Jelqing - τα πάντα για την τεχνική των ασκήσεων για τη μεγέθυνση του πέους (φωτογραφία, βίντεο)

Το Jelqing είναι ένα σύνολο ασκήσεων για το πέος, που αυξάνουν το μέγεθος του σε μήκος και πάχος, βελτιώνουν την ισχύ, αυξάνουν τον μυϊκό τόνο, την αντοχή στο κρεβάτι. Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν στο σπίτι, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με γιατρό. Η κύρια αρχή δράσης είναι η ενεργοποίηση της κίνησης του αίματος στους μαλακούς ιστούς, η οποία οδηγεί σε αύξηση του μεγέθους.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να εκτελείτε σωστά την τεχνική jelqing, πώς να περιμένετε γρήγορα για αποτελέσματα και μπορείτε επίσης να δείτε φωτογραφίες πριν και μετά.

Προετοιμασία για jelqing

Για να είναι αποτελεσματικές οι ασκήσεις, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για σωστή προετοιμασία:

μεγάλο μέγεθος πέους
 1. Κάντε ντους, ακολουθήστε τις τυπικές διαδικασίες υγιεινής.
 2. Το δέρμα πρέπει να προετοιμαστεί, να ζεσταθεί σωστά για την ενεργό κίνηση του αίματος. Για να το κάνετε αυτό, μόνο λίγα λεπτά για να σταθείτε κάτω από ένα ζεστό ντους.
 3. Στεγνώστε καλά τη βουβωνική χώρα με μια καθαρή, φρεσκοσιδερωμένη, ζεστή πετσέτα.
 4. Ξαπλώστε στο κρεβάτι και χαλαρώστε εντελώς (για ασκήσεις, πρέπει να αφιερώσετε ελεύθερο χρόνο όταν τίποτα δεν θα σας αποσπάσει την προσοχή).
 5. Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα λιπαντικού στα γεννητικά όργανα (χρησιμοποιήστε ένα κανονικό λιπαντικό χωρίς γεύση, με βάση το νερό ή τη σιλικόνη).
 6. Κάντε ένα ελαφρύ θερμαντικό μασάζ σε οποιαδήποτε μορφή, το οποίο θα προετοιμάσει το πέος για έντονη έκθεση. Φέρτε τον εαυτό σας σε κατάσταση κοντά σε στύση.

Πώς να το κάνετε σωστά

Ο κύριος κανόνας είναι η κανονικότητα. Η τεχνική πρέπει να εκτελείται κάθε μέρα, μία ή δύο φορές την ημέρα. Κατά τη διάρκεια αυτού, δεν πρέπει να υπάρχουν οδυνηρές αισθήσεις, μόνο μια ευχάριστη αίσθηση θερμότητας που εισέρχεται στο όργανο. Εάν αισθάνεστε πόνο, μειώστε την ένταση της έκθεσης.

πώς να κάνετε σωστά τις ασκήσεις

Κατά την εκτέλεση της τεχνικής, προσέξτε την αναπνοή σας. Θα πρέπει να είναι επίπεδο και ομοιόμορφο. Δεν πρέπει να φέρετε τον εαυτό σας σε οργασμό στα πρώτα λεπτά. Σταδιακά αυξήστε τη διάρκεια των ασκήσεων.

Πιθανές επιλογές για την τεχνολογία

Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το πέος σας.

Μέθοδος «υγρή».

Για αυτή την άσκηση, θα πρέπει να επιτύχετε στύση περίπου 50 τοις εκατό. Εάν αισθάνεστε πολύ διεγερμένοι, περιμένετε λίγα λεπτά και μόνο τότε συνεχίστε τη διαδικασία. Εφαρμόστε λιπαντικό στις παλάμες των χεριών σας και σε όλο το μήκος του πέους σας.

Διπλώστε τα δάχτυλά σας σε ένα δαχτυλίδι και τυλίξτε τα σφιχτά γύρω από τον ανδρισμό κοντά στη βάση. Μετά από αυτό, πιέστε τα δάχτυλά σας και αρχίστε να τα τραβάτε με δύναμη προς το κεφάλι. Αν είστε κουρασμένοι, αλλάξτε χέρι. Καθώς η άσκηση προχωρά, το λιπαντικό μπορεί να στεγνώσει, οπότε θα πρέπει να το προσθέσετε. Είναι σημαντικό να εκτελέσετε την τεχνική στον ίδιο ρυθμό, αλλάξτε γρήγορα χέρια. Την πρώτη εβδομάδα, κάντε 200 έλξεις κάθε μέρα, που θα σας διαρκέσουν περίπου 10 λεπτά. Μέχρι το τέλος του μήνα, ο αριθμός των κινήσεων μπορεί να αυξηθεί σε 600 και ο χρόνος της γυμναστικής μπορεί να είναι έως και 20 λεπτά.

jelqing βήμα προς βήμα

Το Wet jelqing είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους. Λόγω της παρουσίας λίπανσης, οι κινήσεις είναι πιο συρόμενες, επομένως η προπόνηση δεν προκαλεί ενόχληση.

