Πώς να αυξήσετε το μέγεθος του πέους

Το μέγεθος του πέους στους άνδρες είναι ένα επίπονο θέμα. Εάν, για κάποιο λόγο, αντιλαμβάνονται την «αξιοπρέπειά» τους ως πολύ μικρή (λεπτές, νωθρές - επιλογές είναι δυνατές), τότε ουσιαστικά κανείς δεν μπορεί να τους πείσει για το αντίθετο. Ταυτόχρονα, το μέγεθος του πέους δεν είναι μια παράμετρος που μπορεί να επιτευχθεί ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε προσπάθειας, όπως οι στόκοι μύες που αποκτώνται μέσα από εξαντλητικές προπονήσεις. Το ανδρικό σεξουαλικό όργανο είναι το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού παραγόντων κληρονομικότητας και του πόσο υψηλό ήταν το επίπεδο τεστοστερόνης κατά τον ενδομήτριο σχηματισμό του σώματος. Παρ 'όλα αυτά, οι άνδρες ανά πάσα στιγμή δεν θα πάψουν να ενδιαφέρονται, αλλά είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος;

Το μέγεθος του πέους ως αιτία ανησυχίας

Οι στατιστικές, τις οποίες ακούει ένας αρκετά μικρός αριθμός ανδρών με συμπλέγματα σχετικά με το μέγεθος του πέους, λένε ότι τα όρια των φυσιολογικών μεγεθών πέους μπορεί να είναι διαφορετικά. Έτσι, το πέος διακρίνεται:

 • μικρό (σε κατάσταση στύσης - από 9, 5 έως 10-12 cm).
 • κανονικό (12-14 cm);
 • μεγάλο (πάνω από 14 cm).

Και παρόλο που μέσα σε αυτά τα όρια οποιοδήποτε μέγεθος πέους είναι φυσιολογικό, στη σύγχρονη κοινωνία, σχεδόν κανένας από τους άνδρες δεν είναι σε θέση να κρίνει το σώμα του αμερόληπτα. Είναι γενικά αποδεκτό ότι η ελκυστικότητα ενός άνδρα είναι μεγαλύτερη, όσο μεγαλύτερο είναι το μήκος και το πάχος του πέους. Υπάρχει η άποψη ότι ένα μεγάλο όργανο όχι μόνο φαίνεται ελκυστικό και θεαματικό (το οποίο είναι αισθητό ακόμη και στα ρούχα), αλλά δίνει επίσης στις γυναίκες πολύ περισσότερη ευχαρίστηση.

Όσον αφορά τη γνώμη των γιατρών, πιστεύουν ότι η μεγέθυνση του πέους μπορεί να προταθεί εάν ολόκληρο το μέγεθός του είναι μικρότερο από 9, 5 εκατοστά και αυτό δημιουργεί πραγματικό πρόβλημα για τον «ιδιοκτήτη» του. Σε άλλες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να αυξηθεί, καθώς είναι αδύνατο να "οδηγηθεί" μια παράμετρος που αντιστοιχεί στα επιμέρους δομικά χαρακτηριστικά κάθε ατόμου στο πλαίσιο των προτύπων.

Θεωρητικά: είναι απαραίτητη και δυνατή η μεγέθυνση πέους;

Σκεπτόμενος εάν είναι δυνατό να αυξηθεί το πέος, καθώς και μελετώντας τις μεθόδους για την εκτέλεση αυτής της ενέργειας, ένας άνδρας πρέπει να καταλάβει: οι κύριες διαδικασίες που σας επιτρέπουν να αυξήσετε το μέγεθος του πέους δεν μπορούν να αντιστραφούν. Γι' αυτό, πριν αποφασίσετε τελικά για ένα τέτοιο γεγονός, αξίζει να συμβουλευτείτε έναν ανδρολόγο ή ουρολόγο, καθώς και με έναν ψυχολόγο.

Τα στατιστικά δηλώνουν κατηγορηματικά: ακόμα κι αν έγινε η μεγέθυνση του πέους, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, οι άνδρες παραμένουν δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα. Προφανώς, τα επίκτητα εκατοστά του πέους δεν επηρεάζουν την ικανότητα επικοινωνίας με τις γυναίκες και τους δίνουν σωματική ευχαρίστηση. Επιπλέον, η απόκτηση μεγαλύτερου και παχύτερου πέους απαιτεί σημαντική υπομονή, μεγάλο περιθώριο χρόνου, σωματική αντοχή, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Κατ 'αρχήν, χάρη στη σύγχρονη ιατρική, το πέος μπορεί να αυξηθεί, ωστόσο, δεν έχει κάθε άνδρας την επιθυμία και την υπομονή να εγκαταλείψει, για παράδειγμα, οποιοδήποτε αλκοόλ και το κάπνισμα, έτσι ώστε οι διαδικασίες που εκτελούνται να μην προκαλούν υπερβολική βλάβη στην υγεία.

