπρεπή αποτελέσματα επιτυγχάνονται μόνο όταν αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται μαζί με άλλες μεθόδους.

Τώρα υπάρχουν πολλά φάρμακα για την αλλαγή της διαμέτρου του πέους, χωρίζονται ανάλογα με τη διάρκεια δράσης τους σε:

 • Βραχυπρόθεσμα, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως αμέσως πριν από το σεξ.
 • Μακροπρόθεσμη, η χρήση της οποίας πρέπει να επαναλαμβάνεται τακτικά.
 • Βοηθητικά, στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας του σεξ.

Χαρακτηριστικά των μεθόδων

Ένα ακροφύσιο για πάχυνση του πέους, το πρώτο που αναφέρεται στις επιλογές για την αλλαγή της διαμέτρου του ανδρισμού.

Απλώς τοποθετείται στο πέος πριν από το σεξ και αφαιρείται μετά την εκσπερμάτιση. Το Lipofilling, που παρουσιάζεται πρώτο στη λίστα των επεμβάσεων, είναι η μεταμόσχευση λιπώδους ιστού ενός άνδρα στο δικό του πέος. Σε αυτή την περίπτωση, το απαραίτητο υλικό λαμβάνεται από προβληματικές περιοχές του σώματος του ασθενούς και στη συνέχεια εγχέεται υποδόρια στο πέος, με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη πάχυνσή του.

Το πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας είναι η ελάχιστη πιθανότητα απόρριψης του εγχυόμενου ιστού. Η μεταμόσχευση μυϊκού ιστού χρησιμοποιείται για την πάχυνση του πέους εντός 3 εκ. Λαμβάνεται ένα τμήμα ινών από τους λείους μύες της πρέσας της μασχαλιαίας περιτονίας, οι οποίες κατά τη διάρκεια της επέμβασης θα τυλιχτούν γύρω από τα σηραγγώδη σώματα κάτω από το δέρμα.

Αυτό το αποτέλεσμα θα μείνει στον άντρα για πάντα, αλλά θα χρειαστεί υπομονή λόγω της μεγάλης περιόδου αποκατάστασης, που διαρκεί έως και ένα χρόνο.

Χειροκίνητες τεχνικές και τεχνικές υλικού

Ένας ειδικός θα σας πει πώς να αυξήσετε τις παραμέτρους του αναπαραγωγικού οργάνου. Θα συστήσει ασφαλείς τρόπους διόρθωσης του πάχους του πέους στο σπίτι, που έχουν καλά αποτελέσματα. Μπορείτε να αυξήσετε το πάχος του πέους με τακτικό μασάζ και τη χρήση βοηθητικών συσκευών.

Η αποτελεσματικότητα των χειρωνακτικών τεχνικών στην αλλαγή του μεγέθους του πέους έχει αποδειχθεί επανειλημμένα. Το μόνο τους μειονέκτημα είναι ότι τα μασάζ δεν δίνουν γρήγορα αποτελέσματα. Οι άνδρες πρέπει να είναι υπομονετικοί και να περιμένουν το μέγεθος του πέους τους να αρχίσει να μεγαλώνει. Οι άνδρες μπορούν να επιτύχουν θετικά αποτελέσματα με τις ακόλουθες ασκήσεις:

 • Γιούλι. Αυτό περιλαμβάνει τη σταδιακή συμπίεση του πέους, το οποίο βρίσκεται σε ημι-όρθια κατάσταση. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την καταγραφή OK. Το πέος στερεώνεται για 15 δευτερόλεπτα σε μία θέση. Στη συνέχεια, πρέπει να μετακινήσετε λίγο τα δάχτυλά σας και να επαναλάβετε αυτήν την ενέργεια. Παρόμοιοι χειρισμοί γίνονται σε όλο το μήκος του πέους.
 • Τζέλκινγκ. Η άσκηση σάς επιτρέπει να αντλείτε αίμα μετακινώντας την ΟΚ-λαβή του γεννητικού οργάνου. Γίνονται κινήσεις από τη βάση του πέους μέχρι τη θέση του κεφαλιού του. Συνιστάται να κάνετε χειρισμούς και με τα δύο χέρια. Η πίεση στο όργανο πρέπει να εναλλάσσεται.
 • Σύσφιξη. Η άσκηση απαιτεί διατήρηση της πίεσης στο πέος πιέζοντας τον άξονά του χρησιμοποιώντας ένα σφιγκτήρα.

