Μεγέθυνση πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση - μέθοδοι για άνδρες

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Το αποτέλεσμα των ασκήσεων στο σπίτι εξαρτάται άμεσα από το πώς ο άνδρας ετοίμασε το όργανο. Τα μαθήματα πρέπει να ξεκινούν με ζέσταμα των ιστών. Η προθέρμανση του πέους σας επιτρέπει:

 • ισορροπία της αρτηριακής πίεσης στο πέος.
 • αποφύγετε τον πόνο μετά την προπόνηση.
 • αύξηση της παροχής αίματος στα όργανα και ενίσχυση των πυελικών μυών.
 • μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμού.

Για να ζεστάνετε το πέος, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ μασάζ ή διαδικασίες νερού.

Διαδικασίες νερού

Το ζεστό νερό προάγει τη σωματική και ψυχολογική χαλάρωση ενός ατόμου. Πριν τη φόρτιση, συνιστάται να ξαπλώνετε στο μπάνιο ή να κάνετε ένα ειδικό μπάνιο για το πέος με θερμοκρασία νερού όχι μεγαλύτερη από 43 βαθμούς.

Η διάρκεια των διαδικασιών νερού πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 λεπτά. Το μπάνιο μπορεί να αντικατασταθεί με ζεστό ντους. Μετά από αυτό, πρέπει να σκουπίσετε το πέος και να εφαρμόσετε λιπαντικό. Η λίπανση είναι απαραίτητη για την εκτέλεση χειρισμών για τη μεγέθυνση του πέους.

Μασάζ

Το μονοπάτι πρέπει να το ακολουθήσετε με προσοχή για να μην το καταστρέψετε. Για μασάζ θα χρειαστείτε μια πετσέτα και ζεστό νερό.

Η τεχνική της προθέρμανσης είναι η εξής:

 1. Τυλίξτε την πετσέτα σε ρολό.
 2. Βρέξτε την πετσέτα με ζεστό νερό.
 3. Τυλίξτε τον κύλινδρο γύρω από το πέος.
 4. Αρχίστε να τρίβετε.

Η διάρκεια του μασάζ δεν πρέπει να υπερβαίνει τα πέντε λεπτά. Το μάθημα πραγματοποιείται 3 φορές με διαλείμματα 2 λεπτών. Χαρακτηριστικό του μασάζ είναι ότι το κεφάλι πρέπει να είναι ανοιχτό και να μην τρίβεται με πετσέτα.

Προπαρασκευαστικές δραστηριότητες

Όπως κάθε σωματική δραστηριότητα, η αλλαγή μεγεθών μέσω της άσκησης απαιτεί σημαντικά προπαρασκευαστικά μέτρα. Αυτά τα βήματα πρέπει να εκτελούνται πριν από κάθε φορά που εκτελείται εκπαίδευση μεγέθυνσης πέους. Αυτή η λύση όχι μόνο θα συμβάλει στην υψηλή απόδοση, αλλά θα αυξήσει επίσης την ικανότητα των εσωτερικών στοιχείων να αντέχουν υψηλά φορτία και κάθε είδους κάμψη, συστροφή και αυξημένη πίεση. Ένας αριθμός απλών αλλά σημαντικών κανόνων λειτουργούν ως προπαρασκευαστικά μέτρα· μοιάζουν με αυτό:

Η προετοιμασία ξεκινά με ένα ντους ή μπάνιο και είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αντιβακτηριακούς παράγοντες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια ορισμένων διαδικασιών, είναι δυνατή η μικρή βλάβη στο δέρμα· μπορεί ακόμη και να είναι απαρατήρητη, αλλά αυτή είναι μια ελεύθερη διαδρομή για τα μικρόβια να εισέλθουν στο σώμα. Μετά από αυτό, σκουπίστε με μια πετσέτα.
Η βουβωνική χώρα, δηλαδή το πέος, πρέπει να θερμανθεί καλά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ζεστή κομπρέσα ή απλά να βουτήξετε το πέος σας σε ζεστό νερό. Αυτό θα βοηθήσει στη χαλάρωση των εσωτερικών στοιχείων, καθιστώντας τα πιο επιδεκτικά διόρθωσης.
Για ορισμένες ασκήσεις μπορεί να χρειαστείτε ένα λιπαντικό· δεν μπορείτε να αρνηθείτε να το χρησιμοποιήσετε, επομένως θα πρέπει να αγοράσετε την ουσία εκ των προτέρων.