Εάν μιλάμε απευθείας για δραστηριότητες που σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε το πέος, τότε χωρίζονται υπό όρους σε δύο κατηγορίες: εκείνες με τις οποίες η αύξηση είναι πραγματικά δυνατή και εκείνες που υπόσχονται μόνο το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα πρώτα περιλαμβάνουν:

 • χρήση συσκευών κενού·
 • τη χρήση συσκευών που εκτελούν εξωτερικά τέντωμα των ιστών.
 • χειρουργική επέμβαση.

Η χρήση των λεγόμενων συσκευών κενού (αντλίες) είναι μια μη χειρουργική μέθοδος, η έννοια της οποίας είναι η «εκπαίδευση» των ιστών του πέους, οδηγώντας σταδιακά στη διάτασή τους. Η αντλία, στην πραγματικότητα, είναι ο απλούστερος μηχανισμός: ένας κύλινδρος στον οποίο τοποθετείται ένα όργανο που χρειάζεται μεγέθυνση και μια αντλία κενού που ρυθμίζει το επίπεδο πίεσης στον κύλινδρο. Με τη βοήθεια μιας αντλίας απομακρύνεται αέρας από τον χώρο γύρω από το πέος, δημιουργείται μια σπάνια ατμόσφαιρα, η οποία συμβάλλει στη ροή του αίματος στους ιστούς του ανδρικού οργάνου και διεγείρει την αύξηση του μεγέθους τους.

Οι επεκτάσεις, ή εξωτερικές συσκευές διατάσεων, είναι μέσα για τακτική, ιδανικά καθημερινή προπόνηση, χάρη στα οποία το μήκος του πέους θα αυξηθεί κατά 1, 5-3 cm μέσα σε 4-6 μήνες χωρίς χειρουργική επέμβαση. Εάν χρησιμοποιείτε προέκταση μετά την επέμβαση για να επιμηκύνετε το πέος, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο αισθητό.

Η χειρουργική επέμβαση είναι ο πιο ριζοσπαστικός τρόπος για την επίτευξη πολλών στόχων ταυτόχρονα:

 • αύξηση του πάχους του ανδρικού γεννητικού οργάνου.
 • αύξηση του μήκους του πέους.
 • διεξάγει συνδυασμένη αύξηση του μήκους και του πάχους του πέους.
 • διορθώστε την παραμόρφωση του οργάνου με ταυτόχρονη διόρθωση των διαστάσεων.
 • διορθώσει τη στυτική δυσλειτουργία με ταυτόχρονη διόρθωση μεγεθών.

Όλα τα παραπάνω υλοποιούνται λόγω χειρουργικής επέμβασης στο σύστημα των συνδέσμων που στερεώνουν τα σηραγγώδη σώματα του πέους στην περιοχή της ηβικής άρθρωσης. Μετά την ανατομή του λεγόμενου υποστηρικτικού συνδέσμου, μπορεί να πραγματοποιηθεί μία από τις ακόλουθες επιλογές:

 • εμφύτευση της πρόθεσης (πραγματοποιούνται προκαταρκτικές εγκάρσιες τομές της αλβουγίνης).
 • εμφύτευση με επιμήκυνση?
 • λειτουργία αποσύνδεσης (χωρισμός των σηραγγωδών σωμάτων μεταξύ τους και τοποθέτηση μεταξύ των άκρων τους και της κεφαλής των εμφυτευμάτων).
 • μικροχειρουργική αυτομεταμόσχευση (τύλιγμα του πέους με θραύσματα ιστού εμφυτεύματος).
 • υποδόρια ένεση μιας ορισμένης ποσότητας του λιπώδους ιστού του ίδιου του ασθενούς ή ενός κρημνού του στρώματος του υποδόριου λίπους.
 • χειρουργική επέμβαση με διαμήκεις τομές του χιτώνα με τοποθέτηση ενθέτων από τη φλέβα του ίδιου του ασθενούς ή άλλα υλικά.

Τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτύχουν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της επέμβασης μεγέθυνσης πέους είναι 2, 5-3 cm σε μήκος. Είναι αυτή η αύξηση που θεωρείται όχι απλώς τυπική, αλλά το επιτυχημένο φινάλε της επέμβασης. Όσον αφορά την αύξηση του πάχους, τα αποτελέσματα εξαρτώνται από τις επιθυμίες του ασθενούς και τις δυνατότητες των χειρουργών και η κύρια προϋπόθεση είναι η ομοιόμορφη πάχυνση, διατηρώντας τα περιγράμματα του κορμού και χωρίς τη δημιουργία διογκώσεων του μοσχεύματος.

Η δεύτερη κατηγορία κεφαλαίων για την αύξηση του μεγέθους του πέους - όλα τα είδη κρέμες, αλοιφές, χάπια και λαϊκές θεραπείες. Πολλοί άντρες που σκέφτονται μια τέτοια ανάγκη, αλλά φοβούνται τη χειρουργική επέμβαση, αναζητούν πληροφορίες στο Διαδίκτυο, διαβάζουν κριτικές, στις περισσότερες περιπτώσεις που περιέχουν ψέματα. Η όλη αλήθεια είναι ότι είναι αδύνατο να επιτευχθεί επιμήκυνση του πέους με τέτοιους τρόπους. Το μέγιστο που μπορούν τα αναγραφόμενα κεφάλαια (εάν πράγματι περιέχουν χρήσιμα συστατικά) είναι να ενισχύσουν και να παρατείνουν τη στύση, η οποία δεν θα αλλάξει τους ποσοτικούς δείκτες του πέους, αλλά θα βελτιώσει την «απόδοσή» του. Και το γεγονός ότι ορισμένα συστατικά των προϊόντων διεγείρουν τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, γεγονός που κάνει τη στύση να φαίνεται «βελτιωμένη» και πιο εντυπωσιακή, είναι ένα αποτέλεσμα, αν και χρήσιμο, αλλά προσωρινό.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος και είναι αληθινό

διάγραμμα ανάπτυξης πέους κατά τη διεύρυνση του πέους

Είναι τόσο διευθετημένο που ένα άτομο απέχει πολύ από το να είναι πάντα ικανοποιημένο με αυτό που έχει. Το κορίτσι, όντας ιδιοκτήτης υπέροχων μορφών, προσπαθεί συνεχώς να χάσει βάρος - ατελείωτες δίαιτες, εξαντλητικές προπονήσεις.

Ή έχοντας μπούκλες, χρησιμοποιεί συνεχώς ένα επίπεδο σίδερο για να τις ισιώσει. Όχι μόνο οι εκπρόσωποι του ασθενέστερου μισού της κοινωνίας είναι δυσαρεστημένοι με την εμφάνισή τους. Αυτό ισχύει και για τους άνδρες.

Ίσως το πιο κοινό πρόβλημα των εκπροσώπων του ισχυρού μισού της κοινωνίας είναι το μικρό μέγεθος του πέους. Το δεύτερο πιο κοινό πρόβλημα είναι η ισχύς. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτά τα δύο θέματα είναι αλληλένδετα. Ως εκ τούτου, το ερώτημα στην απεραντοσύνη του Παγκόσμιου Ιστού: "Πώς να μεγεθύνετε το πέος; "εμφανίζεται αρκετά συχνά.

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο Διαδίκτυο, μερικές φορές όχι αξιόπιστες. Δεν είναι δυνατό να επαληθευτεί αυτό. Ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να βασίζονται σε αρχικά εσφαλμένες πληροφορίες μέχρι το τέλος της ζωής τους. Και ως αποτέλεσμα, οι έφηβοι δεν ζητούν πλέον συμβουλές από τους μεγαλύτερους συντρόφους τους, απλώς εισάγουν μια ερώτηση σε μια μηχανή αναζήτησης και αμέσως ανακαλύπτουν τι μπορούσαν μόνο να μαντέψουν οι πρόγονοί τους κάποια στιγμή. Και εδώ είναι που πολλοί άνθρωποι πέφτουν στην παγίδα των όχι τόσο μη αληθινών όσο υπερβολικών πληροφοριών.

