Πώς να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι;

Πώς να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι; Οι περισσότεροι άνδρες προσέχουν τη μεγέθυνση του πέους και συχνά δίνουν προσοχή στο ανεπαρκές μέγεθος του πέους τους. Για κάποιους, ένα μικρό πέος γίνεται πραγματική φοβία και παρεμβαίνει στις κανονικές σχέσεις με τις γυναίκες. Λόγω της χαμηλής αυτοεκτίμησης, δημιουργούνται προβλήματα στο κρεβάτι. Για να απαλλαγούμε από αυτά, έχουν εφευρεθεί πολλές μέθοδοι και φάρμακα. Αυτή η ανασκόπηση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την αποτελεσματικότητα καθενός από αυτά.

μετρώντας ένα πέος πριν το μεγεθύνετε χρησιμοποιώντας το παράδειγμα μιας μπανάνας

Αυστηρή διαβάθμιση και κανόνες για τα αρσενικά μέλη δεν υπάρχουν. Υπάρχει ένα μεγάλο εύρος μεγεθών εντός του οποίου όλα τα πέη είναι φυσιολογικά. Απόκλιση θεωρείται ότι είναι ένα μήκος μικρότερο από οκτώ εκατοστά σε κατάσταση στύσης για ενήλικες άνδρες. Τα μεγαλύτερα όργανα είναι αρκετά φυσιολογικά από ιατρικής άποψης και εδώ ο καθένας αποφασίζει μόνος του αν έχει κανονικό πέος ή μικρό. Κάποιο ρόλο στον ορισμό της κανονικότητας διαδραματίζουν τα αιτήματα των συνεργατών και οι ηθικοί παράγοντες. Οι γιατροί λένε ότι κατά τη σεξουαλική επαφή, το μήκος του πέους δεν επηρεάζει τη λήψη οργασμού από τους συντρόφους.

Το πέος είναι πολύ ευαίσθητο στις σωματικές επιρροές. Ως αποτέλεσμα πρακτικών πειραμάτων, οι επιστήμονες απέδειξαν ότι η τακτική σεξουαλική επαφή με συντρόφους που έχουν στενό κόλπο οδηγεί σε μείωση του μεγέθους του πέους ενός άνδρα σε 2 μήνες. Εάν είναι δυνατή μια τόσο γρήγορη μείωση, τότε γιατί να μην δοκιμάσετε το αντίθετο, αλλά είναι απαραίτητο να αυξήσετε το πέος σε κάθε περίπτωση;

Αρχικά, ας ασχοληθούμε με το μέγεθος των πέων. Τα αρσενικά του Καυκάσου έχουν σεξουαλικά όργανα μήκους 12 έως 16 cm και διαμέτρου 3-4 cm όταν είναι όρθια. Εάν ο αναγνώστης αυτών των γραμμών έχει μέγεθος πέους σε αυτό το εύρος, τότε δεν έχει κανένα φυσικό πρόβλημα. Σε πρώτο πλάνο εδώ είναι η ψυχολογική στάση. Εάν, ωστόσο, η επιθυμία να αυξηθεί το μήκος του οργάνου δεν έχει εξαφανιστεί, τότε μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο περαιτέρω. Παρακάτω έχουμε συλλέξει τις πιο ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές μεθόδους για τη μεγέθυνση του πέους. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • jelqing?
 • Χειρουργική επέμβαση;
 • Ο αντίκτυπος του μασάζ.
 • Χρήση της ανάρτησης των βαρών για τέντωμα.
 • Λήψη φαρμάκων?
 • Extender;
 • Χρήση αντλίας κενού.
 • Η χρήση αλοιφών, τζελ, σπρέι.
 • Ακροφύσιο σε μέλος.

Τα καλύτερα αποτελέσματα φαίνονται πάντα από μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την επίλυση του προβλήματος. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για άμεση ανάπτυξη. Μεγάλη σημασία έχει η κανονικότητα των ασκήσεων και η επιμονή, τότε το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

μια γυναίκα εκπλήσσεται από το αυξημένο μέγεθος του πέους ενός άνδρα

Είναι δυνατόν να αυξήσετε το πέος μόνοι σας;

Μερικοί άνδρες δεν εμπιστεύονται απλές μεθόδους που ισχύουν στο σπίτι. Πολλές διαφημίσεις μερικές φορές το παρακάνουν με μια περιγραφή της ταχύτητας και της αποτελεσματικότητας. Το κύριο πράγμα εδώ είναι να επιλέξετε μια μέθοδο που είναι κατάλληλη για έναν άνδρα, η οποία δεν θα είναι σπατάλη προσπάθειας, χρόνου και χρήματος.

