Πώς να μεγεθύνετε ένα μέλος με τη ντεμοντέ μέθοδο στο σπίτι; Προσβάσιμοι παλιοί τρόποι για όλους

Μέθοδος μεγέθυνσης πέους του παππού

Η επιθυμία για μεγάλο πέος είναι στην πρώτη θέση για τους περισσότερους άνδρες, καθώς υπάρχουν πολύ λίγοι από αυτούς που είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το μέγεθός τους.

Αυτό εξηγείται από την υποσυνείδητη επιθυμία να ευχαριστήσει τον σύντροφό σας κατά τη σεξουαλική επαφή και να είναι το καλύτερο αρσενικό.

Επομένως, κατά την αναζήτηση εκατοστών, οι άνδρες είναι ακόμη έτοιμοι να πάνε κάτω από το μαχαίρι.

Αν και η επέμβαση διεύρυνσης πέους δεν επιτρέπεται σε όλους.

Για εκείνους που δεν είναι έτοιμοι για χάρη της σεξουαλικής ευχαρίστησης να ακολουθήσουν τέτοιες ριζοσπαστικές μεθόδους, υπάρχουν πιο ανθρωπιστικοί τρόποι μεγέθυνσης του πέους.


Εν συντομία για το κύριο

Η επιθυμία να έχουμε ένα μεγάλο πουλί για παραγωγικό σεξ

Οι άνδρες που θέλουν να αυξήσουν το μέγεθος του πέους τους αναζητούν βοήθεια στο Διαδίκτυο και συνήθως σκοντάφτουνδιαφημιζόμενα φάρμακαγια ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό. Αλλά στο τέλος, το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου αυτό που αναμενόταν.

Αναμφίβολα, χάρη σε μια τέτοια θεραπεία, μπορείτε να βελτιώσετε τη δραστικότητα, να αυξήσετε την επιθυμία και να παρατείνετε τη σεξουαλική επαφή, αλλά σε καμία περίπτωσημην επιμηκύνετε το πέος. . .

Επιπλέον, η λήψη μη πιστοποιημένων φαρμάκων (και συχνά αυτά βρίσκονται σε ηλεκτρονικά καταστήματα) μπορεί να βλάψει την υγεία γενικά.

Επομένως, εάν αποφασιστεί να δράσει για να κάνει το σώμα σας μεγαλύτερο, τότεσυνιστάται η χρήσημέθοδος του παππού για μεγέθυνση ενός μέλους στο σπίτι: λαϊκές μέθοδοι και θεραπείες.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ακόμη και ο αυνανισμός μπορεί να είναι πιο ευεργετικός από τα διάφορα κινεζικά φάρμακα.

Διαθέσιμες μέθοδοι

Στο σπίτι, όπως αποδείχθηκε, μπορείτε να επιτύχετε μια αύξηση με τη βοήθεια συνηθισμένων αυτοσχεδιασμένων μέσων. Αλλά σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς να αυξήσετε το πέος με την παλιομοδίτικη μέθοδο:

 1. Μασάζ. . . Αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική εάν εφαρμόζεται τακτικά. Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι είναι απολύτως αδύνατο να βλάψετε την υγεία σας με μασάζ.

  Η τεχνική μασάζ χρησιμοποιείται σε ένα προηγουμένως ατμένο όργανο, επομένως, οι ιστοί γίνονται πιο ευαίσθητοι στο τέντωμα.

 2. Ψυχολογική απεικόνιση. . . Με την πρώτη ματιά, η μέθοδος είναι αρκετά φανταστική, αλλά λειτουργεί αρκετά αποτελεσματικά. Ψυχολογική απεικόνιση

  Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κλείσετε τα μάτια σας και να φανταστείτε πώς το όργανο αρχίζει να μεγαλώνει στο απαιτούμενο μέγεθος.

  Το ερώτημα προκύπτει αμέσως, πώς μπορεί η φαντασία να βοηθήσει στην πραγματική ζωή;

  Αλλά όλα είναι αρκετά απλά: αν χαλαρώσετε και συντονιστείτε με τον σωστό τρόπο, τότε ορισμένες ορμόνες ανάπτυξης αρχίζουν να παράγονται στην υπόφυση, γεγονός που οδηγεί σε μια μικρή αύξηση του πέους. 3. Χειροκίνητη θεραπεία. . . Η μέθοδος είναι παρόμοια με τις τεχνικές μασάζ, αλλά εδώ θα χρειαστείτε γνώση της χειροκίνητης θεραπείας και ειδικών σημείων, όταν εκτίθενται σε μια ορμή ροής αίματος στα γεννητικά όργανα και την ανάπτυξη των ιστών.