Μέθοδος αντίστροφης λαβής

μέθοδος λαβής πίσω

Σε αυτή την περίπτωση, η παλάμη θα καλύψει το πέος σας από πάνω, ενώ σχηματίζει και έναν σφιχτό δακτύλιο. Σημαντικό: ορισμένοι άνδρες πιστεύουν ότι με αυτήν την προσέγγιση, πρέπει να κάνετε κινήσεις από το κεφάλι μέχρι τη βουβωνική χώρα. Αυτό είναι λάθος. Πρέπει επίσης να μετακινηθείτε από τη βάση προς την κορυφή. Με αυτή την προσέγγιση, ενισχύεται η κίνηση του αίματος, ενισχύεται η βάση. Η τεχνική μπορεί να συνδυαστεί με την κλασική τεχνική.

Ξηρή τεχνική

Η μόνη διαφορά από την υγρή μέθοδο είναι ότι δεν χρησιμοποιείτε λίπανση, δηλαδή όλες οι κινήσεις γίνονται σε στεγνό δέρμα. Το πλεονέκτημα είναι ότι το χέρι σας δεν θα γλιστρήσει την πιο ακατάλληλη στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι οι κινήσεις σας θα είναι πιο ακριβείς και έντονες.

dry jelqing για μεγέθυνση πέους

Ωστόσο, αυτή η τεχνική δεν συνιστάται για απροετοίμαστους άνδρες. Με απρόσεκτη κίνηση, είναι πιθανά μικροτραύματα, τα οποία δεν έχουν την καλύτερη επίδραση στην ισχύ. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε να κινείστε με λίπανση και μόνο μετά από μερικές εβδομάδες δοκιμάστε το dry jelq.

Τεχνική διατάσεων

Η τεχνική είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να αυξήσουν το μήκος του αναπαραγωγικού τους οργάνου. Για να το εκτελέσετε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε δύο χέρια ταυτόχρονα. Το πρώτο σχηματίζει ένα δαχτυλίδι από δάχτυλα και τυλίγεται σφιχτά γύρω από την περιοχή της βάσης. Το δεύτερο κάνει κινήσεις έλξης προς το πάνω μέρος. Μετά από μερικές κινήσεις, τα χέρια μπορούν να αλλάξουν.

Υπάρχουν επίσης μερικά κόλπα για διατάσεις:

 1. Μην φέρνετε το πέος σε στύση, αλλά απλά αρχίστε να το τεντώνετε απαλά σε οριζόντια θέση, πιέζοντάς το στην κορυφή.
 2. Σε κατάσταση ενθουσιασμού, τραβήξτε το όργανο πρώτα προς τα κάτω και στη συνέχεια σε διαφορετικές κατευθύνσεις, από καιρό σε καιρό χαλαρώστε εντελώς.

Σημαντικό: Όταν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο τεντώματος, δεν συνιστάται η εφαρμογή λιπαντικού, καθώς αυτό μειώνει το αποτέλεσμα.

Τι να χρησιμοποιήσετε ως λιπαντικό

Στο αρχικό στάδιο της προπόνησης, συνιστάται η χρήση λιπαντικού που θα παρέχει ολίσθηση, αποτρέπει τον πόνο και προάγει την καλύτερη στύση. Εδώ είναι μερικές κατάλληλες επιλογές:

Τζελ μεγέθυνσης πέους
 1. Το Jelqing είναι πιο αποτελεσματικό σε συνδυασμό με τζελ για τη διεύρυνση του πέους.
 2. Προϊόντα βαζελίνης. Μπορεί να είναι όχι μόνο συνηθισμένη βαζελίνη, αλλά και μια φθηνή κρέμα για μωρά. Συνιστάται επίσης η χρήση αλοιφής ηπαρίνης, η οποία ανακουφίζει από το πρήξιμο και προάγει την ταχεία επούλωση πιθανών μικροβλαβών. Το μειονέκτημα είναι η υπερβολική περιεκτικότητα σε λιπαρά τέτοιων λιπαντικών, η οποία μπορεί να μην έχει την καλύτερη επίδραση στην υγιεινή, επιπλέον, τα προϊόντα αφήνουν σημάδια στα λευκά είδη.
 3. Εξειδικευμένο νερόλιπαντικά. Χρησιμοποιήστε γνωστές μάρκες. Οι περισσότεροι κατασκευαστές παράγουν προϊόντα χωρίς αρώματα, με ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά, όπως το εκχύλισμα χαμομηλιού. Πλεονεκτήματα - ασφάλεια, δυνατότητα χρήσης σε ευαίσθητο δέρμα, απουσία σημαδιών σε κλινοσκεπάσματα και εσώρουχα. Το μειονέκτημα ενός προϊόντος νερού είναι ότι στεγνώνει γρήγορα (θα πρέπει να το προσθέτετε από καιρό σε καιρό για να γλιστρήσει).
 4. Λιπαντικά σιλικόνης.Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιούνται για πρωκτικό σεξ, αλλά είναι επίσης ιδανικά για jelqing. Σε αντίθεση με το νερό, έχουν πιο παχιά υφή, δεν στεγνώνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και κατανέμονται ομοιόμορφα. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν ξεπλένονται καλά, μπορούν να αφήσουν σημάδια στο ύφασμα με ανακριβή χρήση.