άνδρας με διευρυμένο πέος

jelqing

Η τεχνική της επιρροής των γεννητικών οργάνων ξεκίνησε από τη Μέση Ανατολή. Χρησιμοποιείται με επιτυχία από την αρχαιότητα επίσης στην Ινδία και την Αφρική. Ένα περίεργο σύνολο ασκήσεων ονομάζεται μερικές φορές «άρμεγμα» λόγω των χαρακτηριστικών κινήσεων. Η τεχνική είναι δοκιμασμένη στο χρόνο και έχει πολλά θετικά αποτελέσματα. Η χειροκίνητη κρούση μετά από ορισμένο χρόνο βοηθά στην αύξηση του μήκους του πέους.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει πρώτα να αγοράσετε ένα κατάλληλο λιπαντικό και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Έχουν αναπτυχθεί διάφορες παραλλαγές της τεχνικής του αρμέγματος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το μέλος θα πρέπει να είναι σε κατάσταση ημιτελούς στύσης, 60-75% είναι αρκετό. Το φυσιολογικό αποτέλεσμα συμβαίνει λόγω της πρόσθετης ροής του αίματος και της αυξημένης κυκλοφορίας του αίματος.

Μέσα σε κάθε ανδρικό όργανο υπάρχουν πολλά σπηλαιώδη σώματα. Η τεχνική μασάζ Jelqing δρα πάνω τους, τεντώνοντας κατά μήκος. Μετά από μερικούς μήνες έντονης άσκησης, το μέγεθος των σπηλαιωδών σωμάτων αρχίζει να αυξάνεται, έτσι κατά τη διάρκεια μιας στύσης μπορούν να κρατήσουν περισσότερο αίμα. Ένας μεγαλύτερος όγκος αίματος στο πέος θα προκαλέσει αύξηση του μήκους. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι «αρμέγματος» με τη μέθοδο Jelqing. Οι οδηγίες δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο ή μπορούν να ληφθούν από εξειδικευμένη βιβλιογραφία. Υπάρχουν ακόμη και εκπαιδευτικά βίντεο. Εξετάστε εδώ μερικές γνωστές και αποτελεσματικές ασκήσεις.

1 άσκηση

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, τα σπηλαιώδη σώματα πρέπει να ζεσταθούν. Αυτό θα αυξήσει την ελαστικότητα των τοίχων. Η επέμβαση πραγματοποιείται με κάθε δυνατό τρόπο. Μπορείτε να ζεστάνετε λίγο χοντρό αλάτι ή δημητριακά σε ένα τηγάνι, να τα ρίξετε σε μια υφασμάτινη σακούλα ή μια κανονική κάλτσα και να τα δέσετε για να μην θρυμματιστούν. Στη συνέχεια, το θερμαντικό επίθεμα που προκύπτει εφαρμόζεται στο πέος και θερμαίνεται από διαφορετικές πλευρές.

Μετά από αυτό, προκαλείται στύση του πέους, αλλά όχι πλήρης. Το παρασκευασμένο λιπαντικό εφαρμόζεται στα γεννητικά όργανα. Τα δάχτυλα του ενός χεριού καλύπτουν το όργανο στη βάση για να κάνουν έναν σφιχτό δακτύλιο και με αργές κινήσεις κατευθύνουν το χέρι στο κεφάλι, σαν να τεντώνουν το πέος. Το δαχτυλίδι των δακτύλων δεν πρέπει να χαλαρώνει στην πορεία. Δεν είναι απαραίτητο να μεταβείτε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Την πρώτη φορά, αρκούν 40 κινήσεις, στη συνέχεια σταδιακά ο αριθμός τους πρέπει να αυξηθεί σε 200.