  Η χειροκίνητη διεύρυνση του πέους είναι μια αρχαία μέθοδος που χρησιμοποιείται από τους άνδρες για χιλιάδες χρόνια.

 4. Λήψη βοτάνων. . . Τα φυτικά φάρμακα μπορούν να προωθήσουν τη διεύρυνση του πέους εάν ληφθούν σωστά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 5. Αυνανισμός. . . Συχνά, οι άντρες μπορούν να αυνανίζονται στον ελεύθερο χρόνο τους για να ανακουφίσουν το άγχος.

  Κατά συνέπεια, κανείς δεν συνειδητοποιεί καν ότι αυτό δεν είναι μόνο μια γρήγορη απόλαυση της ευχαρίστησης, αλλά και η παλιομοδίτικη μέθοδος αύξησης του πέους: ενίσχυση και προσθήκη μυϊκής μάζας.

15-18 cm - κανονικό μήκος του πέους

Με την πρώτη ματιά, οι μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους του παππού είναι πολύ αμφίβολες και σύμφωνα με έρευναπολύ παραγωγικό. . .

Μέσο φυσιολογικό μήκος του πέους15-18 εκατοστά, για όσους έχουν λιγότερο από 13 εκατοστά, υπάρχει πρόβλημα να προσθέσετε τουλάχιστονδύο έως τρία εκατοστά. . .

Χάρη σε αυτές τις τεχνικές, μπορείτε να λύσετε το ζήτημα των τριών εκατοστών. Επομένως, είναι απαραίτητο να εξεταστεί κάθε παλιομοδίτικος τρόπος για να διευρυνθεί ένα μέλος με περισσότερες λεπτομέρειες.

Εάν δεν θέλετε να κατανοήσετε όλες τις αποχρώσεις, σας προτείνουμε να μεταβείτε απευθείας στον αποδεδειγμένο κατάλογο των καλύτερων τρόπων για να αυξήσετε την ανδρική αξιοπρέπεια.

Κάνουμε μασάζ και αυξάνουμε

Αποδεδειγμένο μασάζπροάγει την ανάπτυξη των ιστώνσε κυτταρικό επίπεδο, έτσι οι τακτικές διαδικασίες μπορούν να αυξήσουν την αξιοπρέπεια κατά μερικά εκατοστά και ακόμη και να αυξήσουν ελαφρώς το κεφάλι.

Για να αρχίσετε να χειρίζεστεπρέπει πρώτα να προετοιμάσετε το όργανο:

 1. Το πρώτο βήμα της διαδικασίας είναι ο ατμός (αυτό γίνεται για να χαλαρώσετε τους ιστούς και να διευκολύνετε την εργασία μαζί τους). Για αυτό, λαμβάνεται μια μαλακή πετσέτα, υγραίνεται σε ένα ζεστό αφέψημα βοτάνων και εφαρμόζεται στο πέος για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά από τέτοιο χειρισμό, η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται και η δράση του αυτο-μασάζ φέρνει καλύτερα αποτελέσματα.
 2. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στο άμεσο μασάζ. Αρχικά, το κεφάλι του πέους συμπιέζεται έντονα, αλλά έτσι ώστε αυτή η δράση να μην προκαλεί πόνο.
 3. Επειταπουλί τεντώνει στο πλάικαι διορθώνεται για μερικά λεπτά.
 4. Κατά συνέπεια, το όργανο επιστρέφει στην αρχική του θέση.
 5. Μετά από κάθε τέντωμα, ένα μασάζ θέρμανσης πραγματοποιείται στο πέος για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας του αίματος.
 6. Το τέντωμα επαναλαμβάνεται ξανά, αλλά προς την άλλη κατεύθυνση. Κάθε φορά που τεντώνετε το πέος σας, πρέπει να αλλάζετε κατεύθυνση.

Το μασάζ είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους μεγέθυνσης του πέους, αλλά, δυστυχώς, τα αποτελέσματα από τη χρήση του θα γίνουν αισθητά μόνο μετά από λίγους μήνες.

