Αποτελεσματικοί τρόποι μεγέθυνσης του πέους με λαϊκές θεραπείες

γυναίκα έκπληκτος από το αυξημένο μέγεθος του πέους του άνδρα

Σχεδόν κάθε άνθρωπος δεν είναι ευχαριστημένος με το μέγεθος του πέους του. Το μέσο και φυσιολογικό μέγεθος του πέους σε κατάσταση διέγερσης είναι από 8 έως 16 εκ. Ακόμη και με αυτούς τους δείκτες, ορισμένοι άνδρες είναι περίπλοκοι, αποσύρονται, αρνούνται να κάνουν σεξουαλικές σχέσεις. Μέχρι πρόσφατα, ήταν δυνατό να διευρυνθεί το πέος μόνο με τη βοήθεια χειρουργικής επέμβασης. Άλλες μέθοδοι είναι τώρα διαθέσιμες - με τη βοήθεια αλοιφών και πηκτωμάτων, ειδικών συσκευών. Η επέμβαση είναι επικίνδυνη, οι κρέμες και τα τζελ ενδέχεται να μην δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ή να είναι επιβλαβείς για την υγεία - τι πρέπει να επιλέξει ένα άτομο που θέλει να διευρύνει το πέος του στο σπίτι; Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες λαϊκές τεχνικές, με τις οποίες, μπορείτε να επιτύχετε τη διεύρυνση του πέους χωρίς να προκαλέσετε βλάβη στο σώμα.

Λαϊκές συνταγές

Εάν η ερώτηση είναι οξεία - πώς να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι χωρίς ναρκωτικά, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε πολλούς ενδιαφέροντες λαϊκούς τρόπους. Μην πειραματιστείτε με δοκιμασμένες μεθόδους, λάβετε προφυλάξεις!

Οι λαϊκές μέθοδοι περιλαμβάνουν μια ποικιλία από εγχύσεις βοτάνων και κατάπλασμα, ασκήσεις. Μπορεί να βοηθήσει στη μεγέθυνση του πέους κατά μερικά εκατοστά, αλλά η κανονικότητα και η επιμονή είναι σημαντικές εδώ. Μην περιμένετε υπέροχα αποτελέσματα από τέτοιες τεχνικές - σε κάθε περίπτωση, δεν θα μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας κατά περισσότερο από 1-2 cm!

Υπάρχουν επίσης συγκεκριμένες τεχνικές άσκησης που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος. Οι ασκήσεις πρέπει να εκτελούνται σωστά και τακτικά, μην χάσετε ούτε μια μέρα. Πολλοί άνθρωποι συμβουλεύουν μια τέτοια μέθοδο όπως το να κρέμεται βάρος στα γεννητικά όργανα. Ίσως αυτή είναι μια αποτελεσματική τεχνική, αλλά απέχει πολύ από την ασφαλή. Μπορείτε να αναστείλετε το φορτίο, αλλά με εξαιρετική προσοχή - έχοντας προηγουμένως μελετήσει όλες τις λεπτές αποχρώσεις, τις αποχρώσεις και τους κινδύνους της μεθόδου.

αλοιφή μεγέθυνσης πέους

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των λαϊκών συνταγών

Εάν σας ενδιαφέρει πώς να αυξήσετε το πέος με λαϊκές θεραπείες, τότε πριν πειραματιστείτε, είναι απαραίτητο να μελετήσετε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των τεχνικών. Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η αποτελεσματικότητα των λαϊκών μεθόδων δεν έχει αποδειχθεί. Πιστέψτε τους ή όχι - ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ορισμένες μέθοδοι μπορεί να είναι επικίνδυνες, επομένως είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν ή αυτή τη συνταγή.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα αισθητά. Η αύξηση του μεγέθους μπορεί να παρατηρηθεί μόνο μετά από λίγους μήνες ή ακόμα και χρόνια. Η κανονικότητα είναι μια άλλη σημαντική προϋπόθεση για την επίτευξη θετικού αποτελέσματος. Είναι απαραίτητο να δείξουμε επιμονή και υπομονή, και μόνο τότε μπορεί να σημειωθεί θετική δυναμική.