Τώρα περισσότερα για το κανονικό μέγεθος του πέους:

 1. Εάν το μέγεθος του πέους είναι οκτώ εκατοστά σε μήκος, τότε αυτό είναι το λεγόμενο "micropenis". Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 1% των εκπροσώπων του ισχυρού μισού της κοινωνίας είναι προικισμένο με τέτοια αξιοπρέπεια.
 2. Ένα μικρό μέλος είναι ένα όργανο που φτάνει σε μήκος τα 8-12 εκατοστά. Το 2% του ανδρικού πληθυσμού του πλανήτη έχει ένα τέτοιο όργανο.
 3. Ένα πέος με μήκος 12 εκ. θεωρείται φυσιολογικό. Το 55% των ανδρών είναι προικισμένο με αυτό το μέγεθος.
 4. Πέος, το μέγεθος του οποίου είναι περισσότερο από δεκαπέντε εκατοστά - πάνω από το μέσο όρο.
 5. Οι εκπρόσωποι του ισχυρού μισού της κοινωνίας, των οποίων το σεξουαλικό όργανο έχει μήκος 20 εκατοστά, είναι ιδιοκτήτες ενός εντυπωσιακού πέους.

Αν είστε από τους ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και μέτρησαν το σώμα τους, αλλά τελικά μείνατε δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα, ιδού λίγο ακόμα υλικό για εσάς για εντυπωσιακά μεγέθη.

 • Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος του πέους, τόσο μεγαλύτερη θα πρέπει να είναι η ποσότητα αίματος που τρέχει σε αυτό. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να φέρετε το σώμα στην επιθυμητή κατάσταση.
 • Οποιαδήποτε, ακόμη και μια ελαφριά εκροή, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη στύση και, κατά συνέπεια, την ποιότητα του σεξ.
 • Ο σχηματισμός του οργάνου τελειώνει στα 18 περίπου χρόνια. Μετά από αυτό, οποιαδήποτε αλλαγή στο πλάτος ή το μήκος του δεν είναι παρά μια οπτική ψευδαίσθηση.
 • Η μείωση του πέους μπορεί να οφείλεται στο υπερβολικό βάρος. Κατά μέσο όρο, κάθε πέντε επιπλέον κιλά «κλέβουν» ένα εκατοστό του πέους. Και πάλι, όλες οι αλλαγές είναι οπτικές, στην πραγματικότητα, το όργανο παραμένει αμετάβλητο.
 • Το πέος μπορεί πραγματικά να συρρικνωθεί (όχι οπτικό αποτέλεσμα). Και αυτό οφείλεται, κατά κανόνα, σε μείωση του επιπέδου των ανδρογόνων. Έτσι, για παράδειγμα, οι bodybuilders που χρησιμοποιούν φάρμακα που προκαλούν ορμονική ανισορροπία αντιμετωπίζουν πιο συχνά ένα τέτοιο πρόβλημα όπως η μείωση του πέους, γενικά, και κατά τη διάρκεια της στύσης.
 • Επίσης, η μείωση του πέους μπορεί να οφείλεται σε λανθασμένες και ανεπιτυχείς επεμβάσεις επιμήκυνσής του. Το σφάλμα μπορεί να είναι είτε ο χαμηλός επαγγελματισμός του χειρουργού, είτε τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά.
μέτρηση πέους μετά τη μεγέθυνση

Δεν σκέφτονται όλοι το βάθος του κόλπου, αλλά μάλλον, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν και όταν κάνουν σεξουαλική επαφή για πρώτη φορά, γνωρίζουν μόνο μία αξία. Κατά μέσο όρο, το βάθος του κόλπου είναι 10 εκ. Αυτό δείχνει ότι για φυσιολογικό σεξ, το μέγεθος του πέους, που είναι 15 εκατοστά, είναι αρκετά. Οι ιστοί του κόλπου είναι ελαστικοί, σας επιτρέπουν να προσαρμόζεστε σε ένα ορισμένο μήκος και πλάτος.

Σας επιτρέπουν να προσφέρετε όλο και περισσότερη ευχαρίστηση στον σύντροφό σας κάθε φορά. Η συνεχής αλλαγή σεξουαλικών συντρόφων δεν είναι ευπρόσδεκτη, γιατί επηρεάζει την ευαισθησία και δεν ωφελεί τους εκπροσώπους του ασθενέστερου μισού της κοινωνίας. Φυσικά, το μέγεθος μετράει. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για το μήκος του πέους, αλλά και για το πάχος του. Αλλά είναι αδύνατο να πούμε με ακρίβεια πώς ταιριάζουν οι άνθρωποι χωρίς να το ελέγξουμε στην πράξη. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι το σεξ είναι η τέχνη της αμοιβαίας κατανόησης, και όχι μόνο το πλάτος, το μήκος και το βάθος.