Είναι σημαντικό να φροντίζετε το σωστό μέρος για τη γυμναστική· θα πρέπει να προστατεύεται από τα αδιάκριτα βλέμματα, καθώς δεν θα καταλάβουν όλοι τέτοιες ενέργειες. Ορισμένες ασκήσεις απαιτούν μια ξαπλωμένη θέση, επομένως θα πρέπει να πάρετε ένα χαλάκι· μπορείτε να αγοράσετε ένα ειδικό χαλάκι γυμναστικής.

Μετά από όλα τα προπαρασκευαστικά μέτρα, μπορείτε να προχωρήσετε στις ίδιες τις ασκήσεις χωρίς φόβο επιπλοκών και βλάβης στο όργανο. Ωστόσο, οι ξαφνικές και αυθόρμητες ενέργειες θα πρέπει να εγκαταλειφθούν αμέσως.

Χειρουργικές επεμβάσεις

Οι χειρουργικές επεμβάσεις που στοχεύουν στην αύξηση του μεγέθους του πέους περιλαμβάνουν:

Το Lipofilling είναι μια μέθοδος μεγέθυνσης του πέους που βασίζεται στην έγχυση λιπώδους ιστού στον υποδόριο ιστό.

 • Συνδεσμοτομή;
 • Lipofilling?
 • μεταμόσχευση μυϊκού ιστού?
 • προσθετικά πέους?
 • ενέσεις υαλουρονικού οξέος.

Η συνδεσμοτομή είναι ένας ασφαλής τρόπος για την αύξηση του μήκους του πέους κόβοντας τον αιωρούμενο σύνδεσμο και, κατά συνέπεια, απελευθερώνοντας το «εφεδρικό» τμήμα του πέους. Αμέσως μετά την επέμβαση, το πέος επιμηκύνεται κατά 1-2 εκατοστά.

Το Lipofilling είναι μια μέθοδος μεγέθυνσης του πέους που βασίζεται στην έγχυση λιπώδους ιστού στον υποδόριο ιστό. Σε αυτή την περίπτωση, το λίπος λαμβάνεται από άλλα μέρη του σώματος, καθαρίζεται και εγχέεται στο πέος χρησιμοποιώντας μια ειδική βελόνα. Αυτή η λειτουργία κάνει το όργανο παχύτερο κατά περίπου 1 εκατοστό. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής, ωστόσο, απαιτεί περιοδική επανάληψη.

Η μεταμόσχευση μυϊκού ιστού είναι μια πολύπλοκη επέμβαση που περιλαμβάνει την αφαίρεση ενός μυϊκού κρημνού από το κοιλιακό τοίχωμα ή τη μασχαλιαία περιτονία και τη μεταμόσχευση στο πέος. Ως αποτέλεσμα αυτής της επέμβασης, ο όγκος του πέους αυξάνεται κατά 3-4 εκατοστά σε διάμετρο.

Η προσθετική πέους είναι μια μέθοδος μεγέθυνσης του πέους με την εμφύτευση ενός εμφυτεύματος από ιστό χόνδρου ή ειδικά ελαστικά υλικά. Η καλύτερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση είναι η εμφύτευση ενός εμφυτεύματος με φουσκωτό μηχανισμό, επιτρέποντας σε έναν άνδρα να ρυθμίζει ανεξάρτητα την στύση του.

Η μεγέθυνση του πέους με υαλουρονικό οξύ πραγματοποιείται με έγχυση πηκτωμάτων και πληρωτικών με βάση αυτή την ουσία στον υποδόριο ιστό. Για να επιτευχθεί ένα βιώσιμο αποτέλεσμα, αυτή η διαδικασία απαιτεί περιοδική επανάληψη. Το υαλουρικό οξύ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μεγέθυνση της κεφαλής του πέους.

Χειρουργικές μέθοδοι

Με τη βοήθεια της χειρουργικής επέμβασης, μπορείτε να μεγεθύνετε το κεφάλι του πέους. Θεωρείται όμως ένα από τα πιο δύσκολα στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής. Ο κύριος κίνδυνος είναι ότι το υλικό εμφύτευσης απορρίπτεται από το σώμα. Άλλα μειονεκτήματα της διαδικασίας περιλαμβάνουν: μακρά περίοδο ανάρρωσης, μακρά προετοιμασία για χειρουργική επέμβαση.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, μια ειδική μήτρα εισάγεται κάτω από το κεφάλι, που μοιάζει με μαξιλάρι. Αυξάνει το μέγεθος του πέους. Ο κίνδυνος είναι ότι οι ιστοί απορρίπτουν το εμφύτευμα. Αυτό προκαλεί νέκρωση, μια φλεγμονώδη διαδικασία, και σε ορισμένες περιπτώσεις, διαγιγνώσκεται γάγγραινα του πέους.