Εάν μιλάμε για τα πλεονεκτήματα, τότε υπάρχουν πολλά:

 • προσβασιμότητα - όλες οι λαϊκές μέθοδοι και συνταγές είναι διαθέσιμες σε κάθε άνθρωπο.
 • Η σωστή χρήση τέτοιων τεχνικών όχι μόνο θα βοηθήσει στη μεγέθυνση του πέους, αλλά και στη βελτίωση της υγείας.
 • δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία μπορεί να είναι επικίνδυνη και πολύ ακριβή.

Εάν υπάρχουν προβλήματα με το γεννητικό όργανο και ενδιαφέρεστε για το πώς να μεγεθύνετε το πέος χωρίς αλοιφή και άλλα παρόμοια μέσα, μπορείτε να επιλέξετε πολλές λαϊκές συνταγές και να τις δοκιμάσετε. Θυμηθείτε την αίσθηση της αναλογίας και ακολουθήστε τις συστάσεις ασφαλείας!

Οι πιο προσιτές λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους

Οι παραδοσιακές μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους ποικίλλουν - είναι φυτικές εγχύσεις, λοσιόν, φθηνά και προσιτά φαρμακευτικά προϊόντα, ασκήσεις, χειροκίνητη θεραπεία. Είναι αδύνατο να απαριθμήσετε όλες τις λαϊκές θεραπείες, αξίζει να επισημάνετε μόνο μερικές - τις πιο προσιτές, αποδεδειγμένες και αποτελεσματικές.

Μαγειρική σόδα

Εάν σας ενδιαφέρει πώς να μεγεθύνετε το πέος σας χωρίς κρέμες και αλοιφές, τότε πρώτα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε χρόνιες ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος. Εάν υπάρχουν παθολογίες, τότε η χρήση λαϊκών μεθόδων όχι μόνο δεν μπορεί να δώσει θετικά αποτελέσματα, αλλά και να βλάψει το σώμα.

Μαγειρική σόδα - Οι συνταγές με αυτό το συστατικό είναι αρκετά δημοφιλείς. Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος με μαγειρική σόδα, αλλά θα χρειαστεί χρόνος. Η μαγειρική σόδα αραιώνει το αίμα και μπορεί να διεισδύσει βαθιά στους σπηλαιώδεις ιστούς του γεννητικού οργάνου. Σε αυτό βασίζεται η αποτελεσματικότητα της σόδας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί! Συνιστάται η χρήση μαγειρικής σόδας όχι ως το κύριο, αλλά ως πρόσθετο μέσο για την αύξηση του μεγέθους.

Η μαγειρική σόδα για αύξηση του μεγέθους του οργάνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή αλοιφών και λοσιόν, εγχύσεων για στοματική χορήγηση. Οι πιο συνηθισμένες επιλογές είναι:

 1. λουτρά- ο απλούστερος αλλά πιο αποτελεσματικός τρόπος. Χρειάζεστε 100 g σκόνης ανά λίτρο νερού. Τα λουτρά πρέπει να λαμβάνονται πριν από τις ασκήσεις μεγέθυνσης του πέους. Η μέθοδος είναι ασφαλής και ακίνδυνη.
 2. συμπιέζει- αραιώστε τη σόδα (δύο κουταλιές της σούπας) σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και κάντε λοσιόν στο πέος για ένα μήνα. Όσο περισσότερο κάνετε τις λοσιόν, τόσο πιο πιθανό είναι να επιτύχετε καλά αποτελέσματα.
 3. αλοιφή- μια μικρή ποσότητα νερού προστίθεται στη σόδα για να γίνει ένα κρεμώδες μείγμα. Η αλοιφή τρίβεται στο όργανο τρεις φορές την ημέρα, εάν είναι επιθυμητό, φυσικό μέλι μπορεί να προστεθεί σε μια τέτοια αλοιφή. Η αλοιφή σόδας πρέπει να τρίβεται στο πέος με απαλές κινήσεις μασάζ.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε επιπλέον διαλύματα σόδας για στοματική χορήγηση. Αυτή η λύση πρέπει να λαμβάνεται πριν από τα γεύματα δύο φορές την ημέρα. Η συνταγή είναι απλή - ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού σκόνη σε ένα ποτήρι νερό. Σταδιακά, η ποσότητα σόδας πρέπει να αυξηθεί - έως και μια κουταλιά της σούπας κάθε φορά.