Είναι δυνατό να αυξηθεί η ανδρική αξιοπρέπεια. Αν και μερικές φορές χρειάζονται χρόνια για να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα. Η μεγέθυνση του πέους είναι μια επίπονη και επίπονη διαδικασία, αλλά αρκετά πραγματική. Σήμερα, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός τρόπων και τεχνικών για την αύξηση του πέους. Κάποια από αυτά είναι πιο αποτελεσματικά, άλλα λιγότερο. Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή της μεθόδου είναι δική σας. Το κύριο πράγμα είναι να εξοικειωθείτε με όλες τις λεπτομέρειες της επιλεγμένης μεθόδου.

Είναι δυνατή η μεγέθυνση του πέους με τη βοήθεια χειρουργικής επέμβασης, καθώς και λαϊκών θεραπειών και ειδικών συσκευών.

Μπορείτε να επιμηκύνετε το σώμα με τη βοήθεια διατάσεων, παραγόντων ζύγισης, υδραυλικής αντλίας, ειδικών ασκήσεων, φαρμάκων και οικιακών θεραπειών, ιδιαίτερα σόδας. Βοήθεια στην επίλυση του προβλήματος και τα καλλυντικά, συμπεριλαμβανομένων των κρέμες. Το κύριο πράγμα, πριν εφαρμόσετε αυτήν ή εκείνη την τεχνική, είναι να εξοικειωθείτε με την τεχνική της. Αυτό είναι απαραίτητο για την αποφυγή μηχανικών τραυματισμών και την ανάπτυξη επιπλοκών.

Μεγέθυνση πέους στο σπίτι: δημοφιλείς μέθοδοι

Άνδρας με γυμνό στήθος και μεγέθυνση πέους

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι και τεχνικές που συμβάλλουν στη μεγέθυνση του πέους. Πολλά από αυτά μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα στο σπίτι. Δεν είναι καθόλου απαραίτητο να καταφύγετε σε ιατρική περίθαλψη, ιδιαίτερα τη βοήθεια πλαστικού χειρουργού.

Επιπλέον, η μεγέθυνση πέους στο σπίτι θα κοστίσει ακριβώς όσο η συσκευή με την οποία θα πραγματοποιήσετε τη διαδικασία. Το κόστος των χειρουργικών μεθόδων είναι πολύ υψηλό. Μία από τις πιο κοινές τεχνικές επιμήκυνσης του πέους είναι το jelqing. Οι κριτικές για αυτήν είναι εξαιρετικά θετικές. Πολλοί που χρησιμοποίησαν αυτή τη μέθοδο κατάφεραν να πετύχουν αυτό που ήθελαν. Για να γίνει πιο σαφές, το jelqing αναφέρεται σε ένα σύνολο ασκήσεων, η εφαρμογή των οποίων έχει ευεργετική επίδραση στο πέος. Οι ειδικές ασκήσεις συμβάλλουν σε έντονη αύξηση του πέους και αύξηση στο κεφάλι. Αυτή η τεχνική έχει απορροφήσει τις δεξιότητες της χειροκίνητης επιμήκυνσης του πέους, τις οποίες οι άνθρωποι έχουν συσσωρεύσει για αρκετές χιλιετίες.

Η χρήση του jelqing συμβάλλει:

 • τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος?
 • αυξημένη πίεση στο εσωτερικό του σώματος.
 • ανάπτυξη σπηλαιωδών ινών.
 • ο σχηματισμός νέων κυττάρων στον όγκο.

Η ανάπτυξη των κυττάρων είναι μια απολύτως φυσική και φυσική διαδικασία. Η τεχνική βοηθά μόνο στην εκτόξευση και την τόνωση της. Επιπλέον, το jelqing συμβάλλει σε σημαντική αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας και της αντοχής. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές jelqing. Διαφέρουν μόνο στις λεπτομέρειες. Αρχή πρώτη - "άρμεγμα". Η κύρια κίνηση είναι η σφιχτή λαβή των δακτύλων του πέους στη βάση και η κίνηση του χεριού προς τα εμπρός στο κεφάλι. Μέλος, τέντωμα, γεμάτο αίμα.

Για να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις ασκήσεις, πρέπει να αγοράσετε μια κρέμα ή ένα σπρέι. Θα σας βοηθήσει να επιτύχετε αποτελέσματα πιο γρήγορα. Ορισμένες τεχνικές δεν απαιτούν λίπανση. Λάβετε αυτό υπόψη όταν επιλέγετε μια τεχνική. Μην τσιγκουνεύεστε το λιπαντικό, διαφορετικά θα τρίψετε το πέος σας. Επιπλέον, τέτοιες οικονομίες είναι γεμάτες με ρήξεις ιστών και αδυναμία συμμετοχής σε jelqing το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Επίσης, δεν πρέπει να αντικαθιστάτε τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα με σαπούνι, σαμπουάν ή άλλα σκευάσματα. Αυτό είναι γεμάτο με δυσφορία και τραυματισμό. Η μεγέθυνση του πέους με αυτήν την τεχνική είναι δυνατή μόνο εάν το όργανο βρίσκεται σε ημι-διεγερμένη κατάσταση. Η εκτέλεση της άσκησης όταν είστε πλήρως ενθουσιασμένοι είναι γεμάτη με βλάβη στα αιμοφόρα αγγεία και στον ιστό του οργάνου.