Χάρη στη χειρουργική επέμβαση, η διάμετρος της κεφαλής αυξάνεται γρήγορα. Η μήτρα αποτελείται από ινοβλάστες (γνωστά και ως κύτταρα συνδετικού ιστού). Κατά τη διάρκεια μιας στύσης, η μήτρα τεντώνεται και το πέος γίνεται πολύ μεγαλύτερο. Μετά από ενάμιση χρόνο, το εμφύτευμα αρχίζει να διαλύεται και το πέος επανέρχεται στο προηγούμενο μέγεθος.

Ασκήσεις και χειρωνακτικές τεχνικές

Η χρήση κινήσεων μασάζ σας επιτρέπει να επιτύχετε αύξηση του όγκου του πέους. Οι ειδικοί, μελετώντας τον τρόπο αλλαγής του όγκου του πέους, συνιστούν ανεπιφύλακτα να κάνετε μασάζ στο όργανο. Είναι ιδανικό να κάνετε χειροκίνητο χειρισμό στον σύντροφό σας - με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα θα είναι πιο γρήγορο και πιο μακροχρόνιο.

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι δυνατόν να αυξηθεί το πάχος του πέους μόνο με μασάζ; » και η απάντηση από τους γιατρούς είναι καταφατική. Βασίζεται σε μια ενεργή ροή αίματος στα σπηλαιώδη σώματα του πέους, ενώ η διάμετρος του πέους μεγαλώνει κατά 0, 5-2 εκ. Η κύρια προϋπόθεση για την επιτυχία είναι η κανονικότητα της έκθεσης. Τα αποτελέσματα μασάζ είναι μία από τις αποτελεσματικές μεθόδους για το πώς να αυξήσετε ανεξάρτητα το πάχος και το μήκος του πέους.

Οι παρακάτω ασκήσεις θα βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας της οικείας σας ζωής:

 • Πριν από την έναρξη του συμπλέγματος, το πέος πιάνεται στο ριζικό τμήμα του, εκτελούνται απαλές κινήσεις θέρμανσης.
 • μετά την εμφάνιση στύσης, το σώμα του πέους τεντώνεται μέχρι να εμφανιστεί ελαφρύς πόνος.
 • το κεφάλι τεντώνεται για 10-15 δευτερόλεπτα.

Η αύξηση του μεγέθους του πέους οφείλεται σε τέντωμα ιστού και αυξημένη πλήρωση του σώματος με αίμα.

Μεγέθυνση πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση

Όσοι έχουν φαλλό κανονικού μεγέθους και απλώς τον αξιολογούν λανθασμένα δεν πρέπει να αποφασίσουν για χειρουργική επέμβαση, γιατί:

 • συγκρίνετε το όργανό τους με τα πέη άλλων νέων.
 • να κάνετε συγκρίσεις σε όρθια θέση.
 • Κάντε συγκρίσεις μέσω μιας μεγάλης «κοιλιάς μπύρας».
 • έχουν διαταραχές ψυχικού φάσματος.

Οι περισσότεροι ασθενείς, προκειμένου να αυξήσουν τον ανδρισμό τους σε μήκος και διάμετρο, απλά:

 • χάσετε τα περιττά κιλά?
 • απαλλαγείτε από το στρώμα λίπους γύρω από το πέος.
 • χρησιμοποιήστε αντλία τύπου κενού.
 • καθιερώστε χρήση υψηλής ποιότητας του προέκτασης.
 • Αλλάξτε τη διατροφή σας.
 • εφαρμόστε μερικές ασκήσεις για να μεγεθύνετε το όργανο.

Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω μεθόδους, μερικές φορές είναι δυνατό να επιμηκυνθεί ελαφρώς ο ανδρισμός, αλλά είναι απαραίτητο να εκτελούνται οι ενέργειες αρκετά τακτικά και όλες συνδέονται με δυσφορία. Οι ουρολόγοι δεν συνιστούν την επιμήκυνση του οργάνου χωρίς καλό λόγο χρησιμοποιώντας τζελ, κρέμες και συμπληρώματα διατροφής που εγγυώνται άμεσα αποτελέσματα, καθώς μπορούν να βλάψουν την υγεία του ασθενούς προκαλώντας ανικανότητα.

Σύμφωνα με κριτικές ασθενών, το αποτέλεσμα της χρήσης βαρών στο πέος δεν είναι απολύτως θετικό, καθώς το βάρος μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις στους ιστούς του πέους, του περίνεου και των αιμοφόρων αγγείων.