Άσκηση 2

Σε αυτή τη μέθοδο, η πίεση στο όργανο δεν εκτελείται με τα δάχτυλα, αλλά με την παλάμη του χεριού. Το πέος καλύπτεται σφιχτά και συμπιέζεται για 10 δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται άλλη πίεση. Εάν το πλάτος της παλάμης δεν επικαλύπτει το μήκος του οργάνου, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο χέρι. Κατά τη συμπίεση, το μέλος κατευθύνεται με τη σειρά του προς τα αριστερά, δεξιά, πάνω και κάτω. Μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά αυθαίρετα. Η δύναμη της πίεσης στο πέος πρέπει να είναι ισχυρή, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το φέρετε σε οδυνηρές αισθήσεις για να μην βλάψετε τους μαλακούς ιστούς. Κρίνοντας από τις κριτικές όσων έχουν δοκιμάσει αυτήν την τεχνική, μετά από μερικούς μήνες το μήκος του οργάνου μπορεί να αυξηθεί κατά 2 εκατοστά.

Μασάζ

Η χρήση του μασάζ δεν απαιτεί οικονομικό κόστος και είναι αρκετά κατάλληλη για συνθήκες σπιτιού. Πολλοί άνδρες δοκιμάζουν αυτή την τεχνική μεγέθυνσης οργάνων. Η μέθοδος σας επιτρέπει να επιμηκύνετε το πέος, να το κάνετε πιο μαζικό και έχει καλή επίδραση στην αύξηση της ανδρικής ισχύος.

Απαραίτητη προϋπόθεση πριν την έναρξη της διαδικασίας είναι να ζεσταθεί το πέος. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να πάρετε μια μικρή πετσέτα, να τη μουλιάζετε σε ζεστό νερό και να τυλίξετε τα γεννητικά όργανα. Λίγα λεπτά αργότερα, η διαδικασία επαναλαμβάνεται. Αυτό πρέπει να γίνει τρεις φορές. Μια ζεστή κομπρέσα θα ζεστάνει τους μαλακούς ιστούς και θα ενισχύσει το αποτέλεσμα του μασάζ. Στα γεννητικά όργανα, η κυκλοφορία του αίματος θα αυξηθεί και το δέρμα θα γίνει πιο ελαστικό.

Έχουν αναπτυχθεί διάφορες μέθοδοι μασάζ. Μερικοί συνιστούν να εργάζεστε με ένα όργανο σε κατάσταση στύσης, άλλοι με εξασθενημένο πέος. Και οι δύο διαδικασίες φαίνονται στα βίντεο και επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή για τον εαυτό σας. Η επιλεγμένη τεχνική πρέπει να χρησιμοποιείται συστηματικά για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναστολή φορτίων

Η τεχνική χρησιμοποιεί ισχυρό τέντωμα του πέους λόγω μεγάλου στατικού φορτίου. Η μέθοδος, εάν χρησιμοποιηθεί ανακριβώς, είναι γεμάτη με αρνητικές συνέπειες και τραυματισμό μαλακών ιστών. Τα τοιχώματα των σπηλαιωδών σωμάτων και οι σύνδεσμοι του πέους, όταν κρέμονται φορτία, υπόκεινται σε μεγάλο φορτίο και τεντώνονται κατά μήκος. Ο όγκος του πέους δεν αυξάνεται με αυτήν την τεχνική. Για αρχή, μπορείτε να βρείτε κατάλληλα βίντεο στο Διαδίκτυο και να δείτε μόνοι σας τι συμβαίνει στην οθόνη.

Πριν κρεμάσετε τα φορτία, το σεξουαλικό όργανο πρέπει να ζεσταθεί. Στη συνέχεια, πίσω από το κεφάλι του πέους, με τη βοήθεια ενός αυτοκόλλητου γύψου, στερεώνεται ένα κορδόνι, στο οποίο είναι ήδη κρεμασμένο ένα φορτίο. Ξεκινήστε με μικρό βάρος. Η διαδικασία πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε μόλις 25 λεπτά. Στις επόμενες συνεδρίες, ο χρόνος αναστολής και το μέγεθος του φορτίου αυξάνονται σταδιακά. Η τοποθέτηση και το βάρος δεν πρέπει να προκαλούν μούδιασμα στο κεφάλι. Εάν συμβεί αυτό, τότε το φορτίο μειώνεται. Με τη βοήθεια κρεμαστών βαρών, το πέος όχι μόνο επιμηκύνεται, αλλά και ευθυγραμμίζεται.

Επέκταση

Η συσκευή κατά τη διαδικασία εφαρμογής τεντώνει τους μαλακούς ιστούς, το σώμα αντιστέκεται και, για να απαλλαγεί από την ταλαιπωρία, αρχίζει να χτίζει μυϊκή μάζα. Ως αποτέλεσμα της έκθεσης, το σεξουαλικό όργανο μεγαλώνει, αυξάνοντας σε μέγεθος. Τα πλεονεκτήματα της τεχνικής περιλαμβάνουν τη σταθερότητα του αποτελέσματος. Ένα διευρυμένο μέλος δεν θα επιστρέψει πλέον στην προηγούμενη κατάστασή του. Η διαδικασία με το extender πραγματοποιείται για αρκετές ώρες καθημερινά.