Το αποτέλεσμα της προπόνησης θα αυξηθεί εάν ένας άνδρας χρησιμοποιεί ταυτόχρονα βοηθητικές συσκευές. Τα επεκτάσεις και οι αντλίες στύσης μπορούν να αυξήσουν το πάχος του αναπαραγωγικού οργάνου.

Μη χειρουργικές μέθοδοι

Οι μη χειρουργικές μέθοδοι διόρθωσης είναι επίσης χρήσιμες για τους άνδρες που θέλουν να κάνουν το πέος τους πιο παχύ. Θεωρούνται πιο ασφαλή από τη χειρουργική επέμβαση. Ένα άλλο πλεονέκτημα των μεθόδων είναι η διαθεσιμότητα της εφαρμογής τους στο σπίτι.

Μασάζ και άσκηση

Ο ευκολότερος τρόπος για να αυξήσετε το πάχος του πέους ενός άνδρα είναι μέσω τακτικής προπόνησης και μασάζ. Αξίζει να εξετάσετε κάθε επιλογή ξεχωριστά. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, συνιστάται η χρήση ειδικού λιπαντικού.

Το μασάζ πραγματοποιείται με κυκλικές κινήσεις πάνω από τα γεννητικά όργανα με τα χέρια σας. Πρέπει να μετακινηθείτε από τη βάση του πέους μέχρι την ίδια την άκρη του κεφαλιού του. Όπως και με τις ασκήσεις, πριν κάνετε οποιουσδήποτε χειρισμούς, πρέπει να εφαρμόσετε λιπαντικό στο πέος.

Επέκταση

Οι άνδρες μπορούν να βρουν ειδικές συσκευές προς πώληση που μπορούν να αυξήσουν το πάχος του αναπαραγωγικού οργάνου. Εάν χρησιμοποιείτε το extension αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες, αυξάνει τον όγκο του πέους χωρίς να προκαλείται ζημιά.

Η επέκταση χρησιμοποιείται ως εξής:

 • Είναι απαραίτητο να στερεώσετε με ασφάλεια το πέος στη βοηθητική συσκευή.
 • Χρησιμοποιώντας τη συσκευή, πρέπει να τεντώσετε καλά το αναπαραγωγικό όργανο.
 • Το πέος πρέπει να παραμείνει σε αυτή την κατάσταση για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε οι ιστοί του να έχουν χρόνο να τεντωθούν επαρκώς.

Αυτές οι ενέργειες πρέπει να εκτελούνται καθημερινά, αυξάνοντας κάθε φορά το φορτίο. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μέγεθος του πέους, το οποίο στη συνέχεια διατηρείται για το τέλος της ζωής. Αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημα της μη χειρουργικής μεθόδου.

ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ

Οι άντρες χρησιμοποιούν μια αντλία κενού ως υποκατάστατο μιας επέκτασης. Η συσκευή παρέχει ένα προσωρινό αποτέλεσμα αλλαγής του πάχους του αναπαραγωγικού οργάνου. Ταυτόχρονα, σας επιτρέπει να το αυξήσετε με ασφάλεια και ανώδυνα την κατάλληλη στιγμή. Η μεγέθυνση του πέους με τη χρήση αντλίας συμβαίνει λόγω της ισχυρής αύξησης της ροής του αίματος λόγω της εμφάνισης χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης γύρω του.

Αλοιφές και κρέμες

Πολλοί άνδρες που θέλουν να μάθουν πώς να αυξήσουν τη διάμετρο του πέους τους προτιμούν να χρησιμοποιούν ειδικές κρέμες και αλοιφές για να πετύχουν τον στόχο τους. Τέτοια προϊόντα μπορούν να αυξήσουν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των στενών οργάνων. Λόγω αυτού, το μέγεθός του αλλάζει προς τα πάνω. Επιπλέον, τα τοπικά καλλυντικά προϊόντα έχουν θετική επίδραση στη δραστικότητα και την ανδρική στύση.