Μέθοδοι που καλό είναι να αποφεύγονται

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους στο σπίτι, οι οποίες καλύτερα να αποφεύγονται. Διαφορετικά, υπάρχει υψηλός κίνδυνος επιπλοκών.

Προσοχή! Πολλές μέθοδοι βασίζονται σε εικασίες των ανδρών και δεν έχουν στοιχεία για την αποτελεσματικότητά τους. Μόνο ένας γιατρός μπορεί να επιλέξει αποτελεσματικές τακτικές για τη μεγέθυνση του πέους.

Φάρμακα

Η κύρια αρνητική επίδραση των φαρμάκων είναι η ορμονική ανισορροπία

Τα περισσότερα δισκία που βοηθούν στην επιμήκυνση του ανδρικού αναπαραγωγικού οργάνου περιέχουν ορμόνες και βιολογικά δραστικές ουσίες. Τέτοια φάρμακα έχουν συνήθως μεγάλο αριθμό αντενδείξεων και παρενεργειών.

Η χρήση ορμονικών φαρμάκων μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του μεγέθους του πέους μόνο κατά την εφηβεία. Κατά την εφηβεία, το σώμα εξακολουθεί να αναπτύσσεται ενεργά. Αφού ολοκληρωθεί η ανάπτυξη, τέτοια δισκία δεν θα μπορούν να βοηθήσουν.

Η κύρια αρνητική επίδραση των φαρμάκων είναι η ορμονική ανισορροπία. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε πολλές παρενέργειες. Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. Αποτυχία στυτικής λειτουργίας.
 2. Διαταραχή των γονάδων.
 3. Μειωμένη απόδοση.
 4. Επιδείνωση της ψυχοσυναισθηματικής κατάστασης.
 5. Η εμφάνιση σωματικών παθολογιών.

Επίσης, τα ορμονικά φάρμακα μπορούν να επηρεάσουν δυσμενώς τη δραστηριότητα του ήπατος και των νεφρών, καθώς δημιουργούν αυξημένο φορτίο σε αυτά τα όργανα.

Κρεμαστά φορτία

Μια άλλη μέθοδος που δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την αύξηση του μεγέθους του πέους είναι να κρέμονται βάρη από το πέος. Η τεχνική χρησιμοποιήθηκε στην αρχαιότητα από αφρικανικές φυλές. Ακόμη και στην παιδική ηλικία, τα αγόρια είχαν κρεμασμένα βάρη στο σώμα του πέους.

Με την πάροδο του χρόνου, το βάρος του φορτίου αυξάνεται. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να επεκτείνετε το πέος κατά αρκετά εκατοστά. Αλλά ως αποτέλεσμα τέτοιων διαδικασιών, το πέος γίνεται πιο λεπτό και η στυτική λειτουργία εξασθενεί. Επομένως, το κρέμασμα δεν πρέπει να ασκείται.

Αναμόρφωση

Την επόμενη μέρα μετά τη συνδεσμοτομή εφαρμόζεται στο χειρουργημένο όργανο μια ειδική συσκευή που ονομάζεται φορείο. Σε αντίθεση με το extender, χρησιμοποιείται συνεχώς μέχρι να αφαιρεθούν πλήρως τα ράμματα μετά από 12-14 ημέρες.

Για τις πρώτες τρεις εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους, ένας άνδρας πρέπει να ακολουθεί τις ακόλουθες συστάσεις:

 1. Άρνηση σεξ, αθλητισμό και έντονη σωματική δραστηριότητα.
 2. Φορώντας πάντα φορείο ή ειδικό βάρος - αυτή η μέθοδος δεν επιτρέπει στο πέος να επιστρέψει στην αρχική του θέση.
 3. Αφού σχηματιστεί η ουλή (μετά από περίπου 1-2 μήνες), η διάταση του φαλλού συνεχίζεται με τη βοήθεια ενός διατάτη και διαρκεί έως και έξι μήνες.

Η διάρκεια χρήσης του προέκτασης αυξάνεται σταδιακά. Τα πρώτα απτά και οπτικά ανιχνεύσιμα αποτελέσματα μπορούν να παρατηρηθούν έξι μήνες μετά την επέμβαση.