Σύμφωνα με τον τρόπο δράσης, οι συσκευές είναι: κενό, ζώνη και βρόχο. Τα τελευταία είναι φθηνότερα, αλλά κατώτερα στην ευκολία χρήσης σε σχέση με άλλους τύπους. Η επιλογή της επιλογής εξαρτάται από τις προτιμήσεις του ίδιου του άνδρα. Για να δείτε και να αισθανθείτε τη μέθοδο εργασίας με την επέκταση, θα πρέπει πρώτα να παρακολουθήσετε βίντεο με διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης και να σταματήσετε σε μία. Κάθε μέθοδος έχει τα θετικά και τα αρνητικά της χαρακτηριστικά.

ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ

Η συσκευή σύμφωνα με τη μέθοδο λειτουργίας μοιάζει με μια αντλία γνωστή σε όλους. Χρησιμοποιείται με επιτυχία όχι μόνο για την επιμήκυνση του πέους, αλλά και για ιατρικούς σκοπούς για την αύξηση της ισχύος. Η αντλία βοηθά επίσης σε περιπτώσεις που η φυσική στύση δεν φτάνει τις απαραίτητες παραμέτρους για την ομαλή συνέχιση της σεξουαλικής επαφής. Η παρεχόμενη συσκευή δημιουργεί ένα κενό γύρω από το πέος, το οποίο αυξάνει τη ροή του αίματος και τη στύση.

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας, το πέος λιπαίνεται με ειδική αλοιφή και εισάγεται στο άνοιγμα της συσκευής. Στη συνέχεια, η μονάδα ενεργοποιείται και ο αέρας αντλείται από τον χώρο μεταξύ του οργάνου και των τοιχωμάτων του κυλίνδρου. Το αρσενικό μέλος βρίσκεται σε ζώνη χαμηλής πίεσης. Το αίμα αρχίζει να ρέει στους ιστούς με ενισχυμένο τρόπο, γεμίζοντας τον κενό χώρο. Ταυτόχρονα, η ανδρική αξιοπρέπεια αυξάνεται σε μέγεθος. Η πίεση ελέγχεται από το ενσωματωμένο μανόμετρο και διατηρείται εντός των καθορισμένων παραμέτρων σύμφωνα με τις οδηγίες. Η τεχνική μπορεί να προβληθεί στο βίντεο στο Διαδίκτυο.

Η αύξηση του μήκους και του όγκου του πέους δεν είναι μόνιμη, επομένως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο πριν από την έναρξη της σεξουαλικής επαφής ως μέτρο για τη βελτίωση της ισχύος. Παρά τη χρονικότητα, πολλοί άνδρες χρησιμοποιούν περιοδικά αυτή την τεχνική για να αυξήσουν το μέγεθος του οργάνου και να έχουν καλή στύση. Ο εξοπλισμός κενού μπορεί να βρεθεί σε εξειδικευμένα καταστήματα και φαρμακεία.

Αλοιφές, κρέμες, τζελ και σπρέι

Στον Ιστό και στον Τύπο, δίνεται μεγάλη προσοχή σε αυτά τα εργαλεία μεγέθυνσης οργάνων. Είναι βολικά και εύκολα στη χρήση, αλλά η υψηλή απόδοση είναι μάλλον τραβηγμένη. Οι ειδικοί δεν έχουν κοινή γνώμη, αλλά εξακολουθεί να παρατηρείται κάποια επίδραση. Το ερώτημα έγκειται στη σκοπιμότητα της αγοράς με μια τόσο ασήμαντη ευκαιρία να αυξηθεί το μήκος του πέους.

Η επίδραση στα γεννητικά όργανα δεν εξαρτάται από τη μορφή χορήγησης του φαρμάκου και μπορεί να είναι των ακόλουθων τύπων:

 • Βραχυπρόθεσμα. Το φάρμακο χρησιμοποιείται πριν από την έναρξη της σεξουαλικής επαφής, η δράση συνεχίζεται μέχρι να τελειώσει.
 • Μακροπρόθεσμα. Χρησιμοποιούνται παρασκευάσματα για την αύξηση του μήκους για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Βοηθητική. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα.