Σπουδαίος!Εάν χρησιμοποιείτε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας, θυμηθείτε τις αντενδείξεις και τις προφυλάξεις. Δεν πρέπει να κάνετε λοσιόν και λουτρά εάν υπάρχουν τραύματα και εξανθήματα στο σώμα. Δεν μπορείτε να πάρετε ένα διάλυμα σόδας για ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα και ατομική δυσανεξία στο προϊόν.

μαγειρική σόδα για μεγέθυνση του πέους

Αλοιφή εξ αποστάξεως πετρελαίου

Μια άλλη διαθέσιμη θεραπεία είναι το βαζελίνη. Αυτή είναι μια μάλλον επικίνδυνη και επικίνδυνη μέθοδος, η ουσία της οποίας είναι η ένεση βαζελίνης στο πέος. Για χειρισμό, χρειάζεστε λάδι βαζελίνης και σύριγγα. Πολλοί κύβοι του προϊόντος εγχέονται στα γεννητικά όργανα με ένεση.

Σπουδαίος!Αυτή η διαδικασία είναι επικίνδυνη και μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνους. Επομένως, εάν εκτιμάτε την υγεία σας, αποκλείστε κατηγορηματικά αυτήν την τεχνική!

Γυμναστική

Εάν σας ενδιαφέρει η διεύρυνση του πέους χωρίς αλοιφές, τότε η γυμναστική είναι η πιο προσιτή και ασφαλέστερη επιλογή. Υπάρχουν πολλά σύνολα ασκήσεων, μερικά στοχεύουν στην αύξηση του πάχους, ενώ άλλα στοχεύουν στην αλλαγή του μήκους του οργάνου. Πρέπει να κάνετε αυτές τις ασκήσεις τακτικά και αρκετές φορές την ημέρα. Μέσα σε λίγους μήνες, μπορείτε να επιτύχετε θετικά αποτελέσματα και να αυξήσετε το μέγεθος του οργάνου.

Οι γυμναστικές ασκήσεις πραγματοποιούνται με τα χέρια, το πέος πρέπει να είναι σε ελαφρώς όρθια κατάσταση. Πριν από την άσκηση, το όργανο πρέπει να λιπαίνεται. Μην εκτελείτε κινήσεις που μπορεί να είναι επώδυνες.

Οι ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές ασκήσεις:

 • ζύμωμα της κεφαλής του πέους με τους αντίχειρες (5 λεπτά)
 • τέντωμα του πέους στην ηβική (15 δευτερόλεπτα), αρκετές προσεγγίσεις, κάθε φορά που το ποσό πρέπει να αυξάνεται
 • τέντωμα του πέους προς τους γλουτούς.
 • κουνήστε το πέος από πλευρά σε πλευρά.
 • σύγχρονες κινήσεις από τη βάση του πέους προς το κεφάλι.

Αναστολή φορτίου

Είναι επίσης δυνατό να διευρυνθεί το πέος χωρίς αλοιφές με τη βοήθεια ενός φορτίου που αιωρείται στο γεννητικό όργανο. Η μέθοδος δεν είναι ασφαλής και πολύ ακραία. Το φορτίο στερεώνεται στο πέος και τραβιέται έξω. Είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε με βάρος 100 γραμμάρια, σταδιακά να φτάσετε σε ένα κιλό. Είναι απαραίτητο να μεταφέρετε το φορτίο για αρκετές ώρες την ημέρα και αυτό απαιτεί ελεύθερο χρόνο, επομένως η μέθοδος δεν είναι κατάλληλη για όλους. Επιπλέον, είναι επικίνδυνο, επειδή η ακατάλληλη στερέωση του φορτίου μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς.