Συστάσεις για τη χρήση της επέκτασης

Μετά τη συνδεσμοτομή, η επέκταση τοποθετείται στο πέος για να αποφευχθεί ο πόνος και η ενόχληση. Μια επιπλέον λειτουργία αυτής της συσκευής είναι να εξασφαλίζει την απαραίτητη τάση των μυών και των συνδέσμων του πέους. Στη θέση του κομμένου συνδέσμου, σχηματίζονται νέες περιοχές που αποτελούνται από συνδετικό ιστό. Το μελλοντικό τους μέγεθος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη συμμόρφωση με τις συστάσεις για τη μετεγχειρητική περίοδο, συμπεριλαμβανομένης της συστηματικής χρήσης ενός προέκτασης.

Προκειμένου η συσκευή να λειτουργεί σωστά και να έχει το μέγιστο αποτέλεσμα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη μερικές συμβουλές για τη χρήση της:

 1. Η προέκταση τοποθετείται στο πέος μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και πρέπει να αφαιρείται τη νύχτα.
 2. Αρχικά, η συσκευή φοριέται για 1, 5-2 ώρες την ημέρα. Σταδιακά ο χρόνος αυξάνεται σε 5-6 ώρες.
 3. Η επέκταση φοριέται μέχρι να σχηματιστεί ένας νέος σύνδεσμος και να πάρει τη θέση του για να αντικαταστήσει τον κομμένο σύνδεσμο. Κατά κανόνα, αυτό διαρκεί από 3 έως 7 μήνες.

Μασάζ

Το αρσενικό αναπαραγωγικό όργανο αποτελείται από τους ισχιοσπογγώδεις και βολβοσπογγώδεις μύες, καθώς και από κοιλότητες που γεμίζουν με αίμα κατά τη διάρκεια μιας στύσης. Όσο μεγαλύτερη είναι η γέμιση, τόσο ισχυρότερη είναι η ισχύς. Επομένως, όλες οι ενέργειες μασάζ θα πρέπει να στοχεύουν στην επέκταση των κοιλοτήτων, οι οποίες θα γεμίσουν με ακόμη περισσότερο αίμα. Κατά συνέπεια, ο φαλλός θα είναι μεγαλύτερος.

Πριν από τη διαδικασία, το γεννητικό όργανο θερμαίνεται. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας ένα ζεστό μπάνιο ή κομπρέσα (ένα πανί είναι εμποτισμένο σε ζεστό νερό και εφαρμόζεται στο κεφάλι για 10 λεπτά). Μετά από αυτό, μπορείτε να κάνετε το ακόλουθο μασάζ:

 1. Φέρτε το μέλος σε ενθουσιασμό και πιέστε το κεφάλι. Στη συνέχεια, τραβήξτε το όργανο προς την αντίθετη κατεύθυνση από την ηβική κοιλότητα. Πρέπει να τεντωθείτε πολύ αργά, για 3-5 λεπτά, και η δύναμη τάσης θα πρέπει να αυξηθεί σταδιακά. Μετά το μέγιστο τέντωμα, πρέπει να επαναφέρετε το πέος στην αρχική του θέση και να κάνετε ένα λεπτό διάλειμμα χωρίς να αφαιρέσετε το χέρι σας. Σφίξτε ξανά το κεφάλι και κάντε κυκλικές κινήσεις και προς τις δύο κατευθύνσεις 20 φορές. Συνιστάται η ανάσυρση του πέους. Στο τέλος του μασάζ, κάντε ελαφριές κινήσεις προθέρμανσης κατά μήκος του κεφαλιού και σε όλο το μήκος.
 2. Τοποθετήστε το κεφάλι ανάμεσα σε 2 δάχτυλα (μέσο και δείκτη) έτσι ώστε ο αντίχειρας να βρίσκεται από πάνω (στην περιοχή του ουρηθρικού καναλιού). Χρησιμοποιήστε το επίθεμα για να κάνετε κυκλικές κινήσεις μασάζ σε διαφορετικές κατευθύνσεις με μικρή πίεση.
 3. Τυλίξτε τη γροθιά σας γύρω από το κεφάλι και χαμηλώστε αργά το χέρι σας στη βάση. Μόλις φτάσετε στο τελικό σημείο, πιάστε αμέσως το κεφάλι με το άλλο σας χέρι και επαναλάβετε την κίνηση. Έτσι, τα χέρια θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το όργανο.

Είδη Διορθωτικής Παρέμβασης

Μπορείτε να διορθώσετε το σχήμα και να μεγεθύνετε το αναπαραγωγικό πέος χειρουργικά γρήγορα και αποτελεσματικά, και το κέρδος σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι πέντε ή και περισσότερα εκατοστά. Μπορείτε πολύ απλά να συνδυάσετε χειρουργικές και μη χειρουργικές μεθόδους φορώντας ένα υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένο προέκταση για γρήγορη ανάρρωση στην μετεγχειρητική περίοδο.