μέτρηση πέους πριν από τη μεγέθυνση

Τεχνική 1. Αφού εφαρμόσετε το λιπαντικό, τυλίξτε το χέρι σας γύρω από το πέος και σύρετέ το κατά μήκος του άξονα μερικές φορές, ενώ κρατάτε το σφιγμένο χέρι στο κεφάλι για μερικά δευτερόλεπτα.

Αυτό είναι το πρώτο στάδιο - προετοιμασία. Εάν δεν το χρειάζεστε, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα - την άσκηση.

Πιάστε το πέος στη βάση με τον αντίχειρά σας. Τραβήξτε απαλά το όργανο προς τα κάτω. Κάντε αυτό διακόσιες φορές. Φυσικά, στην αρχή θα είναι δύσκολο, επομένως, όταν είστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι, είναι καλύτερο να διακόψετε την άσκηση. Μόλις το πέος πάρει τον απαραίτητο βαθμό διέγερσης, μπορείτε να συνεχίσετε. Το πλήρες μάθημα είναι τρεις μήνες. Για την πρώτη εβδομάδα, κάντε το κάθε μέρα για δέκα λεπτά (αυτό είναι συνήθως δέκα λεπτά), για τη δεύτερη - 300 (15 λεπτά). Κάντε αυτή την άσκηση για είκοσι λεπτά.

Τεχνική 2. Αφού λιπάνετε το όργανο, τυλίξτε το χέρι σας γύρω από τη βάση του και τραβήξτε το προς τα κάτω και προς τα δεξιά. Στη συνέχεια, κάντε την άσκηση από την άλλη πλευρά. Κάντε την άσκηση αργά στην αρχή. Κάντε 50 κινήσεις προς τα δεξιά και τις ίδιες προς τα αριστερά την ημέρα. Κάθε μέρα αυξήστε τον αριθμό των ασκήσεων - έως και 200.

Τεχνική 3. Σε αυτή την περίπτωση, εκτελέστε τις ασκήσεις από την πρώτη και τη δεύτερη τεχνική χωρίς λίπανση.

Τεχνική 4. Πρόκειται ουσιαστικά για την τεχνική 1, αλλά η άσκηση εκτελείται πολύ αργά. Αφού εφαρμόσετε το λιπαντικό, πιάστε το πέος με τα δάχτυλά σας στη βάση και αρχίστε σιγά σιγά να κάνετε ασκήσεις στο κεφάλι. Το κεφάλι θα πρηστεί και θα αιμορραγήσει. Κλειδώστε τη θέση για δέκα δευτερόλεπτα. Η διάρκεια της άσκησης είναι δέκα λεπτά.

Όλες οι ασκήσεις ανάλογα με τον τρόπο δράσης χωρίζονται σε επιμήκυνση και πάχυνση. Πραγματοποιούνται είτε με τη βοήθεια των χεριών, είτε με μηχανικές συσκευές ή φορτία.

Οι ασκήσεις είναι διατατικές, αγγειακές και βοηθητικές:

 1. Αυξάνουμε την ισχύ
  • Σταθείτε ίσια, ισιώστε την πλάτη σας. Σηκώστε τα γόνατά σας εναλλάξ προς το στομάχι σας.
  • Χαλαρώστε και σφίξτε τους μύες των γλουτών και του περίνεου (ενώ στέκεστε σε μισολυγισμένα πόδια).
  • Ξαπλώστε στο πάτωμα. Σηκώστε τη λεκάνη σας.
 2. Αύξηση του μήκους του πέους
  • Αναγκαστική στύση ή «Kegel». Λιπάνετε το πέος με κρέμα. Πιάστε το πέος με τα δάχτυλά σας και πραγματοποιήστε μεταφορικές κάθετες κινήσεις.
  • Διατάσεις. Τεντώστε το χαλαρό μέλος πολύ αργά (για δεκαπέντε δευτερόλεπτα). Κάντε την άσκηση δέκα φορές.
 3. Αυξάνουμε το πλάτος του πέους. Αυτό περιλαμβάνει ασκήσεις από την τεχνική Jelqing, καθώς και άσκηση συμπίεσης και κάμψης.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με προέκταση, βάρη, μασάζ και αντλία