φορείο ζώνης για μεγέθυνση πέους

Βοτανοθεραπεία

Η χρήση φυτικών εγχύσεων ως λοσιόν, κομπρέσες, καθώς και για στοματική χορήγηση είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική τεχνική. Υπάρχουν πολλά βότανα και εγχύσεις που έχουν ευεργετική επίδραση στην υγεία των ανδρών και μπορούν όχι μόνο να διευρύνουν το πέος κατά μερικά εκατοστά, αλλά και να βελτιώσουν την υγεία των ανδρών.

Γκίνγκο Μπιλόμπα

Το Gingko Biloba είναι ένα χρήσιμο φυτό που χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό στην κοσμετολογία. Η έγχυση φύλλων gingko πρέπει να τρίβεται στο πέος μία ή δύο φορές την ημέρα με απαλές κινήσεις μασάζ. Η έγχυση μπορεί να αγοραστεί στο φαρμακείο ή να προετοιμαστεί από εσάς. Αυτό το βάμμα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, έχει ευεργετική επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία και βελτιώνει τη στύση.

Τζίνσενγκ

Το βάμμα τζίνσενγκ τρίβεται επίσης στο πέος. Μπορείτε να κάνετε λοσιόν και κομπρέσες. Το βάμμα κατασκευάζεται από τη ρίζα αυτού του φυτού και, με τακτική χρήση, μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του οργάνου κατά αρκετά εκατοστά. Παρασκευάζεται με αλκοόλ και μπορεί να αγοραστεί στο φαρμακείο.

Θυμάρι

Αυτό το βότανο είναι από καιρό γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Ένα αφέψημα θυμαριού λαμβάνεται από το στόμα αρκετές φορές την ημέρα. Συνταγή - 200 γραμμάρια βοτάνων πρέπει να χύνονται με ένα ποτήρι βραστό νερό και να επιμένουν σε σκοτεινό μέρος. Αυτό το τσάι από βότανα βελτιώνει την ευημερία και βελτιώνει τη σεξουαλική απόδοση. Συμπίεση και λοσιόν από αφέψημα θυμαριού, με τακτική χρήση, μπορούν να μεγεθύνουν το πέος, αλλά αυτό θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να πίνετε τακτικά τσάι τζίντζερ με μέλι.

Σκόρδο

Βάμμα σκόρδου

Εάν χρειάζεστε διόγκωση πέους χωρίς κρέμες, δοκιμάστε βάμμα σκόρδου. Ρίξτε το ψιλοκομμένο λαχανικό με αλκοόλ και αφήστε το να μαγειρευτεί για αρκετές ημέρες σε σκοτεινό μέρος. Πρέπει να λαμβάνεται 20 σταγόνες πριν από τα γεύματα δύο φορές την ημέρα.

Wormwood και lungwort

Το Lungwort και το wormwood είναι και τα δύο εύκολα διαθέσιμα βότανα που έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό στην παραδοσιακή ιατρική. Τα βότανα εγχύονται με αλκοόλ, έτοιμα προϊόντα μπορούν επίσης να αγοραστούν στο φαρμακείο. Πρέπει να λαμβάνεται σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.

Κρέμα βδέλλου

Η κρέμα άθεου βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και κορεσμό του πέους με ευεργετικές ουσίες που συμβάλλουν στη διεύρυνσή τουΗ κρέμα λειτουργεί καλά στο δέρμα, αυξάνει την ισχύ και βοηθά ακόμη και στην καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Ένα τέτοιο φάρμακο δεν είναι ακόμη πολύ δημοφιλές σε εμάς και δεν είναι τόσο εύκολο να το βρούμε, αλλά είναι μια αποτελεσματική κρέμα, η θετική επίδραση της οποίας έχει ήδη εκτιμηθεί από πολλούς άνδρες.

Τι να επιλέξετε;

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή ή τεχνική, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μην χρησιμοποιείτε τεχνικές που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμό, μη δοκιμασμένες συνταγές. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτό απλά δεν θα δώσει αποτελέσματα, στη χειρότερη περίπτωση, θα βλάψει την υγεία και το αναπαραγωγικό όργανο.