Οι περισσότερες αλοιφές και κρέμες περιέχουν ορμονικά συστατικά. Επομένως, συνιστάται ανεπιφύλακτα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό σχετικά με αυτό πριν από τη χρήση τους.

Ορμονικά χάπια

Τα συστηματικά ορμονικά σκευάσματα περιέχουν τεστοστερόνη, η οποία έχει θετική επίδραση στην ανάπτυξη και ανάπτυξη του πέους στους άνδρες. Η χρήση του πραγματοποιείται αυστηρά υπό την επίβλεψη ειδικού. Διαφορετικά, θα είναι δύσκολο για τον ασθενή να αποφύγει την ανάπτυξη παρενεργειών.

ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ

Πρέπει να επιλέξετε μια αντλία με φαρδιά φιάλη, η οποία επιτρέπει στο πέος να διογκώνεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μια αντλία κενού είναι ένας κύλινδρος με μια αντλία που αντλεί αέρα από μια φιάλη που προορίζεται για τη στέγαση του λογισμικού. Η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους της διαφοράς πίεσης που σχηματίζει ο χώρος χωρίς αέρα.

Η τεχνολογία κενού είναι η εξής:

 • Ο αέρας αφαιρείται από τον κύλινδρο, η πίεση πέφτει και αρχίζει η αναρρόφηση.
 • Η ροή του αίματος γίνεται έντονη, η ροή του στα σπηλαιώδη σώματα γίνεται ισχυρή.
 • Η αρνητική πίεση επηρεάζει τους ιστούς του πέους, αυξάνοντας τον όγκο τους.
 • Το αποτέλεσμα είναι επιμήκυνση και πάχυνση του φαλλού.

Με τακτική προπόνηση, η αύξηση του πάχους είναι ίση με ενάμισι έως δύο εκατοστά. Λειτουργία άντλησης - έως και τρεις φορές την ημέρα, ένα σετ ισούται με 15 λεπτά.

Jelqing με αλοιφές

Το Jelqing πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις περιγραφές έμπειρων noopers. Μοιράζονται την εμπειρία τους και προτείνουν την εκτέλεση χειρισμών με την ακόλουθη σειρά:

 • τσιμπήστε το αναπαραγωγικό όργανο μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη σας.
 • πιάστε το πέος σφιχτά, αλλά χωρίς πόνο.
 • ξεκινήστε να κινείστε από το ηβικό στο κεφάλι.
 • επιταχύνετε σταδιακά τον ρυθμό.

Σε ένα σετ πρέπει να κάνετε τουλάχιστον 100 κινήσεις παρόμοιες με το άρμεγμα. Η διάρκεια της προπόνησης είναι 15 λεπτά. Κατά τη διεξαγωγή χειρισμών, συνιστάται η χρήση κρέμες και λιπαντικά.

Ένεση του δικού σας λιπώδους ιστού

Το φούσκωμα του πέους με μια λιπιδική μάζα που λαμβάνεται από άλλα μέρη του σώματος είναι λιποπλήρωση, η οποία γίνεται με γενική αναισθησία. Το αυτόματο λίπος αντλείται από περιοχές όπου η παρουσία του χαλάει τη σιλουέτα. Εντοπισμός δειγματοληψίας λιπιδικού ιστού - στους γλουτούς, την κοιλιά, τους μηρούς.

Στη συνέχεια, η προκύπτουσα μάζα εγχέεται κάτω από το δέρμα του πέους. Η περίοδος αποκατάστασης μετά την επέμβαση διαρκεί 30 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο ασθενής απέχει από τη σεξουαλική επαφή.

Επικίνδυνες και μη συνιστώμενες μέθοδοι

Για να επιτευχθεί ο στόχος της αύξησης της διαμέτρου του φαλλού, δεν είναι όλα τα μέσα καλά. Οι ιατρικές προειδοποιήσεις σχετικά με ορισμένες διαδικασίες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

Αλοιφή εξ αποστάξεως πετρελαίου

Η υπάρχουσα άποψη για την επίτευξη ογκομετρικών αλλαγών στην παράμετρο του αναπαραγωγικού οργάνου με βαζελίνη συναντά την αντίθεση των γιατρών. Η αλοιφή παράγεται κατά τη διύλιση λαδιού, επομένως είναι επικίνδυνη και βιολογικά ασυμβίβαστη.