Μπορείτε να αυξήσετε το πέος, τη διάμετρο, το πάχος, το μήκος του όχι μόνο με τη βοήθεια διαφόρων συσκευών, αλλά και με τη βοήθεια μασάζ. Μια ανεξάρτητη χειροκίνητη τεχνική συμβάλλει όχι μόνο στην επιμήκυνση του οργάνου, αλλά και στην αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας και της αντοχής. Επιπλέον, το μασάζ έχει ευεργετική επίδραση στη στύση, καθώς και στη διάρκειά της.

Πριν πω πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με μασάζ, θα ήθελα να σας πω για τους βασικούς κανόνες για την εφαρμογή του:

 1. Προετοιμαστείτε πριν το μασάζ. Για το σκοπό αυτό, συνιστάται η χρήση ζεστών κομπρέσων. Μουλιάστε μια μικρή πετσέτα σε ζεστό νερό, στύψτε την και τυλίξτε την γύρω από το όργανο. Οι κομπρέσες αλλάζουν κάθε τρία λεπτά (τρεις φορές).
 2. Το μασάζ πρέπει να γίνεται καθημερινά.
 3. Συνδυάστε το μασάζ με τη χρήση δισκίων (συμπληρώματα διατροφής ή ομοιοπαθητικά φάρμακα που προάγουν τη μεγέθυνση του πέους).
 4. Μην κάνετε μασάζ εάν είστε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τεχνική 1. Πιάνοντας το κεφάλι του οργάνου με το χέρι σας, πιέστε το. Η συμπίεση δεν πρέπει να παρεμβαίνει στην κυκλοφορία του αίματος. Τραβήξτε το κεφάλι σας προς το πάτωμα. Μετά από ένα λεπτό, μπορείτε να αυξήσετε τη δύναμη τάνυσης.

Τεχνική 2. Πιέστε το κεφάλι πρώτα με δύο δάχτυλα και μετά με όλο το χέρι. Κάντε τα πάντα προσεκτικά, μην βιαστείτε. Τραβήξτε το μέλος προς το πάτωμα για ένα λεπτό. Στη συνέχεια, ξεκουραστείτε, απελευθερώστε το πέος. Μετά επαναλάβετε. Κάντε την άσκηση είκοσι φορές.

Τεχνική 3. Πιάστε το πέος με τον δείκτη και τον αντίχειρά σας. Πιέστε το όργανο και μετακινηθείτε από τη βάση του στο κεφάλι. Σταματήστε από καιρό σε καιρό.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος με βάρη

μέτρηση πέους κατά τη μεγέθυνση χρησιμοποιώντας μια μπανάνα ως παράδειγμα

Αυτή η τεχνική είναι παλιά αλλά αποτελεσματική. Χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται ακόμα σε ορισμένες αφρικανικές φυλές. Η ουσία της τεχνικής είναι η αναστολή και η στερέωση του φορτίου στο πέος. Το παρατεταμένο αποτέλεσμα τεντώματος συμβάλλει στην αύξηση του πέους τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος.

Το φορτίο πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση και μικρό σε μέγεθος. Είναι επίσης σημαντικό να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παράγοντες στάθμισης. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι δυνατός ο υπολογισμός του φορτίου και η αύξηση του με την πάροδο του χρόνου.

Πριν προχωρήσετε στη διαδικασία, κάντε μασάζ ή εφαρμόστε μια κομπρέσα. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το σύστημα ασφάλισης βάρους πίσω από το κεφάλι και τοποθετήστε το ίδιο το βάρος. Ξεκινήστε με ένα μικρό βάρος. Η έλλειψη προετοιμασίας είναι γεμάτη τραυματισμό. Το φορτίο πρέπει να αυξάνεται σταδιακά. Μπορείτε να κρεμάσετε το ζυγιστικό σε οποιαδήποτε θέση.

Μην αφήνετε το αίμα να λιμνάζει στο κεφάλι. Κατά διαστήματα, αφαιρείτε τη συσκευή βάρους και στερέωσης και κάντε μασάζ. Προέκταση, φορείο, διαστολέας, φορείο - όλες αυτές οι συσκευές ανήκουν στην ίδια οικογένεια συσκευών που βοηθούν στην αύξηση του μήκους και του πλάτους του οργάνου, καθώς και στη διόρθωση της καμπυλότητας του άξονα του πέους.