Μόλις η ανάπτυξη του πέους γίνει αισθητή, ο χρόνος είναι σωστός για την ενίσχυση της ισχύος.Ο ευκολότερος τρόπος για να πάρετε αυτό που θέλετε είναι να χρησιμοποιήσετε ενισχυτές στύσης.

Ευχαρίστηση και ανάπτυξη

Αυνανισμός για αύξηση του μεγέθους του πέους

Όπως αναφέρθηκε, ο αυνανισμός μπορεί να είναι ευεργετικός.

Δηλαδή, κάθε φορά που ξεκινάτε αυτήν την ενέργεια, αξίζει να θυμάστε ότι αυτό δεν είναι μόνο χαλάρωση, αλλά και οφέλη για το ίδιο το όργανο (αύξηση του μεγέθους).

Ετσι,μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία:

 1. Το όργανο πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση στύσης. Ο αυνανισμός πρέπει να ξεκινήσει με ελαφριές κινήσεις μασάζ και στη συνέχεια να ενισχυθεί με ελαφριά κίνηση. Συνεχίστε έτσι μέχρι να αισθανθείτε ότι η εκσπερμάτωση θα έρθει σύντομα. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να σταματήσετε απότομα και να ηρεμήσετε. Στη συνέχεια, συνεχίστε τη χειραγώγηση.
 2. Συνιστάται η λήψη λίπανσης και η θεραπεία του πέους. Κάντε μασάζ για ένα λεπτό σε κυκλική κίνηση από πάνω προς τα κάτω. Ταυτόχρονα, μην ξεχάσετε να παραμείνετε στο κεφάλι και να το πιέσετε λίγο.
 3. Στο τέλος της διαδικασίας, τερματίστε τη διαδικασία με εκσπερμάτωση.
 4. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την τεχνική κάθε φορά που θέλετε να κάνετε αυνανισμό, μπορείτε να βελτιώσετε αισθητά την κατάσταση του οργάνου.

Ασκήσεις πέους

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις, όπως στις παλιές μέρες, το πέος διογκώθηκε. Βασίζονται στο τέντωμα του πέους.

 • Καθιστικό τέντωμα

  Η δράση είναι να τραβήξετε το πέος προς τους γλουτούς σε περίπτωση ατελούς στύσης και να το διορθώσετε. Έτσι, θα εμφανιστεί φλεβική πίεση και όχι μόνο το μήκος, αλλά και το πλάτος θα αυξηθεί.

 • V-τέντωμα

  Αυτό γίνεται πιέζοντας το χαλαρό κεφάλι σε ένα δαχτυλίδι δακτύλων. Η σταθερή κεφαλή τραβιέται μακριά και κρατείται για δέκα δευτερόλεπτα.

  Με το άλλο χέρι, πιέστε στην περιοχή της βάσης του πέους και οδηγήστε από κάτω προς τα πάνω.

Βότανα για την ανάπτυξη του πέους

Ένας άλλος αρχαίος τρόπος μεγέθυνσης του πέους είναι τα φαρμακευτικά βότανα. Το φυτικό φάρμακο χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό για τη βελτίωση της ανδρικής δύναμης. Οι ταοϊκοί μοναχοί ανακάλυψαν το μυστικό των βοτάνων που πρέπει να καταναλώνονται για να αυξήσουν την αξιοπρέπεια.

Βασικά βότανα- άλγη cistanche και φύκια sargassum. Ένα ειδικό αφέψημα προετοιμάζεται από αυτά, το οποίο λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Σύμφωνα με τις πεποιθήσεις των μοναχών με αυτόν τον τρόπο, το πέος θα μπορούσε να αυξηθεί στα εννέα εκατοστά.

Εάν ξέρετε πώς να μεγεθύνετε το πέος με την παλιά μέθοδο και να εργαστείτε στον εαυτό σας, χρησιμοποιείτε τακτικά την επιλεγμένη τεχνική, τότε μπορείτε σίγουρα να επιτύχετε ένα αποτέλεσμα.

ΣπουδαίοςΜην χρησιμοποιείτε φάρμακα από το Διαδίκτυο χωρίς να συμβουλευτείτε γιατρό (αυτό όχι μόνο δεν θα δώσει αποτέλεσμα, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει σημαντικά την υγεία του ίδιου του οργάνου).