Τα πληρωτικά βαζελίνης δίνουν ένα αποτέλεσμα μεγέθυνσης, αλλά τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά:

 • Αναπτύσσονται σεξουαλικές λοιμώξεις.
 • Εμφανίζονται ελκώδεις και κοκκιωματώδεις σχηματισμοί.
 • Ο κίνδυνος σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων αυξάνεται.
 • Εμφανίζονται σημάδια βλάβης στα σηραγγώδη σώματα.

Οι πιο επικίνδυνες επιπλοκές είναι η ανάπτυξη ακανθοκυτταρικού καρκινώματος και γάγγραινας Fournier.

Synthol

Το Synthol είναι ένα συνθετικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για να τυλίξει τους μύες και να τους δώσει οπτικό όγκο. Η εισαγωγή πληρωτικών που περιέχουν αυτή την ουσία οδηγεί σε οίδημα και φλεγμονώδεις διεργασίες. Ο συνδυασμός τεχνητών ελαίων σε ενέσεις είναι επικίνδυνος για την υγεία επειδή απορροφώνται ελάχιστα.

Η ταχεία ανάπτυξη του πέους μετά τη διαδικασία της μη επαγγελματικής ένεσης συνθόλης τελειώνει με διαταραχές στη λειτουργία του καρδιαγγειακού, του αναπνευστικού συστήματος και της κυκλοφορίας του αίματος. Εάν το φάρμακο εισέλθει σε φλέβα ή αρτηρία, αναπτύσσεται εγκεφαλικό επεισόδιο και έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ένα παράδειγμα ενός σχεδίου άσκησης εργασίας στο σπίτι

Ο τρόπος αποτελεσματικής προπόνησης για το πλάτος περιλαμβάνει διάφορες διαδικασίες:

 • Κάντε μασάζ στους όρχεις, το οποίο διαρκεί τουλάχιστον 5-6 λεπτά.
 • Ζεσταίνετε με μια υγρή ζεστή πετσέτα - έως και 10-12 λεπτά.
 • Jelq - τουλάχιστον 100 κινήσεις.
 • Κάμψη ενός όρθιου μεσαίου τμήματος και καθισμένος σε αυτό σε ημι-όρθια κατάσταση - 10 λεπτά το καθένα.
 • Άντληση.

Για την τελική διαδικασία, απαιτείται μια φαρδιά φιάλη· πρέπει να κάνετε τρία σετ ανά συνεδρία με σταδιακή αύξηση των φορτίων. Μεταξύ των σετ, εμφανίζεται ώθηση - έως και 15 φορές. Εάν εμφανιστεί πόνος στην περιοχή της κοιλιάς, η προπόνηση διακόπτεται ή μειώνεται το επίπεδο φόρτισης. Ολοκλήρωση - λίπανση του οργάνου με αλοιφές κατά των μώλωπες.

Τι πλάτος περιφέρειας μπορείτε να περιμένετε;

Το καθορισμένο πρόγραμμα προπόνησης θα δώσει συν δύο εκατοστά σε διάμετρο εάν γίνεται τακτικά. Όλες οι παραπάνω μέθοδοι οδηγούν στα ίδια αποτελέσματα. Δεν έχει νόημα να πιστεύουμε ότι οι ασφαλείς μέθοδοι μπορούν να αυξήσουν το πάχος του φαλλού κατά 5 ή περισσότερα εκατοστά.

συμπέρασμα

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους σας, τότε προσαρμόστε τις παραμέτρους χρησιμοποιώντας τις συστάσεις των ειδικών. Μην θέτετε σε κίνδυνο την υγεία σας κάνοντας υποδόρια ένεση συνθετικών ουσιών και ξένων σωμάτων. Ένα μεγάλο και παχύ πέος είναι αποτέλεσμα συνεχούς προπόνησης, να το θυμάστε αυτό και να προετοιμαστείτε για μακροχρόνιες συνεδρίες διόρθωσης.