Υποστηρίζοντας το χειρουργημένο πέος φορώντας μια προέκταση, μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά χρόνο για την αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας, αποφεύγοντας την ενόχληση και τις επιπλοκές.

Η συνδεσμοτομή σας επιτρέπει να κόψετε απλά τους συνδέσμους που συγκρατούν με ασφάλεια μερικά επιπλέον εκατοστά κάτω από το δέρμα. Τα θετικά στοιχεία της διαδικασίας είναι ότι:

 • θα διαρκέσει ακριβώς μισή ώρα ή μία ώρα.
 • ο ασθενής θα αναρρώσει πλήρως εντός δεκατεσσάρων ημερών.
 • Οι επιπλοκές μπορούν να αποφευχθούν στο 90% των περιπτώσεων.
 • μόνο μια τακτοποιημένη, δυσδιάκριτη ραφή θα παραμείνει στην περιοχή του οσχέου.
 • εξιτήριο από το νοσοκομείο θα γίνει σε λίγες μέρες.

Το Lipofilling είναι ένας άλλος δημοφιλής τρόπος για να απαλλαγείτε από τα ανδρικά προβλήματα, καθώς σχετίζεται με την άντληση στον άξονα του πέους των δικών του στρωμάτων λίπους που εξάγεται από το περιτόναιο. Αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να αυξήσετε αυτό το μέρος του σώματος μόνο σε πλάτος και να διατηρήσετε αυτό το αποτέλεσμα για αρκετά χρόνια πλήρους σεξουαλικής ζωής.

Μετά από αυτό το διάστημα, η έγχυση λίπους πρέπει να επαναληφθεί, καθώς τα λιποκύτταρα μπορούν να απορροφηθούν από μόνα τους υπό την επίδραση φυσικών διεργασιών στο σώμα του άνδρα. Σύμφωνα με κριτικές ασθενών, δεν υπάρχει απόρριψη λιποκυττάρων, επομένως επιπλοκές δεν εμφανίζονται σχεδόν ποτέ και θα πρέπει να ελέγξετε με τον ανδρολόγο σας πόσο κοστίζει η διαδικασία.

Παρέμβαση με εμφύτευση

Εάν τα προβλήματα με τη χαμηλή ισχύ και το μικρό μέγεθος του πέους αλληλοσυνδέονται, τότε οι ειδικοί συμβουλεύουν να καταφύγετε σε μία από τις πιο δύσκολες μεθόδους - τη μεταμόσχευση μυών.

Προτού μάθετε πόσο κοστίζει η χειρουργική επέμβαση για την εγκατάσταση ενός εμφυτεύματος πέους, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τα χαρακτηριστικά της διαδικασίας και την αποκατάσταση μετά από αυτήν.

Η λειτουργία πραγματοποιείται σε διάφορα κύρια στάδια:

 • τα καλύμματα ιστού του πέους αφαιρούνται.
 • οι μύες τυλίγονται γύρω από ένα εμφύτευμα υψηλής ποιότητας.
 • Ο υπερβολικός ιστός ράβεται με υψηλή ποιότητα.
 • πραγματοποιούνται άλλοι χειρισμοί που είναι απαραίτητοι σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση.
 • ο ασθενής παραμένει σε ηρεμία μέχρι να αναρρώσει από τη γενική αναισθησία.
 • πραγματοποιείται έλεγχος επεξεργασίας ραμμάτων που τοποθετούνται στο πέος.

Το σχετικά χαμηλό κόστος αυτού του τύπου λειτουργίας (2. 500 $ ή 4. 500 $) δείχνει ότι έχει μια σειρά από σημαντικά μειονεκτήματα:

 • η περίοδος ανάρρωσης μετά την παρέμβαση είναι περίπου τριάντα πέντε ημέρες.
 • δύσκολο να ανεχθεί από τους άνδρες σε φυσιολογικό και ψυχολογικό επίπεδο.
 • σχετίζεται με υψηλούς κινδύνους μετεγχειρητικών επιπλοκών.
 • έρχονται συνεχώς στο νοσοκομείο για επιδέσμους και θεραπεία τραυμάτων.
 • Να συμμορφώνεστε πάντα με όλες τις διαδικασίες υγιεινής.
 • αρνηθείτε τη σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης.