Τι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται; ΞεκάθαροςΟχι- αυτοσχέδια μέσα (ηλιέλαιο, αφρόλουτρα, διάφορα καλλυντικά). Τέτοιες επιλογές προκαλούν εύκολα αλλεργική αντίδραση, ερεθισμό και επίσης δεν δίνουν αποτελεσματικό αποτέλεσμα. Λόγω αλλεργιών, στους ιδιοκτήτες ευαίσθητου δέρματος δεν συνιστάται η χρήση λιπαντικών με άρωμα και γεύση - είναι καλά για σεξουαλική επαφή, αλλά πρακτικά άχρηστα για μασάζ.

Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, δοκιμάστε το για καταλληλότητα, εφαρμόστε το σε μια μικρή περιοχή του δέρματος και περιμένετε μερικές ώρες. Εάν δεν υπάρχει ανεπιθύμητη ενέργεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια το λιπαντικό σε οικεία μέρη.

Αντενδείξεις

Το Jelqing είναι μια αποτελεσματική τεχνική, αλλά υπάρχουν περιορισμοί στην εφαρμογή της. Αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

αντενδείξεις για μεγέθυνση πέους
 1. Ανοιχτοί τραυματισμοί και τραυματισμοί του πέους, πρόσφατες επεμβάσεις στην κοιλιακή κοιλότητα και στα πυελικά όργανα. Σε μια τέτοια κατάσταση, θα πρέπει να περιμένετε για πλήρη επούλωση.
 2. Προστατίτιδα στο οξύ στάδιο, ουρηθρίτιδα, κυστίτιδα, άλλες παθολογίες φλεγμονώδους φύσης, οι οποίες συνοδεύονται από πόνο, απόρριψη, προβλήματα με επίσκεψη στην τουαλέτα. Αυτό θα απαιτήσει αντιβιοτική θεραπεία.
 3. Αγγειακές παθήσεις, η τάση τους για ευθραυστότητα και ευθραυστότητα, σοβαρές ασθένειες του αίματος, όταν ο παραμικρός τραυματισμός μπορεί να οδηγήσει σε αιμορραγία.
 4. Υπερευαισθησία σε διάφορα λιπαντικά (μόνο η τεχνική dry jelq είναι κατάλληλη σε αυτήν την περίπτωση).
 5. Σοβαρές παραβιάσεις της ισχύος. Με πλήρη ανικανότητα, δεν θα μπορείτε να φέρετε το πέος σε στύση, η τεχνική θα είναι άχρηστη.
 6. Ταυτόχρονη χρήση αντλίας κενού ή προέκτασης την ίδια μέρα. Είναι απαραίτητο να εναλλάσσονται τεχνικές και περιοδικά να δίνετε ανάπαυση για την αποκατάσταση των μυϊκών ινών.

Αποτελέσματα πριν και μετά την προπόνηση (φωτογραφία)

Η τεχνική δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα αν τηρηθούν όλοι οι κανόνες. Ένα μήνα μετά την τακτική προπόνηση, θα παρατηρήσετε τα εξής:

 1. Αποκατάσταση της ροής του αίματος στα πυελικά όργανα, η οποία θα επηρεάσει ευνοϊκά την ισχύ. Δεν θα έχετε προβλήματα στύσης, θα γίνετε πιο ανθεκτικοί στην επαφή, θα μπορείτε να εκπλήσσετε συνεχώς τον σύντροφό σας.
 2. Πρόληψη στάσιμων διεργασιών στον προστάτη αδένα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους άνδρες με χρόνια προστατίτιδα. Με την τακτική γυμναστική, θα παρατηρήσετε ότι η ασθένεια έχει πάψει να σας ενοχλεί.
 3. Αύξηση του πάχους του πέους κατά περίπου ένα εκατοστό, καθώς και αύξηση του μήκους του οργάνου κατά 3-5 εκ. Οι ακριβείς τιμέςεξαρτώνται από τις αρχικές παραμέτρους, τις επιμέρους ιδιαιτερότητες του σώματός σας, και την κανονικότητα της προπόνησης.
 4. Αύξηση της ευαισθησίας της περιοχής του κεφαλιού λόγω της πλήρους κίνησης του αίματος. Χάρη σε αυτό, οι αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ γίνονται πολύ πιο φωτεινές και πιο ευχάριστες.
 5. Βελτίωση της όψης του πέους, λείανση του σχήματός του και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος με τη χρήση λιπαντικών και κρεμών με ενυδατικά συστατικά.

Φωτογραφία από τα αποτελέσματα της άσκησης- πριν και μετά:

αποτέλεσμα μεγέθυνσης πέους πριν και μετά