Στην πρώτη περίπτωση, η αποτελεσματικότητα της μεθόδου δικαιολογείται. Το έργο που του έχει ανατεθεί εκτελείται. Για μια ορμή αίματος στα γεννητικά όργανα, χρησιμοποιούνται ειδικά θερμαντικά πρόσθετα, τα οποία αποτελούν μέρος των παρασκευασμάτων. Ως αποτέλεσμα, η ροή του αίματος αυξάνεται, το κεφάλι και το ίδιο το πέος πρήζονται.

Η μακροχρόνια δράση μόνο με τη βοήθεια χημικών δεν έχει ακόμη αποδειχθεί κλινικά. Πολλές διθυραμβικές κριτικές στον Ιστό πιθανότατα πληρώνονται από κατασκευαστές ή πωλητές. Μια θαυματουργή θεραπεία χωρίς τη χρήση άλλων μεθόδων δεν θα οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να εφαρμόσετε αλοιφές και κρέμες εκτός από μασάζ ή προέκταση. Σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα θα είναι επίμονο. Η πολύπλοκη τεχνική επιβεβαιώνεται από κλινικές δοκιμές επιστημόνων και πρακτική χρήση από άνδρες.

Χειρουργική επέμβαση

Δεν θα αντικαταστήσει κάθε άνδρας το σεξουαλικό του όργανο κάτω από το μαχαίρι του χειρουργού. Οι παραπάνω τεχνικές είναι λιγότερο αποτελεσματικές από τη χειρουργική επέμβαση, αλλά είναι πολύ φθηνότερες. Το κόστος της επέμβασης είναι αρκετά υψηλό.

Στη χειρουργική, χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι αλλαγής μεγέθους: αύξηση μήκους και όγκου. Μια συμβατική επέμβαση σας επιτρέπει να αυξήσετε τον ανδρισμό έως και 4 εκ. Εκτελούνται σε εξειδικευμένα ιδρύματα με τοπική αναισθησία. Οι καλοί ειδικοί ελαχιστοποιούν την πιθανότητα αρνητικού αποτελέσματος, αλλά αποφασίζουν όλοι για αυτό; Ίσως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε λιγότερο ριζοσπαστικές μεθόδους για να ξεκινήσετε; Ο κίνδυνος είναι ελάχιστος και η εξοικονόμηση είναι στο πρόσωπο.

Στόμιο

Ειδικές συσκευές πωλούνται στα καταστήματα και μπορούν να βοηθήσουν κατά τη συνουσία. Η χρήση τους σας επιτρέπει να αυξήσετε ανά πάσα στιγμή όχι μόνο το μήκος, αλλά και το πάχος του ανδρισμού. Έχουν αναπτυχθεί ανοιχτές και κλειστές συσκευές. Το δεύτερο είναι καλύτερο για σεξουαλική επαφή. Για την κατασκευή μαλακής ελαστικής σιλικόνης ή λατέξ. Μοιάζουν πολύ με το αληθινό δέρμα.

Ορισμένα μοντέλα αυξάνουν το ανδρικό όργανο έως και 10 εκ. Τα πιο μέτρια σάς επιτρέπουν να επιμηκύνετε το πέος κατά 3-6 εκ. Η ευαισθησία του πέους κατά τη σεξουαλική επαφή μειώνεται και το μήκος αυξάνεται. Εάν η αρμονία κυριαρχεί στις σεξουαλικές σχέσεις με έναν σύντροφο, τότε μερικές φορές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοιες προσκολλήσεις για να ενισχύσετε τα συναισθήματα. Στο Διαδίκτυο, υπάρχουν κριτικές γυναικών σχετικά με τη χρήση ακροφυσίων κατά τη σεξουαλική επαφή.

συμπέρασμα

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν αρκετές μέθοδοι για την επιμήκυνση της ανδρικής αξιοπρέπειας: από την απλούστερη και λιγότερο δαπανηρή έως την αποτελεσματική και ακριβή. Θα πρέπει να καταφεύγουμε μόνο σε περιπτώσεις όπου προβλήματα με το μήκος του πέους παρεμποδίζουν μια κανονική σεξουαλική ζωή. Για χάρη του πειράματος, δεν πρέπει να τα δοκιμάσετε, γιατί το μέγεθος είναι χαρισμένο στους άντρες από τη φύση και αυτό πρέπει να το περηφανεύεται.