Εάν είναι αδύνατο να ζήσετε χωρίς επιμήκυνση πέους, τότε η μόνη επέμβαση για την αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας, η τιμή της οποίας είναι υψηλή, θα είναι η προσθετική πέους. Η προσθετική πέους θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε μια τεχνητή μονάδα που δεν διαφέρει από ένα φυσικό αναπαραγωγικό πέος.

Στην τιμή της προσθετικής θα περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών για την επέμβαση, άρα φτάνει τα 2. 000 ή 10. 000 δολάρια ΗΠΑ. Ο ασθενής της κλινικής πρέπει να είναι προετοιμασμένος για σοβαρό πόνο, μακρά περίοδο μετεγχειρητικής αποκατάστασης και αυστηρή τήρηση των οδηγιών των γιατρών.

Ενδείξεις για μεγέθυνση

Η επέμβαση γίνεται από εξειδικευμένο ειδικό. Συχνά το μέγεθος του πέους είναι ένα ψυχολογικό πρόβλημα - χαμηλή αυτοεκτίμηση, ανεπιτυχής οικεία εμπειρία. Για να αλλάξει το μέγεθος χειρουργικά, ο ασθενής πρέπει να έχει έναν αριθμό ενδείξεων. Διαφορετικά, είναι καλύτερο να το κάνετε χωρίς χειρουργική επέμβαση.

 • Μικροπενίς. Αυτή η ανωμαλία είναι σπάνια και εμφανίζεται λόγω προβλημάτων στη λειτουργία της υπόφυσης. Το πέος μετριέται σε όρθια κατάσταση. Το μήκος είναι η απόσταση από τη βάση μέχρι την άκρη του κεφαλιού. Ο άνδρας πρέπει να στέκεται όρθιος όταν κάνει μετρήσεις. Εάν η λειτουργία του πέους είναι εξασθενημένη, τότε η χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη.
 • Συγγενείς και επίκτητες ανωμαλίες. Τραυματισμοί του πέους, ίνωση κ. λπ.
 • Περιέλιξη πέους. Η παθολογία αναπτύσσεται σε μεγάλη ηλικία. Προκαλείται από το υπερβολικό βάρος, τη μειωμένη ελαστικότητα των μαλακών ιστών, τον μειωμένο μυϊκό τόνο. Τότε η χειρουργική επέμβαση δεν μπορεί να λεχθεί ότι είναι απαραίτητη, αλλά πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος του ασθενούς.

Ο γιατρός μόνος του αποφασίζει εάν έχει νόημα να χειρουργηθεί ο ασθενής, αξιολογώντας το στάδιο και τη φύση των παθολογιών, την ηλικία του ασθενούς, την κατάσταση του σώματος και άλλες παραμέτρους.

Συνδεσμοτομή

Η τυπική συνδεσμοτομή (εγχείρηση για την αύξηση του μήκους του πέους) πραγματοποιείται μέσω τομής στην ηβική περιοχή, αλλά διαρκεί πολύ: πρέπει να γίνει μια μεγάλη τομή. Μια αξιοσημείωτη ουλή παραμένει στο σημείο της τομής και ο ιστός και το υποδόριο λίπος τραυματίζονται σοβαρά.

Σήμερα, πολλές κλινικές που προσφέρουν χειρουργική μεγέθυνση πέους εκτελούν την επέμβαση μέσω της προσέγγισης του οσχέου. Αυτό σας επιτρέπει να μειώσετε σημαντικά τη διάρκειά της από 1-1, 5 ώρες (η μέση διάρκεια μιας τυπικής συνδεσμοτομής) σε 10-15 λεπτά. Μετά την επέμβαση μέσω της προσπέλασης του οσχέου, δεν μένει καμία αντιαισθητική ουλή στην ηβική περιοχή, όπως με την καθιερωμένη τεχνική, και η τομή στην περιοχή του οσχέου επουλώνεται, χωρίς να αφήνει σχεδόν κανένα ίχνος.

Μειονεκτήματα της συνδεσμοτομής:

 • συνήθεις κίνδυνοι εγχειρήσεων - μόλυνση, χειρουργικό τραύμα.
 • κανένα αποτέλεσμα με σύντομη σύνδεση. Με έναν κοντό σύνδεσμο ανάρτησης, η επέμβαση μεγέθυνσης πέους δεν θα έχει ουσιαστικά αποτελέσματα.
 • υπερκινητικότητα της βάσης. Δεδομένου ότι ο σύνδεσμος παύει να υποστηρίζει το πέος, η βάση του θα γίνει κινητή και το ίδιο το όργανο θα μετακινηθεί προς τα κάτω.
 • απώλεια γωνίας στύσης. Εμφανίζεται επίσης λόγω ανατομής του συνδέσμου. Κατά τη διάρκεια μιας στύσης, το πέος δεν θα κατευθύνεται προς τα εμπρός και προς τα πάνω, αλλά προς τα κάτω.
 • επιμήκυνση μόνο σε ηρεμία. Ένα κοινό αποτέλεσμα της επέμβασης είναι η απουσία αποτελεσμάτων σε κατάσταση στύσης, αν και το πέος έχει αυξηθεί κατά 1-2 cm σε ηρεμία. Ως εκ τούτου, σήμερα όλοι οι αρμόδιοι χειρουργοί πραγματοποιούν ένα μάθημα επεμβάσεων 4-6 μηνών με επέκταση - για τη βελτίωση και την εδραίωση των αποτελεσμάτων της επέμβασης.

Πόσο θα αλλάξει το πέος μετά τη συνδεσμοτομή;

Κατά μέσο όρο, το αποτέλεσμα της συνδεσμοτομής είναι 1-3 cm (ανάλογα με το αρχικό μέγεθος), με την προϋπόθεση ότι ο ασθενής ακολουθεί όλες τις συστάσεις. Η συνδεσμοτομή, χωρίς να αυξάνει το μήκος του πέους από μόνη της, δημιουργεί τις μέγιστες συνθήκες για ταχύτερη επιμήκυνση

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στα ακόλουθα:

 • Υποχρεωτική χρήση προέκτασης κατά τη μετεγχειρητική περίοδο.
 • Υποχρεωτική διαβούλευση με γιατρό κατά την επανέναρξη της σεξουαλικής δραστηριότητας.
 • Συμβουλευτείτε έναν γιατρό σχετικά με την ικανότητα ανοχής της σωματικής δραστηριότητας.
 • Συνήθως συνιστάται η πλήρης διακοπή του καπνίσματος κατά την περίοδο προσαρμογής - αυτό θα αυξήσει τον ρυθμό επούλωσης του κατεστραμμένου ιστού.

Για να ασφαλίσετε τη νέα θέση του πέους και να το τεντώσετε περαιτέρω, θα πρέπει να φοράτε προέκταση για 3-6 μήνες. Χωρίς τη χρήση αυτής της συσκευής, η επέμβαση συνδεσμοτομής είτε δεν παράγει καθόλου αποτελέσματα, είτε το αποτέλεσμα είναι ορατό μόνο σε ήρεμη κατάσταση. Ως εκ τούτου, πρέπει να συνηθίσετε εκ των προτέρων την επέκταση, ώστε να μην χρειάζεται να την κυριαρχήσετε στην μετεγχειρητική περίοδο. Αυτό το άρθρο περιγράφει τη σωστή χρήση μιας επέκτασης.

Οι ίδιοι οι γιατροί συστήνουν συχνά στους ασθενείς που θέλουν να μεγεθύνουν το πέος τους να χρησιμοποιούν πρώτα ένα προέκταση. Αυτό θα σας επιτρέψει επιπλέον να καταλάβετε εάν είστε έτοιμοι για μια περαιτέρω αρκετά μεγάλη μετεγχειρητική περίοδο για ένα πλήρες αποτέλεσμα. Αν δείτε ότι δεν έχετε το χρόνο (ή την επιθυμία) να ασκηθείτε, τότε ίσως πρέπει να αρνηθείτε την επέμβαση.

Ο Δρ. Rykin σχετικά με τη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους

Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό τα αποτελέσματα από τη χρήση προέκτασης να είναι επαρκή και να μην απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Η μεγέθυνση πέους με προέκταση διαρκεί περίπου τον ίδιο χρόνο - περίπου 6 μήνες. Η μέθοδος εφαρμογής είναι από τις πιο προσιτές και απλές. Η δύναμη της συσκευής περιορίζεται σε ένα ασφαλές επίπεδο - για να τη χρησιμοποιήσετε, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ειδικά προγράμματα.

Εάν χρησιμοποιείτε σωστά μια επέκταση επέκτασης, μπορείτε να έχετε γρήγορα κέρδη και το πιο σημαντικό, τα αποτελέσματα των αυξήσεων θα διαρκέσουν μια ζωή. Αλλά για να τα επιτύχετε, θα πρέπει να φοράτε τακτικά την προέκταση για τον καθορισμένο χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, εάν τα αποτελέσματα της χρήσης του προέκτασης δεν σας φαίνονται ικανοποιητικά, μπορείτε να τα βελτιώσετε με ένα νυστέρι.