Η αρχή της δράσης όλων αυτών των συσκευών είναι η ίδια και συνίσταται σε καθημερινή (τουλάχιστον πέντε ώρες), μακροχρόνια (τουλάχιστον τρεις μήνες), μικρή (500-200 γραμμάρια) επίδραση τεντώματος στο πέος. Ως αποτέλεσμα, το σώμα αντιδρά στις εξωτερικές επιρροές σχηματίζοντας νέα κύτταρα στην περιοχή του φορτίου.

Τα σχέδια των συσκευών είναι κάπως διαφορετικά, αλλά η ουσία του μηχανισμού είναι η ίδια - το πέος στερεώνεται με σφιγκτήρες που παρέχουν ένταση στη σάρκα. Ένας άλλος τρόπος για να επηρεάσετε το μέγεθος του ανδρισμού είναι μια αντλία κενού.

Η αρχή λειτουργίας ενός τέτοιου εργαλείου είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον κενού στην αντλία, όπου τοποθετείται πραγματικά το ανδρικό γεννητικό όργανο, λόγω του οποίου η ροή του αίματος σε αυτό αυξάνεται και αυξάνεται σε μέγεθος. Ωστόσο, κρίνοντας από τις κριτικές ανδρών που έχουν βιώσει παρόμοια μέθοδο, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η άντληση έχει θετική επίδραση, αλλά δεν είναι τόσο σημαντική και είναι προσωρινή.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος με άλλους τρόπους

γυναίκα έκπληκτη από το μεγεθυσμένο πέος ενός άνδρα

Σήμερα στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά φάρμακα με τη μορφή κρέμες, τζελ, αλοιφές, σπρέι, που λένε πώς να τα χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε το πέος σε αδιανόητα μεγέθη. Ωστόσο, στην πράξη, δεν είναι όλα τόσο ρόδινα, φυσικά, μεταξύ αυτών υπάρχουν εκείνα που έχουν πραγματικά θετικό αποτέλεσμα, αλλά ακόμα περισσότερα κεφάλαια είναι αμφίβολης φύσης, τα οποία μπορούν να αφήσουν όχι μόνο μια δυσάρεστη επίγευση λόγω εξαπατημένες ελπίδες, αλλά επηρεάζουν επίσης τους άνδρες υγείας.

Επομένως, πριν καταφύγετε σε τέτοιες μεθόδους, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό σε αυτόν τον τομέα και να μάθετε πραγματικά πώς να μεγεθύνετε το πέος χωρίς ανεπιθύμητες συνέπειες. Ένας άλλος τρόπος μεγέθυνσης του πέους είναι η χειρουργική επέμβαση. Η σύγχρονη χειρουργική και μικροχειρουργική για τη διόρθωση του πέους βασίζεται σε μόσχευμα ιστού από άλλα μέρη του σώματος.

Έτσι, ο ανδρισμός μπορεί να αυξηθεί σε διάμετρο κατά 1-2 εκ. Εάν υπάρχει επιθυμία να επιτευχθεί ένα πιο σημαντικό αποτέλεσμα, συνιστάται η μεταμόσχευση μυϊκού ιστού, αλλά αυτή η μέθοδος είναι πολύ πιο περίπλοκη. Ο χρόνος της επέμβασης και ο χρόνος μετεγχειρητικής αποκατάστασης διαρκεί πολύ περισσότερο από ό, τι στην πρώτη περίπτωση, αυτό θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν αποφασίζεται για ένα τέτοιο βήμα.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι και τεχνικές που βοηθούν και λένε πώς να μεγεθύνετε το πέος. Εάν σκέφτεστε σοβαρά να αυξήσετε την αξιοπρέπειά σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την πιο κατάλληλη τεχνική για τον εαυτό σας. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλες μέθοδοι, για παράδειγμα, ακροφύσια προφυλακτικών, ενέσεις φαρμάκων.

Η αύξηση του πέους κατά δέκα εκατοστά είναι απίθανο να πετύχει. Αλλά εδώ θα μπορέσετε να αυξήσετε την αυτοεκτίμηση, να εξαλείψετε τα συμπλέγματα. Διευρύνοντας το όργανο, θα μπορείτε να ενσωματώσετε όλες τις σεξουαλικές σας επιθυμίες, να προσφέρετε τη μέγιστη ευχαρίστηση σε μια γυναίκα. Επιπλέον, το μασάζ και η άσκηση είναι ευεργετικά για τη λειτουργία του πέους. Χρησιμοποιώντας τα τακτικά, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε χάπια για να αυξήσετε την ισχύ.